Orvos válaszol

Dr. Bartakovics Katalin

Dr. Bartakovics Katalin

 
részletek
Dr. Cvetkov Márta

Dr. Cvetkov Márta

 
részletek
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

 
részletek
Dr. Papp János

Dr. Papp János

 
részletek
Dr. Sebő Zsuzsanna

Dr. Sebő Zsuzsanna

 
részletek
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
 • Általános
 • WG56bnlueX
 • Megválaszolva: 2019. 05. 21.
Tisztelt Doktornő! Elég nehéz az idejét megállapítanom mióta kezdődött. A leggyengébb pontom a légcsövem. Minden évben télen kapok egy légcsőhurutot. Idén ez nem történt meg. Viszont a tél vége felé elkezdtem köhécselni. Akkor az ezerjófű parazita tinturáját kezdtem szedni. Majd csináltam egy májtisztítás teljesen probléma mentesen, rosszullét nélkül. Egy 1,5-2 hónapja megint elkezdtem köhécselni, kevés váladékot fel is tudok köpni. Ugyan az a fáradtság, inspiráció és lendület nélküli állapot jelentkezik, mint régebben. Napközben váratlanul elkap, képes vagyok elaludni. Sokszor evés után gyengeséget érzek. Ezért gondolom, hogy parazita vagy vírus lehet kiváltó. Tudna nekem tanácsolni megoldást így innen a távolból? Köszönettel: Kamalaleva
Dr. Cvetkov Márta

Dr. Cvetkov Márta

Kedves Kérdező!


A krónikus fáradtságnak, levertségnek a fertőzésen kívül számtalan oka van, éppen ezért részletes kikérdezés és vizsgálat nélkül nem lehetséges valóban eredményes kezelést javasolni. Először is keresse fel háziorvosát, aki egy belgyógyászati vizsgálat és vérvétel után tanácsot adhat a további lépésekről. Ezután érdemes egy homeopata kollégával is személyesen konzultálnia.

Remélem tudtam segíteni, üdvözlettel: Dr Cvetkov Márta

 • Általános
 • eG1h
 • Megválaszolva: 2019. 05. 19.
Kedves Doktornő! Kb 1.5 éve kezdődtek aranyeres panaszaim(vérző) .Többféle kivizsgáláson és tükrözésen is voltam.Mindent rendben találtak.A panaszok akkor megszüntek pár nap alatt,most viszont újra kezdődött.Mit tanácsol,menjek újra tükrözésre vagy elég ha használom a Hamamelis Virginiánát?Köszönettel:Kissné
Dr. Cvetkov Márta

Dr. Cvetkov Márta

Kedves Kérdező!


Szedjen az Arnica és a Hamamelis CH9-ből 2x5 golyócskát, az Aesculus CH5-ből 3x5 szemet, ezenkívül alkalmazhat külsőleg ható kenőcsöt, kúpot is. Ha egy héten belül nem tapasztal javulást, akkor keresse fel kezelőorvosát.

Gyors jobbulást kívánok, üdvözlettel: Dr Cvetkov Márta

 • Gyermekgyógyászat
 • WXJ2cXkgWnJ5d
 • Megválaszolva: 2019. 05. 18.
Tisztelt Doktornő! 11 éves kislányomnak december óta vannak problémái.Uszodába jártak és másnap mindig problémája volt.Nagyon sokszor úgy érzi,hogy pisilnie kell.Ha elmegy wc-re mégsem sikerül.De attól,hogy ott ül,elmúlik ez az érzés.Sokszor az iskolában is maga alá rakja a lábát,így nem érzi ezt a nyomást.Voltunk ultrahangon,többször laborban vérvételen,vizeletvizsgálaton,ÁNTSz-ben tenyésztéses vizsgálaton.Nem találnak semmit.Amikor játszik elfeledkezik erről az érzésről.Ha izgul,előjön.Férjemmel elváltunk 2 éve.Az utolsó láthatás előtti és utáni éjszakán lányom bepisilt.Ilyen eddig nem fordult elő.Járunk pszichológushoz,még csak 2 alkalommal voltunk.Sokszor éjjel éri ez az érzés,akkor órákat ül a wc-n ,vagy hogy sír ,mert elege van ebből az egészből.Orvos szerint lelki oka van a problémának.Tudna segíteni,hogy valahogy elmúljanak ezek a problémák?Segítségét előre is köszön:L.M.
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


Sajnos, bár nehéz leírni, az is felmerült bennem, hogy nem érhette bántalmazás a gyermeket...? A pszichológussal ezt nyilvánvalóan körüljárják. 

Az Ön leírása és az alapos és részletes kivizsgálások negatív eredménye után a prolléma lelki eredete nagyon valűószínű. 

Emiatt adjon a gyermekének Staphysagria 30Ch másnaponta 5 golyócskát két hétig, remélhetőleg megszűnnek a panaszok. 

Ha nincs eredmény,  kérem Írjon újra!


Gyors javulást kívánok üdvözlettel : Dr. Németh Zsuzsanna

 • Mozgásszervi betegségek
 • Rm4gT
 • Megválaszolva: 2019. 05. 15.
Tisztelt Doktornő! Édesanyám(63) számára szeretnék segíteni homeopatikus szerekkel. Születési/korai gyermekbetegségből fakadóan fogyatékos(nagyothallás,szellemi visszamaradottság).Jelenleg balesetből/műtétből kifolyólag erőteteljesen fejlődő hallux valgus-a van (Lelki okok illetve személyiségjellemzők között a túlzott önfeláldozó készséget/alkalmazkodást saját kárra illetve nem megfelelő szándék érvényesítést találtam többek között a bütyök promlémára) és gyógytornász segítségét is igénybe veszi a folyamat/egészsége visszaállítása érdekében ezért elsősorban ezt szeretném megtámogatni homaopátiás szerrel/szerekkel illetve a fentebb leírt problámák-amennyire lehet-megoldása érdekében.Tudna olyan szert/szereket javasolni amik a hipotalamus illetve az agyalapi mirigy hatékonyobb "munkára" bírására/termelésre közvetlenül hatva segítene neki ezen kóros folymatok megállításában illetve visszafordításában? Előre is köszönöm! Tisztelettel és üdvözlettel, Zoltán
Dr. Cvetkov Márta

Dr. Cvetkov Márta

Kedves Kérdező!


Az anatómiai eltérések, és így a kialakult hallux valgus sem fordítható vissza homeopátiás kezeléssel, ez csak műtétileg oldható meg.

Rövid leveléből sajnos nem derül ki számomra, hogy milyen hypothalamus/ agyalapi mirigy betegsége van édesanyjának, amit orvosolni szeretne. Minden esetre a hormonműködés zavarainak kezelése csak alapos kivizsgálás és szoros orvosi felügyelet mellett végezhető, rövid internetes levélváltás után nem lehetséges. Azt javasolom, hogy édesanyjával keressenek fel személyesen egy homeopata kollégát, mert a golyócskákkal sokat lehet javítani a panaszon, akár a bütyök fájdalmán, vagy a műtét utáni gyorsabb lábadozásban.


Remélem tudtam segíteni, üdvözlettel: Dr Cvetkov Márta


 • Általános
 • b2V2YXR
 • Megválaszolva: 2019. 05. 15.
Tisztelt Dr. Cvetkov Márta! Az alábbi cikket olvastam az oldalon. https://homeopatia.info.hu/stressz-alvaszavar/homomami-a-stressz-kifaraszthatja-a-hormonalis-rendszert-is A végén az alábbit olvastam: Milyen homeopátiás szert javasolhatunk? Szedjen az enyhe alvászavarra és az ingerültségre komplex homeopátiás gyógyszert, vagy válasszon a tüneteinek megfelelő homeopátiás szert: Fogékonyabb a fertőzésekre, esetleg rosszabb az allergiája? A THYMULINE​ csecsemőmirigyből (tímusz faktor) készült homeopátiás szer, mely szabályozza az immunrendszert. Alul működés esetén serkenti, ha túlműködik, szabályozza. Télen és allergiaszezonban heti 2x5 golyó javasolt a 9 CH potenciából - mondjuk hétvégén, amikor ráér magával foglalkozni a reggeli kiadós séta után. Ezt a thymuline-t kellene szedni vagy nem? A problémám: ébredés után röviddel és egész nap álmos, fáradt vagyok. Úgy érzem azonnal eltudnék aludni bárhol, bármilyen körülmények között. Egy oldalon találtam még rám jellemző tüneteket melyek az alábbiak: indokolatlan súlygyarapodás kifejezetten a has tájékán krónikus fáradtság, kimerültség érzése (kielégítő mennyiségű alvás ellenére is), alacsony nemi vágy szédülés, bizonytalanság érzése, amikor ülő- vagy álló helyzetből felegyenesedik gondok az emlékezéssel, memóriával reggelente nagyon kevés energia, nehézkes felkelés és délután 3 óra körül újra energia- hullámvölgy, szórakozott, nem tud még fontos dolgokat sem észben tartani enyhe depresszió, önbizalomhiány, letargia és általánosan alacsony energiaszint megerőltetésnek érzi a mindennapi teendők elvégzését, koncentrációs gondok, alacsony testhőmérséklet (végtagfázás), alvászavar (éjszakai megébredés), nincs lelkesedése semmiért az életében. Tud ajánlani valamilyen homeopátiás szert? Segítségét megköszönve: Hegedűs József
Dr. Cvetkov Márta

Dr. Cvetkov Márta

Kedves Kérdező!


Elég sok és összetett panaszt említ levelében, így alapos kikérdezés, vizsgálat és az eddigi leletei áttekintése nélkül felelősséggel nem tudok Önnek kezelést javasolni. Kérem keressen fel személyesen egy homeopata kollégát, aki a vizsgálat után kiválasztja majd Önnek a legmegfelelőbb terápiát.


Remélem tudtam segíteni, üdvözlettel: Dr Cvetkov Márta


 • Általános
 • WXZ5eWx5dn
 • Megválaszolva: 2019. 05. 15.
Kedves Doktornő, Szívelegtelenségem miatt vízhajtót kell szednem, ami miatt az amúgy is alacsony vérnyomásom 74/44-re csökkent, szédelgek, mint az őszi légy. Tudna ajánlani homeopátiás szert alacsony vérnyomásra, ami megnöveli? Köszönettel, Zsuzsanna
Dr. Cvetkov Márta

Dr. Cvetkov Márta

Kedves Kérdező!


A szívműködés javítására szedjen a Phosphorus CH15-ös higtásából heti három napon 1x5 golyócskát, ez a vérnyomás rendeződésében is segítségére lesz.

Jobbulást kívánok, üdvözlettel: Dr Cvetkov Márta

 • Gyermekgyógyászat
 • TWZobWZubWZo
 • Megválaszolva: 2019. 05. 11.
Kedves Doktornő! 4,5 éves a kislányom. Válás (4 hónapja) és költözés (3 hete) után vagyunk. Nyitott, vidám, közösségi gyermek, aki a válást lassan kezdte kiheverni, de most a költözés után úgy tűnik kicsúszott a lába alól talaj. Újra sokat sír, kesereg az apukája után. Mit ajánlana, mivel segíthetnék rajta? Köszönöm válaszát
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező! 


Kislányának az átélt események miatt adjon Stapyhysagria 30CH heti 3*5 golyót egy hónapig, illetve Ignatia 15ch 5 golyót reggelente, amíg jobban nem lesz a gyermek.


Javulást kivánok üdvözlettel : dr. Németh Zsuzsanna

 • Mozgásszervi betegségek
 • eHJlZ3ZiZXB1d
 • Megválaszolva: 2019. 05. 10.
Tisztelt Doktornő! Egy ismerősöm leesett a lépcsőn és a térd (külső)(Belső) collaterális szalagjainak rándulása és húzódása miatt térdrögzítőt kapott, hogy korlátozva legyen a térdizület mozgása. Érdeklődnék, hogy fájdalom csillapításra és mielőbbi gyógyulására milyen homeopatiás szert tudna ajánlani. Csak a vérnyomására szed gyógyszert. Válaszát várva, üdvözlettel üdvözlettel Mária
Dr. Cvetkov Márta

Dr. Cvetkov Márta

Kedves Kérdező!


Ismerőse szedjen az Arnica és a Ruta graveolens CH9-es higításából naponta 2x5-5 golyócskát, amíg a panaszai meg nem szűnnek.


Mielőbbi teljes gyógyulást kívánok, üdvözlettel: Dr Cvetkov Márta

 • Gyermekgyógyászat
 • VXZpcm
 • Megválaszolva: 2019. 05. 10.
Tisztelt Dr. Cvetkov Márta! Kislányom 4 éves lett decemberben ( dec. 27.-én mentünk a védőnőhöz, aki azt mondta, hogy nem jól hall Norina. Elvittem orvoshoz savós középfül gyulladást állapított meg. Sajnos azóta szenvedünk a füldugulástól, nem hall rendesen. Behúzódott a dobhártya ami fénytelen. Szedett antibiotikumot azóta háromszor. Műtétet javasolnak, amit szeretnénk elkerülni. Kérem segítsen!!!! Válaszát előre is köszönjük!
Dr. Cvetkov Márta

Dr. Cvetkov Márta

Kedves Kérdező!


Szedjen a kislány az Apis, a Kalium muriaticum és a Mercurius solubilis CH15-ös higításából naponta 2x5-5 golyócskát. Két hét múlva fül-orr-gégészeti kontroll javasolok. Ezenkívül az alkati szer szedése tud még sokat javítani az állapoton, ennek kiválasztásában homeopata szakorvos tud segíteni személyes kikérdezés és vizsgálat után.

Gyors jobbulást kívánok, üdvözlettel: Dr Cvetkov Márta

 • Általános
 • QWLDqXp2N
 • Megválaszolva: 2019. 05. 08.
Tisztelt Doktornő! Tisztelettel érdeklődni szeretnék, hogy tud-e homeopátiás szert javasolni csípőben jelentkező idegi fájdalomra? Köszönöm!
Dr. Cvetkov Márta

Dr. Cvetkov Márta

Kedves Kérdező!


A csípőbe sugárzó idegfájdalomra a Hypericum perforatumot javasolom, a CH15-ös higításból szedjen naponta 2x5 golyócskát.


Gyors jobbulást kívánok, üdvözlettel: Dr Cvetkov Márta

homeopátiás orvosok
jelentkezzen
országos orvoslistánkba!

Önnek, mint homeopátiával foglalkozó orvosnak lehetősége van honlapunk HOMEOPÁTIÁS ORVOSOK listájára felkerülnie, amennyiben az alábbi kritériumoknak megfelel:

1. Jelenleg is praktizál, orvosi pecsétszámmal rendelkezik

2. A CEDH Hungária Homeopátia Oktatási és Ismeretterjesztő Kft. képzésében részesült.

A listára való felkerüléshez lépjen kapcsolatba adminisztrátorunkkal az alábbi űrlapon keresztül. Az űrlap elküldése után megvizsgáljuk a kérést és jóváhagyás után feltesszük az orvoslistába a megadott adatokat. Ez néhány napot igénybe vehet.

Az adatok elküldésével Ön beleegyezik abba, hogy a listába feltegyük az adatait. Amennyiben a későbbiekben szeretne leiratkozni, (vagy módosítaná az adatait), kérjük, lépjen velünk kapcsolatba ezen a címen (info kukac homeopatia.info.hu)

A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2019