Jól vagyok!

A homeopátia zöld

A fenntarthatóság és környezetünk védelme sokak figyelmét újra a homeopátia felé fordítja

Egy nemrégiben készült jelentés rávilágított a világ folyóinak mérgező gyógyszermaradványokkal történő szennyezésére. Még a Dee folyóról is – amely Balmoral alacsony népsűrűségű területén folyik át – azt találták, hogy antibiotikumok, antidepresszánsok és fájdalomcsillapítók maradványait tartalmazza. A gyógyszerek akár 90%-a egyenesen áthalad a szervezeten, és évente negyed tonna gyógyszer maradvány kerül a Dee-be. A sűrűbben lakott területeken pedig jóval magasabb ez a szám....

A homeopátia előállítása és használata sem terheli a környezetet, nem hagy gyógyszermaradványokat a talajban és az élővizekben, ugyanakkor fenntartható és környezetbarát – egy újabb ok, amiért érdemes kipróbálni ezt a gyengéd, hatékony és természetes gyógymódot.


Forrás: https://homeopathy-uk.org/blog/how-to-live-greener/


  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024