Kutatások, tudományos anyagok, érvek

Ellenérvek és válaszok a homeopátiáról 8.

Ellenérv: Minek a csomó felesleges kérdés a homeopátiás rendelésen?

 • Ellenérvek és válaszok a homeopátiáról 8.

  Ellenérvek és válaszok a homeopátiáról 8.

Válasz: Egy esetfelvétel kérdései: Milyen napszakban romlik az állapot? Befolyásolja az időjárás? Van olyan étel amit kedvel a beteg, vagy amitkifejezetten elutasít? Volt mentális vagy fizikai trauma az életében?

A módszer iránt szkeptikusok a kérdéssort logikátlannak és feleslegesnek ítélhetik.

Azonban elfogadott tény, hogy a szerveknek és az enzimfolyamatoknak megvan a maguk napi „életritmusa”. A klimatikus  jelenségek hatással vannak az agy kémiai folyamataira, az egyes ételpreferenciák metabolikus zavarokra utalhatnak. 


Összegyűjtöttük a 16 alap homeopátiás szert, amelyet ajánlunk házipatikádba.

Ha maradt még kérdésed, kérdezz homeopátiás szakértőinktől!

Szerkesztette: R.Sz.

  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024