Kutatások, tudományos anyagok, érvek

A homeopátia működik!

A homeopátia ellenes kampány szinte naponta jelentet meg híreket a médiában.

 • A homeopátia működik!

  A homeopátia működik!

Mivel ezek a sokszor felkapott hírrészletek gyorsan terjednek, anélkül, hogy a teljes hír, vagy a cáfolat megjelenne, hírlevelünkben és Facebook oldalunkon rendszeresen adunk közre objektív érveket, tényeket a homeopátiáról.

Úgy gondoljuk, hogy a gyógyulni vágyóknak szükségük van hiteles információkra  a gyógymódról mely nálunk, és közel félmilliárd felhasználónál BEVÁLT!

A homeopátia soha nem volt ilyen népszerű. Franciaországban a lakosság 50%-a használ homeopátiás szereket.

Van rá bizonyíték!

156 randomizált, kettős-vak kísérlet áll rendelkezésre, többségük pozitív eredménnyel. De a homeopátiás terápia bizonyítéka a több millió gyógyult beteg!

A Bristoli Homeopátiás Kórházban folytatott követéses vizsgálat szerint 6500 beteg 70 %-a számolt be javulásról - a homeopátiás terápiától.

Több millióan használják naponta!

A világon jóval több, mint félmilliárd ember használja a homeopátiát. 

Indiában több mint 100 millió ember egészsége függ egyedül a homeopátiás kezeléstől!

A homeopátiás kutatásokról megjelent magyar nyelvű könyv megvásárolható a Springmed orvosi kiadónál, most 20% engedménnyel!

 

  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024