Orvos válaszol

Dr. Bartakovics Katalin

Dr. Bartakovics Katalin

 
részletek
Dr. Cvetkov Márta

Dr. Cvetkov Márta

 
részletek
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

 
részletek
Dr. Papp János

Dr. Papp János

 
részletek
Dr. Sebő Zsuzsanna

Dr. Sebő Zsuzsanna

 
részletek
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
 • Gyermekgyógyászat
 • dXJlb2
 • Megválaszolva: 2019. 09. 14.
Kedves Német Zsuzsa Doktornő! 9 éves kislányom viszkető fejbőre miatt írok Önnek. Fejbőre nem korpás, foltok sincsenek rajta, mégis nagyon viszket a feje. Tetű kizárva, gyakran nézem. Nyár elejétől áll fenn a probléma. Először a klóros, sós vízre gondoltam. Bőrgyógyász sem tudott mit mondani. Revicetet kaptunk allergia ellen, és Advartan kenőcsöt. Kérem, legyen kedves segíteni, hogy milyen homeopátiás szert adhatnék a lányomnak. Válaszát előre is köszönöm
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


A kislányának a leírt panaszok miatt Calcium sulfuricum 9CH napi 1x 5 golyó adását javaslom, emellett kapjon PSorinum 30Ch heti 1x5 golyót gyógyulásig. 


Gyors javulást kívánok üdvözlettel: Dr. Németh Zsuzsanna


 • Mozgásszervi betegségek
 • cG1uYXZ
 • Megválaszolva: 2019. 09. 06.
Tisztelt Doktornő! Jobb csuklóm kézháti oldalán oldalt ganglion alakult ki a krónikus inhüvelygyulladás miatt, jelenlegi tüneteim a hirtelen nyilaló fájdalom bizonyos mozdulatoknál. Jelenleg ruta c15, bryonia c9 és calcium fluoratum c9 kezdtem el szedni a mai napon, jó a szerválasztás vsgy egyéb szerekre lenne szükség? Tisztelettel!
Dr. Cvetkov Márta

Dr. Cvetkov Márta

Kedves Kérdező!


Egészítse ki a megkezdett kezelést az Arnica CH9-ből is naponta 2x5 golyócskával. Természetesen fontos a csukló pihentetése is, napközbenviseljen rugalmas pólyát.

Gyors jobbulást kívánok, üdvözlettel: Dr Cvetkov Márta

 • Állatos kérdések
 • VnlxdiDDqWYg
 • Megválaszolva: 2019. 09. 10.
Tisztelt Doktornő ! 9 éves fiú spánielem szemein kb. 6 hónapja fedeztem fel a szürkehályog jeleit . Állatorvosunk nem javasolta a mütétet és én sem szeretném kitenni ilyen traumának. Komoly betegsége nem volt , 1x fülgyulladás, 1x bélhurut . Kétségbeesve kerestem valami megoldást , miután megbizonyostam róla, hogy látás problémája van. / bizonytalan, beleütközik bútorokba, tárgyakba / Addig semmit nem vettem észre . Étvágya, kedve kiváló. Öszinte leszek, megpróbáltuk és szedjük az Energyvet termékeket / KRILL OMEGA D3+ K2 FULL TRANS GÉL + CYTOVET / 3 hete. / huminsav, borostyánkő sav, antarktiszi omega 3, stb összetevők / Tovább böngészve találtam az Önök oldalára és olvastam Mary , a cocker lány történetét, ami teljes egészében ugyanaz. Kérdésem : cukor vizsgálat után / melyet vizeletből végez orvosa / javasolja Doktor nő a szürkehályogra ható homeopátiás szereket Alinak , a fent felsorolt gyógyhatásu készitmények mellett, vagy azokat fel kell függeszteni ? Nagyon szeretm Alit, kétségbeesésem nagyon nagy. Tudom, hogy türelmesnek kell lennem, most ez a legfontosabb. Válaszát nagyon köszönöm ! Üdvözlettel : Ildikó és Ali
Dr. Bartakovics Katalin

Dr. Bartakovics Katalin

Kedves Gazdi!
Adhatja a felsorolt szereket is, arra figyeljen ,hogy minél több idő teljen el, akár több óra a homeopátiás és az egyéb készítmények között.
üdvözlettel,dr.Bartakovics Katalin
 • Allergia
 • QXJ5e
 • Megválaszolva: 2019. 08. 29.
Tisztelt Doktornő! Pollenallergiám van. Februártól pollenst és histaminumot szedek, melyeket májusig szedve, később nem jön ki a fű, lándzsás utifű, és más akkor virágzó növények miatti allergiám. Viszont legkésőbb augusztusban, most augusztus 25-én kijött a fekete üröm allergiám. Mindenhol kerestem már az összes patikában, online is és sehol nem lehet kapni artemisia vulgarist. Azt tudom, hogy csak 15 ch-ban kapható, ezt olvastam, de az a baj, hogy sehol nem kapható, orvoshoz nem szeretnék menni, mert erre most nincs keretem. Várom válaszát! (átutalással is tudok fizetni, ha Önnek lenne és postán megkaphatnám). Valószínőleg jövőre már szükségem lesz immunterápiára, vagy más komolyabb orvosi segítségre, mert teljesen munkaképtelen vagyok egész nyáron, pedig mellőzöm a tartósított ételeket, fehérlisztet, minimalizálom az állati fehérjéket és tejtermékeket, de évről évre rosszabb, bár később jön ki, de elemi erővel. Előre is köszönöm. Üdvözlettel: Nella
Dr. Cvetkov Márta

Dr. Cvetkov Márta

Kedves Kérdező!


Talán próbálja meg az Artemisiat külföldről beszerezni a Pharmafutár segítségével. Addig is a tünetek enyhítésére szedje tovább a Histaminumot és az aktuális panaszoknak megfelelő tüneti szereket. Ehhez esetleg írjon újra, vagy honlapunk szerkeresőjéből válasszon. Több letölthető e-könyvet is talál itt a szénanátháról.


Remélem tudtam segíteni, üdvözlettel: Dr Cveetkov Márta 

 • Kismama kérdések
 • WHZmZmxz
 • Megválaszolva: 2019. 09. 03.
Kedves Doktornő! Van egy 3 hónapos kislányom, akit szerencsére szoptatok, viszont nem minden esetben elég a tejem. Folyamatosan küzdök azért, hogy teljes mértékben fedezze az igényeit, ezért többféle tejserkentőt is használok, pl. urtica urens 5 ch-t és ricinus communis 5 ch-t. Sajnos emiatt elég sokat stresszelek és ehhez még hozzájönnek a mindennapok során kialakuló problémák. Ilyenkor van, hogy a sírás kerülget, van, hogy csak szimplán dühös vagyok, és olyan is van sokszor, hogy reménytelennek érzem azt, hogy a probléma megoldódjon és rettenetesen lehangolódom, szinte depresszióba vált át, ami szerencsére nem tart huzamosabb ideig. A legrosszabb, hogy azt már sajnos tudom, hogy ez nálam a tej csökkenéséhez vezet, esetenként teljesen el is apad egy időre. Érdeklődni szeretnék, hogy erre milyen készítményt alkalmazhatok a legnagyobb sikerrel. Megköszönöm mielőbbi válaszát.
Dr. Cvetkov Márta

Dr. Cvetkov Márta

Kedves Kismama!


A szorongás oldására a Sedatif PC tablettát javasolom, panasz esetén 1-1 tablettát szopogasson el belőle. Ha a lehangoltság a fő tünet, akkor a Sepia CH15-ből szedjen naponta 5 golyócskát amíg a panasz nem rendeződik. Próbáljon meg pihenni, elegendő időt aludni, és ha helyreáll a hangulata, akkor a tejtermelés is növekedni fog.

Boldog babázást kívánok, üdvözlettel: Dr Cvetkov Márta

 • Allergia
 • SXZtdlVud2Fu
 • Megválaszolva: 2019. 09. 03.
Tisztelt Doktor Nő! A kisfiam 9 éves és autista. Ez a harmadik év, hogy szinte napra pontosan május elsején reggelente tüsszögési rohama van. Ébredés után kezdődik és 1-2 órát tart. (ritkán egész délelőtt) Tüsszentésnél vizes orrfolyása van és a torka is ürül. A szemhéja viszket, az orra belül és az ínye is. (ezek látható tünetek, mert nem beszél) Az előző évben kb szeptember közepéig tartott, ez a folyamatos időszaka (minden reggel így ébred), utána csak nagyon ritkán fordult elő. Az idei még tart. Mit kellene adnom neki és mennyit? Amit a szájába adok azonnal lenyeli. Tudom, hogy a homeopátiás szereket el kellene szopogatnia, de ha esetleg vízben feloldanám az is jó lenne? Válaszát várom és köszönöm: Hajnalka
Dr. Cvetkov Márta

Dr. Cvetkov Márta

Kedves Kérdező!


Adjon a kisfiúnak a Pollens és a Histaminum  CH9-es higítássából naponta 5-5 golyócskát. Amig a heveny tünetek tartanak, addig a kezelést kiegészítheti a Coryzalia tabblettával a dobozon található utasítás szerint. A hoeopátiás szereket nyugodtan beadhatja vízben oldva is.

Gyors jobbulást kívánok, üdvözlettel: Dr Cvetkov Márta

 • Allergia
 • UHZwYmF
 • Megválaszolva: 2019. 08. 27.
Kedves Doktor Úr! Érdeklődnék, hogy a Pollens nevű szernek mi a pontos összetevője, nincs sehol leírva. A fekete üröm és a nyírfafélék okoznak nekem főleg problémát (torok viszketés, orrdugulás (főleg este), füldugulás, kevés hurutus köhögés és takony reggel). Artemisia abrotanum nevű szer létezik, de az artemisia vulgaris pollenje ellen nem hiszem, hogy hatásos lenne, annak ellenére, hogy egy nemzetségbe tartoznak. Mit ajánlana nekem? Köszönettel, SJ
Dr. Papp János

Dr. Papp János

Kedves Kérdező!

A Pollens fűfélék,gabonafélék,,koranyári virágok pollenjéből készül.

Tüneteire a Histaminum 30 CH-ból napi 3x5 golyó,az orrdugulásra a Pulsatilla 9 CH-ból nap 2x5 golyó,a torokviszketésre a Sabadilla 9 CH-ból napi 2x5 golyó

javasolt.

Ennél több szert nem tartok szükségesnek,mert a Hiszatminum önmagában is jelentősen csökkentheti-szüntetheti a panaszait.

dr Papp János

 • Általános
 • TmV2eXl
 • Megválaszolva: 2019. 08. 27.
T. Doktor Úr! Gasztroenterológián megállapították, hogy masszív sigma diverticulosis - diverticulitis betegségem van. Kaptam Normix-ot, amit 3 havonta kúraszerűen szedhetek. Be is szedtem júniusban az első adagot, lassan szedhetek megint, de közben megint begyulladhattak a diverticulumok, mert jelentkeztek a tünetek, hasi fájdalom, émelygés, ez hosszabb, rövidebb ideig tart. Szeretném megtudni, hogy addig is, amíg eljutok majd egy homeopatiás rendelésre és az alkati szeremet megkeressük, tudna segíteni, hogy melyik homeopatiás szert szedhetném erre a problémára illetve, hogy olyankor is tudjak szedni egy szelíd gyógymódot, amíg nem telik le a 3 hónap, de van panaszom. Köszönettel
Dr. Papp János

Dr. Papp János

Kedves Kérdező!

Az émelygésre,a Cocculine tablettából szedjen szükség szerint 1-2 tablettát,a hasi fájdalmakra a Colocynthis 9 Ch és a Magnesia phosphorica 9 CH golyókból 5-5 golyót a fájdalom jelentkezésekor.

dr Papp János

 • Mozgásszervi betegségek
 • cG1uYXZ
 • Megválaszolva: 2019. 08. 23.
Kedves Doktornő! Jobb bokám felső ugróizületében gyulladás látható ultrahangon, a tüneteim leginkább nyugalomban jelentkeznek:lüktető erős fájdalom, mely 15-20 percig tart, ha mozgok, enyhül a fájdalom, van amikor hosszú órákig tünetmentes vagyok, duzzanat nagyon minimálisan látható csak. Kérném szíves segítségét!
Dr. Cvetkov Márta

Dr. Cvetkov Márta

Kedves Kérdező!


Szedjen az Arnica és a Ruta graveolens CH9-es higításából naponta 2x5-5 golyócskát, amíg a panaszok nem enyhülnek.


Gyors jobbulást kívánok, üdvözlettel: Dr Cvetkov Márta

 • Állatos kérdések
 • cG1uYXZ
 • Megválaszolva: 2019. 09. 02.
Kedves Doktornő! 1,5 éves ivartalanított szuka törpetacskó kutyusomnak időszakonként hasfájásnak tűnő tünetei vannak:összehúzza magát, nyüszít, a hasa be van esve, étvágytalan, kedvetlen ezek a tünetek 1 napig tartanak. Kérném szíves segítségét!
Dr. Bartakovics Katalin

Dr. Bartakovics Katalin

Kedves Gazdi!
Ilyenkor segítség a Magnesium phosphoricum CH9, napi több alkalommal adhat neki. Egy alapos kivizsgálást se hagyjon ki.
üdvözlettel, dr.Bartakovics Kastalin
homeopátiás orvosok
jelentkezzen
országos orvoslistánkba!

Önnek, mint homeopátiával foglalkozó orvosnak lehetősége van honlapunk HOMEOPÁTIÁS ORVOSOK listájára felkerülnie, amennyiben az alábbi kritériumoknak megfelel:

1. Jelenleg is praktizál, orvosi pecsétszámmal rendelkezik

2. A CEDH Hungária Homeopátia Oktatási és Ismeretterjesztő Kft. képzésében részesült.

A listára való felkerüléshez lépjen kapcsolatba adminisztrátorunkkal az alábbi űrlapon keresztül. Az űrlap elküldése után megvizsgáljuk a kérést és jóváhagyás után feltesszük az orvoslistába a megadott adatokat. Ez néhány napot igénybe vehet.

Az adatok elküldésével Ön beleegyezik abba, hogy a listába feltegyük az adatait. Amennyiben a későbbiekben szeretne leiratkozni, (vagy módosítaná az adatait), kérjük, lépjen velünk kapcsolatba ezen a címen (info kukac homeopatia.info.hu)

A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2019