Orvos válaszol

Dr. Bartakovics Katalin

Dr. Bartakovics Katalin

 
részletek
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

 
részletek
Dr. Sebő Zsuzsanna

Dr. Sebő Zsuzsanna

 
részletek
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
 • Általános
 • cG1uYXZ
 • Megválaszolva: 2021. 09. 14.
Kedves Doktornő! Szemkörnyéki fejfájásra melyik homeopátiás szer a megfelelő?A fájdalom a szemöldök alatt jelentkezik és főleg bal oldali. Kérem szépen a segítségét! Köszönöm
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


Spigelia 15CH 5 golyó javasolt fejfájás esetén. 

Üvözlettel: Dr. Németh ZSuzsanna

 • Allergia
 • U3J6dm
 • Megválaszolva: 2021. 09. 14.
Üdvözlöm. Szeretném, ha tudna ajánlani homeopatiás szert az alábbi tünetekre. Állandó orrfolyás, de nem orron keresztül jön a vízszerű váladék hanem csorog hátra, ki se tudom fújni. Ez néha erősebb néha gyengébb de télen nyáron van. Néztek allergiát pár dologra, kaptam orrsprayt szteroidosat de semmi változás. Most nyírtak füvet esetleg lehet kezdődő parlagfű (két napig nagyon erős volt). A nyálka besűrűsödik garatnál szinte lenyelhetetlen valamit képez, felköhögni se nagyon lehet. Tudna rá ajánlani homeopátiás szereket vagy szert? lehet esetleg idült orrnyálkahártya gyulladás. Köszönettel várom válaszát, üdvözelttel: Ferentzi Mária
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


Az allergia miatt szedjen Ambrosia 15CH és Apis  mellifica 15CH napi 1x5-5 golyót,a  tünetek miatt pedig Hydrastis 9CH és Pulsatilla 15CH napi 2x5-5 golyót. 

Jobbulást kívánok : Dr. Németh ZSuzsanna

 • Mozgásszervi betegségek
 • cG1uYXZ
 • Megválaszolva: 2021. 09. 07.
Kedves Doktornő! Nyaki fájdalomra szeretnék segítséget kérni, bal oldalon szaggató fájdalmat érzek, az 5-6.csigolyánál kisebb sérvem van, gyógytornázok, de emellé szeretnék homeopátiás segítséget is! Köszönöm
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


Fájdalmára Hypericum 30CH napi 2x5 golyót próbáljon meg szedni, ha javul panasza, ritkíthatja majd az adagolást. 


Jobbulást kívánok Önnek Dr. Németh Zsuzsanna

 • Gyermekgyógyászat
 • TW5hbG
 • Megválaszolva: 2021. 09. 07.
Tisztelt Doktornő! Két kisgyermekem van. A 3 éves kisfiamnál 1 hónappal ezelőtt cérnagiliszta fertőzést vettünk észre. Jeleztem a gyerekorvosnak, felírta a Veromox nevű gyógyszert, amit be is szedett gond nélkül. A férgek pár napon belül távoztak. Viszont a kislányom is elkapta a fertőzest. A székletében láthatók ~0,5 cm es cérnagiliszták, éjjel nyugtalanul alszik. Ő 12 hónapos. A gyerekorvos azt mondta, ő túl kicsi a Veromox szedéséhez, így nem tud mit adni azért, hogy ez megszűnjön. A népi gyógymódot használom nála- fokhagymával dúsítom a főzelékeit. Félek, hogy így egyáltalán nem vagy csak hosszú idő múlva leszünk túl a betegségen. És ami még aggaszt, hogy esetleg a kisfiam újra visszafertőződik - és egy ördögi kör lesz belőle. Ilyen esetben használható a cina mind a kettő gyermeknél? Ha igen milyen adagolásban? Válaszát előre is köszönöm
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


A Cina 9Ch napi 1x5 golyó adaglásban javasolt gyógyulásig. 


Jobbulást kívánok üdvözlettel: Dr. Németh Zsuzsanna

 • Allergia
 • cTE0czI0
 • Megválaszolva: 2021. 09. 07.
T. Doktornő! Nagyon el vagyok keseredve /67 éves vagyok/, mert magas az IgE molekula/675/ szintem. A specifikus IgE semmit sem mutat, minden élelmiszerre amit megnéztek /40 panel/ negatív az eredmény. A fák, növények, fű félék esetén is minden eredményem negatív. A nyáron voltam gépes allergiavizsgálaton /100 anyagra néztek allergiát/, nem tudtak ki mutatni semmit.Most bedagadt az arcom, olyan mintha nem férnének a fogaim a számban, zsibbadt a szám széle.Ilyen már többször is volt, nem evés után azonnal jelentkezik, hanem csak órákkal később. Az orvos csak antihisztamint adott /Lordestin tablettát./Homeopátiás segítség van-e ilyenkor? Ápis Ch30 golyócskákat vettem be.Hogyan lehetne megtudni, hogy ezeket a tüneteket mi okozza? Hogyan lehetne elkerülni? Előre is köszönöm a választ! Üdv: Zsófia
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


A panasz okát vagy az említett vizsgálatokkal, vagy megfigyeléssel ( hogy milyen étel fogyasztása után jelentkeznek a panaszok) lehetne megállapítani. Sajnos tartósítószer, adalék is okozhatja, így sokszor nagyon nehéz megállapítani. 

A megoldás az allergén elkerülése lenne.

Apisból naponta többször is vehet be, amíg panaszai meg nem szűnnek.

Üdvözlettel: Dr. Németh ZSuzsanna

 • Kismama kérdések
 • b25hcWV2Z
 • Megválaszolva: 2021. 09. 04.
Tisztelt Doktornő! A tejszaporításra használt Urtica urens golyókat csak kúraszerűen vagy folyamatosan lehet szedni a szoptatás alatt? Ha csak időszakosan, akkor hány nap az ajánlott időtartam, illetve milyen időközönként ajánlott szedni? Ha csökkenést tapasztalunk? Válaszát előre is nagyon köszönöm.
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


Az Urtica és mellé Ricinus szereket 5CH potenciában napi 2x5-5 golyó adagolsban szoktuk ajvasolni, amíg szükséges, azaz be nem áll a kívánt menyiségű anyatej. Néhány napg ,de akár hetekig is lehet szedni.


Sikeres szoptatást kívánok üdvözelttel: D.r Németh ZSuzsanna

 • Gyermekgyógyászat
 • Z256bmVuMT
 • Megválaszolva: 2021. 09. 07.
Kedves Doktornő! Kisfiúnk két hónapos múlt és az ajánlott védőoltásokkal kapcsolatban kérdeznék Öntől. Gyermekorvosunkat, védőnőnket és a családtagokat kérdeztem, de nagyon vegyes válaszokat kaptam a nem kötelező oltásokkal kapcsolatban, hogy adassuk vagy ne, ami még jobban összezavart. Rota, meningococcus C és B oltásokon gondolkozunk és nem tudunk dűlőre jutni. Szeretném kikérni a véleményét, hogy Ön hogy látja az oltások előnyeit illetve hátrányait - érdemes-e stresszelni a kicsi szervezetét ilyenekkel, illetve ha nem, mekkora veszélynek van kitéve egy időre született, egészséges (minden komplikációtól mentes szülés) kisfiú ilyen fertőzésekkel szemben. Köszönöm előre is a válaszát!
Dr. Sebő Zsuzsanna

Dr. Sebő Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


Honlapunk homeopátiás  tanácsadással foglalkozik, ezirányú kérdéseire szívesen válaszolunk.

 • Gyermekgyógyászat
 • TmFxZXJu
 • Megválaszolva: 2021. 09. 01.
Kedves Doktornő! Szeretnénk segítséget kérni 7 éves kisfiammal kapcsolatban, aki most kezdi az iskolát! Úgy veszem észre, hogy sokszor, izgul, fél, szorong, ami abban is még nyilvánul, hogy tik-es tüneteket produkál! Nagyon rossz látni ahogy megfeszíti magát pár másodpercig! Ilyenkor mindig azt mondja izgul valami miatt! Ez pozitív izgulásnál is sajnos előjön! Nem tudom van e valamilyen homeopátiás szer amivel esetleg tudnék neki segíteni. Előre is köszönöm válaszát!
Dr. Sebő Zsuzsanna

Dr. Sebő Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


ISkolanapokon, illetve amikor stressz helyzetnek lehet kitévea ksifiú, adjon reggel DAtifPC Neo 1 tablettét a szorongás csökkentésére. 

Ez nem nyugtató, nem okoz bágyadtságot vagy hozzászokást!


Javulást kívánok üdvözlettel: Dr. Németh Zsuzsanna

 • Baba problémák
 • Rm1uZW5mbWl
 • Megválaszolva: 2021. 08. 27.
Kedves Doktornő! Kétéves lányunokám pár hete éjjel két órakor felébred, és mindenáron az anyjával akar tovább aludni. Szegény el is fogadná, de a gyermek nyugtalan, csapkod álmában, nem tud tőle aludni. Ha kívánsága nem teljesül, képes órákig ordítani. Köszönettel: Szaraszvati
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


Valami bizonyára történt ami  miatt a kislány fél egyedül. Talán szerencsés hagyni néhány hétig, amíg megnyugszik, bámilyen fárasztó is ez az anyukának. 

Segítségül adjanak a gyermeknek DatifPC 1 tablettát, ha megébred, és nem tudják megnyugtatni. 

Ha ez kevésnek bionyul, kérem írjon újra!

Üdvözlettel: Dr.Németh Zsuzsanna

 • Gyermekgyógyászat
 • cGZmbXZ5a
 • Megválaszolva: 2021. 08. 27.
Tisztelt Doktornő! Szeretném megkérdezni,hogy lehetséges az MMR oltás utólagos kivezetése abban az esetben,ha 2019. áprilisában kapta kisfiam az oltást? Ha igen, milyen nozódával és milyen adagolással? Nagyon szépen köszönöm válaszát Csillik Szilvia
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


Ha valami probléma adódott  az oltással kapcsolatosan és emiatt szeretnék, akkor igen.

De a legszerencsésebb lenne ebben az esetben homeopata gyermekorvost felkeresniük, aki a problémára adott szerrel, alkati szerrel és a kivezetésben is segítségükre lesz. 


Üdvözlettel: Dr. Németh Zsuzsanna

homeopátiás orvosok
jelentkezzen
országos orvoslistánkba!

Önnek, mint homeopátiával foglalkozó orvosnak lehetősége van honlapunk HOMEOPÁTIÁS ORVOSOK listájára felkerülnie, amennyiben az alábbi kritériumoknak megfelel:

1. Jelenleg is praktizál, orvosi pecsétszámmal rendelkezik

2. A CEDH Hungária Homeopátia Oktatási és Ismeretterjesztő Kft. képzésében részesült.

A listára való felkerüléshez lépjen kapcsolatba adminisztrátorunkkal az alábbi űrlapon keresztül. Az űrlap elküldése után megvizsgáljuk a kérést és jóváhagyás után feltesszük az orvoslistába a megadott adatokat. Ez néhány napot igénybe vehet.

Az adatok elküldésével Ön beleegyezik abba, hogy a listába feltegyük az adatait. Amennyiben a későbbiekben szeretne leiratkozni, (vagy módosítaná az adatait), kérjük, lépjen velünk kapcsolatba ezen a címen (info kukac homeopatia.info.hu)

A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2021