Orvos válaszol

Dr. Bartakovics Katalin

Dr. Bartakovics Katalin

 
részletek
Dr. Cvetkov Márta

Dr. Cvetkov Márta

 
részletek
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

 
részletek
Dr. Papp János

Dr. Papp János

 
részletek
Dr. Sebő Zsuzsanna

Dr. Sebő Zsuzsanna

 
részletek
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
 • Általános
 • UWhmdn
 • Megválaszolva: 2019. 03. 16.
Kedves Márta! Proctitis Ulceroásra mit tud ajánlani? Gyógyszert szedek Salofalkot, de esetleg ami rásegít a tünetmentességre. Savtúltengés is időnként előjön. EGy hónapja voltam gyomortükrözésen, minden negatív volt, egyedül a pylorusnál volt egy kicsi duzzanat. Konkrétan ezt nem tudom mire utal. Javasol esetleg erre valamit?Köszönöm a válaszát előre is!:)
Dr. Cvetkov Márta

Dr. Cvetkov Márta

Kedves Kérdező!


Csak biztatni tudom, hogy panaszai kezeléséhez homeopátiás szereket is igénybe vegyen, de a proctitis ulcerosa igen komplex terápiát igényel, részletes kikérdezéssel, vizsgálattal, valamennyi lelet áttekintésével, és mindez egy rövid levélváltás során nem oldható meg. Azt javasolom, hogy személyesen keressen fel egy homeopata orvost konzultáció céljából.

Jobbulást kívánok, üdvözlettel: Dr Cvetkov Márta

 • Gyermekgyógyászat
 • UWhmdn
 • Megválaszolva: 2019. 03. 16.
Kedves Zsuzsanna, a lányomnak ( 9 éves) szeretném a Hepatitis B elleni oltást, és Meningoccus B elleni oltást beadatni( Ausztriában élünk). Kérdésemre az lenne hogy oltás kivezetésre mit tudok használni. Thuja ch 9 vagy ch 15 van itthon most nem tudom pontosan.A másik kérdésem, hogy sajnos a lábfején gyakran előjön az ekcéma, sokszor pici hólyagos pöttyökben( Bőrgy. mondta hogy ez is ekcéma), sajnos kicsi kora óta szenvedünk vele:( Erre mit tudna ajánlani, ha nem nagyon gyulladt akkor sudocremet használok, de valahogy annyira nem jó rá.Végszükségkor Advantan krém pár napig.( Köszönöm előre is a válaszát!
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


Az oltások mellé mindig az oltóanyag nevével megegyező nevű nozódát és Thuyát szoktunk javasolni közepes potenciában. A szereket 3 egymást követő napon kell adagolni, az oltás napján kezdve, naponta egyszer 5 golyócskát adva mindegyik szerből. Szükséges lehet még alkati szer is, ezt homeopata orvos írja fel. 

A Sudocrem nem ekzemára való, így nem is valószínű hogy azt elmulasztaná, az ekzema spontán is javulhat, inkább ennek köszönhető az időnkénti jobb állapot, nem a krémnek. 

Helyileg nagyon jó a  homeopátiás Halicar kenőcs, valamint az Ön által leírt ekzema típusra Apis mellifica 15Ch és Rhus toxicodendron  15 Ch potenciában. NApi 1x5-5 golyó javasolta szerekből, tünetmentességig. 


Javulást kívánok üdvözettel: Dr. Németh Zsuzsanna 

 • Kismama kérdések
 • R3JjcmV
 • Megválaszolva: 2019. 03. 13.
Kedves Doktornő! Sajnálatos módon abba a helyzetbe kerültem, hogy mellrákot diagnosztizáltak nálam és kivették a jobb mellemből a daganatot. Orvosom első körben azt mondta nem szükséges a 14 hónapos gyermekem leválasztása, a nem műtött mellemből szoptathatok. Azonban a műtött mellemből a drénen keresztül folyamatosan ürül a tej, melynek mennyisége hűtés hatására sem csökkent. Orvosom szerint a leválasztás lenne a megoldás. Mivel gyermekemet már így is megviselte a kialakult helyzet (nem tudom úgy ellátni, úgy gondoskodni róla, annyit foglalkozni vele mint korábban), illetve a bölcsődei beszoktatása is folyamatban van, ha nem feltétlenül muszáj, nem szeretném tőle elvenni ezt a kapaszkodót is. Kérdésem az lenne, hogy homeopátiás tejcsökkentést okozó szerek akkor is hatnak, ha mellette szopik a gyermek? Lányomra nincs hatással a homeopátiás szer használata? Ha hatásos lehet, akkor melyik szert ajánlja és milyen adagolásban? Mennyi időn belül várható a hatás? Szeretném megpróbálni ezt a lehetőséget, hogy talán ebben az esetben csökken olyan szinten a műtött mellemben a tejtermelés, hogy kivehető legyen a drén. A további kezelésem még nem meghatározható, jelenleg a szövettani eredményre várok. Válaszát előre is nagyon köszönöm! Teperke
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Teperke!


Megértem helyzetét, dilemmáját.

A homeopátá  stejcsökkentés eszközei a Ricinus  és Urtica 30Ch napi 1x5-5 golyó adagolása Hamar, napokon belül csökkent a tejtermelést. Emellett a leghatásosabb a gyernek minél ritkább mellretétele. A tejcsökkentés nem szelektív, hogy csak az egyik emlőben csökkenne a termelődés. A  picinek nm ártanak a fenti gygóyszerek. 

Azonban - orvosával egyetértve, abszolút szoptatáspárti gyermekorvosként én is az elválasztást javaslom. A szoptatás is terhet ró a szervezetére, most minden erejére szüksége van.  Agyermekek minden tm egszoknak, a többszörösen nehezített helyzetet is - kevésbé leterhelt anyaként talá Önek is könnyebb lenne. 

NEM KELL maximalistának lenni, Amit lehetett, 14 hónap alatt Ön már bőven megtette szoptatás terén (is:-) ). 


Mihamarabbi javulást kívánok Önnek: Dr. Németh Zsuzsanna

 • Állatos kérdések
 • ZmJjdm5h
 • Megválaszolva: 2019. 03. 13.
Kedves doktornő! Köszönöm gyors válaszát. Üdvözlettel: Söptei Andrea
Dr. Cvetkov Márta

Dr. Cvetkov Márta

Nagyon szívesen, örülök, ha segíteni tudtam.


Üdvözlettel: Dr Cvetkov Márta

 • Állatos kérdések
 • ZmJjdm5h
 • Megválaszolva: 2019. 03. 12.
T. doktornő! Több, mint 15 éve használom a Phőnix Solidago-t , jobb oldali zsugorvesém van, jobb oldali hólyag reflux következtében. A szer mentesített a rendszeres antibiotikum szedése alól, így nagyon fontos számomra. A patikában nem tudtam beszerezni és telefonos érdeklődésükre tájékoztattak, hogy a gyártó már két hónapja nem küld a központba, így csak elfekvő készletet tudok jelenleg vadászni. Van-e információja arról, hogy kivonták a szert véglegesen vagy csak átmeneti a gyártás leállítása. Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel: Söptei Andrea
Dr. Cvetkov Márta

Dr. Cvetkov Márta

Kedves Levélíró!


Kérdésére sajnos nem tudok választ adni, de az interneten kutakodva találtam olyan weboldalt, ahol jelenleg is rövid kiszállítási idővel fogadnak megrendelést a cseppekre. Addig pedig, amíg a Phönix készítményhez nem tud hozzájutni, helyettesítheti a Solidago golyócskával, ennek CH9-es higitásából szedjen naponta 1x5 szemet.

Remélem tudtam segíteni, üdvözlettel: Dr Cvetkov Márta

 • Általános
 • cG1uYXZ
 • Megválaszolva: 2019. 03. 11.
Kedves Doktornő! Ínhüvelygyulladásra javasolta a Traumeel és ruta szereket,minimális javulás történt csak,pihentetni a kezemet sajnos nem tudom,fásliztam,kérném szíves segítségét,szedjem tovább még a szereket vagy másfajta szerekre lehet szükség?Köszönettel!
Dr. Cvetkov Márta

Dr. Cvetkov Márta

Kedves Kérdező!


Az ínhüvely gyulladás kezelése türelmet igényel, különösen abban az esetben, ha a végtag pihentetése, nyugalomba helyezése nem oldható meg. Előző levélváltásunk 03.06.-án történt, az azóta eltelt öt nap alatt érthető, ha nem történt meg a teljes gyógyulás. Arra biztatom, hogy a golyócskákat szedje tovább, és amennyire csak lehetséges kímélje csuklóját. Napközben rugalmas pólya viselése is javasolt.

Remélem tudtam segíteni, üdvözlettel: Dr Cvetkov Márta

 • Bőrgyógyászat
 • eW5weGJ4bnluY
 • Megválaszolva: 2019. 03. 10.
Tisztelt Doktornő! Unokaöcsém (3 éves) és kb 1 éve az arcán van egy lapos szemölcs. Nem fáj neki, nem kaparja, nem vakarja. Voltunk vele bőrgyógyásznál azt mondták hogy elmúlik, de már egy éve és nem hogy kisebb lett, hanem néha ugy tűnik mintha nagybb lenne, olyan karfiol szerű formára tudnám hasonlítani. Ismerőstől hallottam hogy van, illetve érdemes homeopátiás szerrel próbálkozni mert nekik bejött.Érdeklődöm, hogy tud e nekem valamit javasolni. Köszönöm válaszát, és az idejét, hogy elolvasta. Mély Tisztelettel, egy unokabátty !
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Aggódó Unokabáty!


Szerencsés ez a kisfiú, ohgy Öntől is kap segítséget,  hogy aggódik érte! 

A szemölcsöket leginkább megtekintés után lehetne eredményesen kezelni, megfelelő gyógyszert javasolni.

A krónikus jelleg miatt adjanak Thuya 15Ch heti 3x5 golyót, de ez nem biztos hogy elég lesz, a legbiztosabb a vizit után egyénre javasolt terápia lenne.

Segíthet a homeopátia, érdemes felkeresniük szakorvost. 


Javulást kívánok üdvözlettel : Dr. Németh Zsuzsanna

 • Általános
 • cG1uYXZ
 • Megválaszolva: 2019. 03. 06.
Kedves Doktornő! Évente egy alkalommal kiújul az inhüvelygyulladás a csuklómnál,bizonyos mozdulatoknál jelentkezik a fájdalom de van,hogy nyugalomban is beleszúr a fájdalom,jelenleg az alkarom belső fele is fájdalmas,feszesnek érzem az izomzatot és melegségérzet van,bár tapintásra nem meleg a terület.3 napja ruta c9 szedek naponta 2*,javulást eddig nem tapasztaltam.Kérném szíves segítségét!
Dr. Cvetkov Márta

Dr. Cvetkov Márta

Kedves Kérdező!


A Ruta mellett szedjen a Traumeel tablettából is naponta 3-4x1 szemet, ezenkívül fontos a csukló nyugalomba helyezése rugalmas pólyával, vagy csukló rögzítővel.

Gyors jobbulást kívánok, üdvözlettel: Dr Cvetkov Márta


 • Általános
 • TmF0d
 • Megválaszolva: 2019. 03. 07.
T. Dr. Nő! Szeretnék segítséget kérni Öntöl a cicámmal kapcsolatban. Egy ideje kötőhártya gyulladásban szenved. És sajnos màr nem is nagyon lát. Fekélyes a szaruhártyája is. Már nyolcszor voltam vele kezelésen alig van valtozás. Kezdetben tobrexet kapott még sok antibiotikumot. Aztán a negyedik alkalommal megmérték a könnytermelését ami alig van. Ezért mondták hogy ez autoimmun eredetű. Kapott rá optimmunn krémet amit állítólag élete végéig kell használni. Azt szeretném kérdezni hogy ez nem lehetne kiváltani valamivel. Egyenlőre havi kettő doboz fogyott. Ami valljuk be elég borsos. A másik kérdésem. Kérdeztem a dr. Nőt hogy nem lehet e mégis valami más a háttêrben. A hétvégén sokat voltam vele és mivel nem igazán húzódott vissza a pislogó hártyája gondoltam ki próbálok valamit. Csak a műkönnyet használtam mellé még ezüst kolloidot cseppentettem a szemébe. És azt vettem észre hogy jobban váladêkozik de ennek ellenére mégis visszahúzódott picit a harmadik szeme. Két nap alatt.. lehet ez,? Illetve van e olyan homeopatiás szer amit még lehetne próbálni. Olvastam a vérrehulló fecskefű is könnyedén élés serkentő. Lehet cicáknál alkalmazni? Segítségêt köszönöm! Tisztelettel ,: Angelika
Dr. Bartakovics Katalin

Dr. Bartakovics Katalin

Kedves Gazdi!
A cica kötőhártya gyulladására ajánlom a Belladonna CH98 3-7 napig), az Euphrasia CH 5( 7-14 napig) napi 2x adását. A további szerek javaslatához a cica személyes vizsgálata szükséges , homeopata állatorvosnál. A vérehulló fecskefüvet nem ajánlom neki.
Üdvözlettel,dr.Bartakovics Kataln
 • Gyermekgyógyászat
 • T25vbWbD
 • Megválaszolva: 2019. 03. 03.
Kedves Doktornő! Az 5 hetes kisfiamnak az egyik szemében könnycsatorna elzáródás van. Emiatt folyamatosan átlátszó könny folyik a szeméből, ami néha sárgásan megszárad és kismértékben rátapad a szempillára, nagy összeragadást még nem okozott. A gyermekorvos által felírt szemcseppet egy hétig alkalmaztuk masszírozás és tisztítás után, de nincs változás és ezt csak egy hétig szabad alkalmazni. Szeretném elkerülni a csatorna átmosását, ezért az lenne a kérdésem, hogy van-e lehetőség ennek a problémának a homeopátiával történő megoldására. Köszönettel:Eszter
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


Adjon kisfiának Argentum nitricum 9Ch napi 2x5 golyót kevés babavízben feloldva, két szoptatás között reggel és este. 

Ha két hét után sem oldódik meg  a probléma, mindenképp forduljanak szemész szakorvoshoz.


Javulást kívánok üdvözlettel: Dr.  Németh Zsuzsanna

homeopátiás orvosok
jelentkezzen
országos orvoslistánkba!

Önnek, mint homeopátiával foglalkozó orvosnak lehetősége van honlapunk HOMEOPÁTIÁS ORVOSOK listájára felkerülnie, amennyiben az alábbi kritériumoknak megfelel:

1. Jelenleg is praktizál, orvosi pecsétszámmal rendelkezik

2. A CEDH Hungária Homeopátia Oktatási és Ismeretterjesztő Kft. képzésében részesült.

A listára való felkerüléshez lépjen kapcsolatba adminisztrátorunkkal az alábbi űrlapon keresztül. Az űrlap elküldése után megvizsgáljuk a kérést és jóváhagyás után feltesszük az orvoslistába a megadott adatokat. Ez néhány napot igénybe vehet.

Az adatok elküldésével Ön beleegyezik abba, hogy a listába feltegyük az adatait. Amennyiben a későbbiekben szeretne leiratkozni, (vagy módosítaná az adatait), kérjük, lépjen velünk kapcsolatba ezen a címen (info kukac homeopatia.info.hu)

A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2019