Orvos válaszol

Dr. Bartakovics Katalin

Dr. Bartakovics Katalin

 
részletek
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

 
részletek
Dr. Sebő Zsuzsanna

Dr. Sebő Zsuzsanna

 
részletek
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
 • Általános
 • dml2
 • Megválaszolva: 2020. 09. 07.
Kedves Doktornő! Az a probléma lépett fel a kamasz lányomnál, hogy az iskolában annyira bestresszelték a koronavírus miatt a tanárai, hogy most fél iskolába menni, nehogy hazahozza nekünk vagy a nagyszüleinek a betegséget. Egy férfi szembetüsszögte pénteken a villamoson iskolába menet, akin nem volt maszk, a gyermekemen volt. Ez mind annyira megviselte, hogy most hétvégén csak fekszik az ágyban, néha sír és hisztériázik, néha ordít, és azt mondja, többé nem megy ki az utcára, azt is mondja a leckéit sem írja meg, mert úgy sem tud koncentrálni, csúnyán is beszélt most a hétvégén, amúgy nem szokott, és ha fel kell kelnie az ágyból, bármit is csinálni, hárítja és kapdossa a levegőt. Nyáron nem volt semmi baj, nyaralni is voltunk. Mit tehetek? Ez pánikroham lehet? Előre is köszönöm szépen a válaszát!
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


Gyermekénél a túlzott félelem kiváltotta magatartás zavar miatt javasolt Aconitum 30CH és Chamomilla 30Ch reggelente 5-5 golyó adása pár napig, amíg nem javul a helyzet. Ez talán nem pánikroham. Sok sok beszélgetés, esetleg pszichológusi segítség is jól jönet.

Jobbulást kívánok üdvözlettel: Dr. Németh Zsuzsanna

 • Általános
 • aW5hcWV
 • Megválaszolva: 2020. 09. 13.
T. Doktornő! A segítségét kérem abban, hogy mivel idős vagyok kezdődő érelmeszesedést (nyaki UH)és kezdődő demenciát állapítottak meg. A hosszú távú memóriám még elég jó, tehát ami régen volt, arra elég jól emlékeszem. De ami most történik és bonyolult dolog nem annyira megy, pl: a rejtvényfejtés vagy, hogy milyen napszakban melyik vitaminomat/táplálék-kiegészítőket vegyem be nem megy, sokszor egyéb dolgokat is összekeverek és mások mondják meg mit kell tennem, már az olvasás sem köt le. Más panaszom nincs, csak a vizelés megy nehezen és sokszor kell éjszaka felkelnem, de alig jön a vizelet, pedig elég folyadékot iszom. Ki nem járok a vírusveszély miatt, csak akkor találkozok emberrel, ha élelmet hoz nekem, és akkor beszélünk. Egyszóval a lehetőségekhez képest szeretném az „eszemet visszakapni”. Régen sok emberért feleltem vezető beosztásban, de 15 éve nyugdíjban vagyok már. Családom nagy része meghalt. És esetleg tudna még a napközbeni és az éjszakai állandó vizelési ingerre, illetve annak nehezen meginduló voltára tanácsot adni, megköszönném. Az urológus csak szabalpálmás terméket javasolt, de semmit sem segített, ugyan úgy sokszor járok vizelni, és nehezen indul meg. Tenyésztést végzett, de nem talált kórokozót. Már nincs kedvem több orvoshoz ellátogatni. Köszönöm, hogy elolvasta a soraimat. Kezét csókolom! Üdvözlettel.
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves KÉrdező!


Többfajta panaszára az alábbiakat tudom javasolni.

A memória javítására hasznos lehet ginkgo biloba tartalmú kapszula szedése ( gyógyszerész segít majd), illetve BAryta carbonica 15CH heti 3x5 homeopátiás golyócska szedése.

A vizelési panaszok maitt javasolt a Gentos cseppek, pontos adagolást talál a dobozon. 

Ha kevés a javasolt gyógyszer, szerencsés lenne homeopata doktort személyesen felkeresnie. 

Javulást kívánok Önnek: Dr. Németh Zsuzsanna

 • Baba problémák
 • UWJlYmdnbG4x
 • Megválaszolva: 2020. 09. 07.
Kedves Doktornő! Kérte tőlem az előzményeket. Kislányom 2 hónapos korától fél éves koráig átaludta az éjszakát. Utána kezdődtek a problémák. Először beteg lett ott kezdődtek a problémák utána már többször fel kellt éjszaka. És ez folyamatosan romlott voltak jobb időszakok de azóta egyszer se aludta végig az éjszakát. Van hogy vissza aludt cicin volt hogy csak a pihenőszékebe. Ez a helyzet az utóbbi időbe rosszabb lett és már nem aludt vissza éjszaka csak 2-3ora altatás után. (csak a pihenőszékbe). A barátnőm ajanlasara elkezdtem adni neki a cypripedium pubescens 15ch 5bogyot lefekvés előtt. Jobb lett az alvása, vissza alszik cicin egyből ha fel kell de még mindig kb 6szor 7szer felkell éjszaka. Napközben 2szer alszik még egyszer fél 10 körül 1 órát meg fel 2, 2 körül egy órát van hogy kicsit többet. Este meg 8kor alszik.5napja adom neki. Kérdésem hogy ettől átfogja e aludni az éjszakát vagy ne várjam tőle. Lehet e esetleg valami mást szedni mellette?
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


A fenti szer mellett adhat még a babának Chamomilla 15CH esténként 5 golyócskát, kevés babavízben.


Javulást kívánok üdvözlettel: Dr. Németh Zsuzsanna

 • Általános
 • eXJmdmVyYW
 • Megválaszolva: 2020. 09. 07.
Kedves Doktornő! Kislányom hamarosan kapja a 12 éveseknek járó Hepatitis B oltást. Szeretnék neki adni homeopátiás oltáskivezetést.A kérdésem, hogy mit és milyen adagolásban! Válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel: Lesi Renáta
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


Az oltás mellé az oltás nevével megegyező nevű nozódát közepes potenciában,valamint Thuya 15Ch -t érdemes adni. 

5-5 golyót adjon mindkét szerből az oltás napján és az azt követő két napon. Szükséges lehet még alkati szer adása, ennek felírása homeopata orvos feladata.

Üdvözlettel: Dr. Németh Zsuzsanna

 • Baba problémák
 • UWJlYmdnbG4x
 • Megválaszolva: 2020. 08. 31.
Kedves Doktornő! Meddig lehet szedni ezeket a homeopátiás gyógyszereket? Jobb lett az alvása vissza tud aludni cicin egyből nem kell vele órákig szenvedni de még sokszor megebred. Cypripedium pubescenset kap. Esetleg lehetne mellé még valamit adni hogy ne kelljen fel annyiszor? Köszönöm válaszát
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


A homeopátiás gyógyszereket addig kell szedni, amíg tart a panasz, azaz az önök esetében az alvászavar megszűnéséig. 

Kiegészítő szer felírásához szüksé van az előzményekre is, kérem írja meg őket. 

Üdvözlettel: Dr. Németh Zsuzsanna

 • Általános
 • ZWx3MDg0
 • Megválaszolva: 2020. 08. 31.
Kedves Doktornő! Az alábbi problémával szeretnék Önhöz fordulni (tudom magamról, hogy szorongó típusú ember vagyok). Kb. 5 éve az egyik éjszaka szapora szívverésre és légzésre, továbbá melegség érzetre ébredtem fel ami kb. 15percig tartott, majd sikerült visszaaludnom. Rövid időn belül felkerestem egy Pszichiáter szakorvost, aki megvizsgált, labort kért, majd megállapította, hogy szorongásban szenvedek és enyhe pánikrohamom volt aznap este. Voltam pszichoterápián, kineziológusnál és kipróbáltuk a vény nélkül kapható étrendkiegészítőket, továbbá vitaminokat, amik egyáltalán nem vagy csak kis mértékben használtak. A laboreredményekből kizárt minden más betegséget és felírt nappalra 10mg Scippa és éjszakára 200mg Amisulprid tablettát, sokat javult az állapotom, de az eredeti problémámat, miszerint attól félek, hogy újra megtörténik velem az aznap esti rosszullét azóta sem tudtam elfelejteni és minden nap erre gondolok. Emiatt még a gyógyszerek mellett is nehezen alszom el és rosszul alszom, továbbá nagyon nehezen vállalok munkát, mert félek, hogy ott is rosszul lehetek és próbálok minden olyan szituációt kerülni, ahol nem én "irányítom" azt. A gyógyszerek szedése miatt legalább 30kg nemkívánt súlyt sikerült felszednem magamra, ezért és azért is, mert nem szeretnék életem végéig gyógyszereket szedni a szakorvossal egyeztetve lassan csökkentettük a gyógyszerek mennyiségét. Jelenleg sikerült csak a 100mg Amisulpridra korlátoznom a gyógyszerszedést, a súlynövekedés megállt viszont semmilyen módon nem tudom csökken. Abban szeretném a segítségét kérni, hogy a leírtak alapján tudna-e nekem javasolni erre valami homeopátiás gyógyszert, amivel esetleg ugyan azt a hatást tudnám elérni, mint a gyógyszerekkel vagy reményeim szerint jobbat, mellékhatások nélkül.? Ön mit javasolna erre a problémára? Illetve ha kérhetem tudna-e nekem ajánlani Heves vagy Nógrád megyékben homeopátiás orvost, akivel tudnék konzultálni. Nagyon köszönöm a segítségét!
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


Fentebb leírt, régi keletű krónikus panasz amiatt, illetve mive la gyógyszere csökkentés esetleg több kontrollt , vizitet is kíván, a legszerencsésebb volna személyesen felkeresnie egy homeopata szakorvost. 

Hosszantartó panaszok esetén a megoldás általában az alkati szer felírása, ez pedig homeopata orvos feladata. 

Orvoskeresőt honlapunkon találni fog!

Üdvözlettel: Dr. Németh Zsuzsanna

 • Baba problémák
 • RnVyb2
 • Megválaszolva: 2020. 08. 31.
Üdv, 5 hónapos babám pár napja rendszeresen tüsszög/köhög. Légzése nem nehéz/nem hörög; nózijából fehéres váladékot szívok le olykor/jön az orrából olykor. Az éjszakát átalussza, tehát levegővétellel nem lehet gond. Folyadékból változó mennyiségben igényel, étvágya is változó, mivel a fogzási folyamat elindult. Lázat nem tapasztaltam nála. Igényel valamilyen golyócskát a helyzet?
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


A leírt panaszok miatt adhat a babának Oscillococcinumot 2x1/2 tubussal, kevés vízben oldva, illetve Chamomilla 15Ch reggelente 5 golyót. 

gyors javulást kívánok üdvözlettel: Dr. Németh Zsuzsanna

 • Mozgásszervi betegségek
 • UnF2YW4
 • Megválaszolva: 2020. 08. 28.
Üdvözlöm. Szeretnék segítséget milyen homeopátiás készítményt ajánl a problémámra. Vizesedik mind két lábam de érzem hogy a kezeim is vizesednek de nem annyira mint a 2 lábam nem csak boka hanem az egész lábam, pihentetésre javul. Nagyon sok viszér is van mind két lábamon már fiatalon 14 éves koromban is volt. Vannak vékony seprűvénák de vannak vastag kidudorodó erek is. Anyukámtól örököltem neki is ilyen viszeres volt mindig is a lába. Jelenleg van súlyfeleslegem. Igyekszem fogyni. 1,5 éve szültem második gyermekem.Terhesség alatt nem is híztam nagyon sokat , inkább a szülés után jött fel rám jelentősebb súlyfelesleg. Első gyermekemnél kezdődött hogy nagyon vizesedek. Egyszerűen annyira megkötötte a szervezetem, hiába voltam sótlan diétán nem segített. / toxémia negatív volt./ Második terhességem alatt is vizesedett a lábam de már nem olyan drasztikusan császármetszéssel született mindkét gyermekem. Második császár után a vérnyomásom volt nagyon magas úgy hogy észre se vettem nem volt problémám vele, ez is rendeződött egy idő után. Az összes vizsgálatom rendben volt. Elmentem vérvételre. Minden eredményem jó. Pajzsmirigy vizsgálatot is csináltattam. Rendben van az is. Gyógyszert nem szedek. Válaszát előre is köszönöm.
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


A visszerek miatt javasolt Arnica 9Ch és Hamamelis 5CH napi 1x5-5 golyó szedése, akár hónapokon át.

A vizesedés miatt Bovista 5Ch és Natrum sulfuricum 9Ch-t szedjen napi 1x5-5 golyót, de a rendszeres orvosi kontroll elengedhetetlen!

Sokrétű panasza miatt javasolt alkati szer szedése, ennek megállapításában homeopata orvos lesz segítségére.


Üdvözlettel : Dr. Németh Zsuzsanna

 • Allergia
 • UnF2YW4
 • Megválaszolva: 2020. 08. 28.
Üdvözlöm. Kisfiam 7 éves allergiás. Tavasztól őszig folyik az orra, tüsszög, volt már hogy befulladt. Kértünk is azonnal időpontot pulmonológiára. Csináltak allergia tesztet. Nagyon sok pollenre, penészgombára jött ki pozitív eredmény. Évente egyszer kell menjünk kontrollra, szükség szerint ventolint kell használjon. Tavaly felkerestünk egy fül-orr-gégész doktornőt mert romlott a gyerek hallása allergia nem javult. Januárban orrmandula műtéte volt és tubust kapott mindkét fülébe. Az egyik pár hete kiesett eddig jó a hallása nincs gond vele. Milyen homeopátiás készítmény javasol az allergiára neki. Most szedi a thuja 9ch, és causticum 9 ch. Nagyon sok szemölcs volt az arcán és a két kezén. Már majdnem elmúlt neki az egész talán 1-2 db van neki. Válaszát előre is köszönöm.
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


Kisfiának panaszai miatt adjon Apis mellifica 15Ch és Histaminum 15Ch napi 1x5 golyót, valamint a parlagfű allergia miatt Ambrosia 15CH szintén napi 1x5 golyót.


Javulást kívánok : Dr. Németh Zsuzsanna

 • Általános
 • dW5hdG
 • Megválaszolva: 2020. 08. 25.
Foxi kutyám 14 éves „Diagnózis: Rtg. bronchusok megvastagodottak és beszűköltek és folyadék kilépés jelei. Szív megnagyobbodott VHS: 12.83, ….mitrálisbillentyűelégtelenség,….szívmegnagyobbodás…bronchectasia bronchitis” izgalomra köhögés , fulladásos tünetek, mintha valamit fel tudna köhögni és akkor egy darabig jobb. Ednyt 10 mg-os, verospiron 25mg, és furon 40 mg ezeket kapja ,…köhögéskor nem jobb szegénynek, viszont étvágya jó, szép öreg kutyus Doktornő mit javasol? Köszönet és üdvözlet: Erika
Dr. Bartakovics Katalin

Dr. Bartakovics Katalin

Kedves Gazdi!

A kutyusnak javasolt homeopátiás szert is adni, de klinikai vizsgálatot előtte mindenképpen ajánlom.

üdvözlettel,dr.Bartakovics Katalin

homeopátiás orvosok
jelentkezzen
országos orvoslistánkba!

Önnek, mint homeopátiával foglalkozó orvosnak lehetősége van honlapunk HOMEOPÁTIÁS ORVOSOK listájára felkerülnie, amennyiben az alábbi kritériumoknak megfelel:

1. Jelenleg is praktizál, orvosi pecsétszámmal rendelkezik

2. A CEDH Hungária Homeopátia Oktatási és Ismeretterjesztő Kft. képzésében részesült.

A listára való felkerüléshez lépjen kapcsolatba adminisztrátorunkkal az alábbi űrlapon keresztül. Az űrlap elküldése után megvizsgáljuk a kérést és jóváhagyás után feltesszük az orvoslistába a megadott adatokat. Ez néhány napot igénybe vehet.

Az adatok elküldésével Ön beleegyezik abba, hogy a listába feltegyük az adatait. Amennyiben a későbbiekben szeretne leiratkozni, (vagy módosítaná az adatait), kérjük, lépjen velünk kapcsolatba ezen a címen (info kukac homeopatia.info.hu)

A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2020