Jól vagyok!

Gyógyító regény válás után

Egy válás feldolgozása bizony nem könnyű feladat, ebben nyújt segítséget Singer Magdolna regénye

Ha egy évtizedekig tartó házasság,  egy szoros munkakapcsolat, barátság, két ember közötti szövetség szakad meg, az rettenetes szenvedéssel és akár soha ki nem heverhető sérülésekkel jár.

 A gyógyulás és gyász folyamatát nagyban segíti Singer Magdolna író, tréner és mentálhigiénés szakember könyve. Nem önsegítő szakkönyv, hanem egy olvasmányos regény. Empátiával, szeretettel és humorral mutatja meg Júlia és Barna válásának történetét, miközben fogódzókat ad az olvasónak egy hasonló élethelyzet kezeléséhez. 

Olvass többet a szakítás homeopátiás szereiről.

  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Stressz, pánik és alvászavar kezelése homeopátiával e-könyv

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024