Orvos válaszol

Dr. Bartakovics Katalin

Dr. Bartakovics Katalin

 
részletek
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

 
részletek
Dr. Sebő Zsuzsanna

Dr. Sebő Zsuzsanna

 
részletek
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
 • Állatos kérdések
 • Wi5abmVnd
 • Megválaszolva: 2023. 03. 18.
Tisztelt Doktornő! Térdműtétem volt és sajnos a gerincbe kapott érzéstelenítő miatt azóta minden nap nyaki csigolyából induló erős fejfájásom van. Szeretném megkérdezni hogy van e olyan homeopátiás szer amivel enyhíthetem, megszüntethetem? Válaszát előre is köszönöm szépen!
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


PAnaszára Natrum sulfuricum 30CH napi 1x5 golyó szedését javaslom, a fejfájás megszűntéig.


Üdvözlettel: Dr. Németh ZSuzsanna

 • Általános
 • cTE0czI0
 • Megválaszolva: 2023. 03. 13.
T. Doktornő! Állandóan fehér lepedékes a nyelvem. Különösebb problémát nem jelent ez, de olyan idegesítő. Rendszeresen mosok fogat, még szájvizet is használok. Nem tudom mi okozza az ilyen problémát? Valamilyen homeopátiás szer szedhető ilyen problémára? Köszönettel: Zsófia
Dr. Sebő Zsuzsanna

Dr. Sebő Zsuzsanna

A lepedékes nyelvre számos szer van, de pontosabb leírás hiányában még tippelni sem tudok. Mindenesetre egy hónapos probiotikum szedést javasolnék. Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna
 • Általános
 • T3JnZ2w
 • Megválaszolva: 2023. 03. 13.
Kedves Zsuzsanna! Foghúzás után, jobb oldalon, állkapocs/rágóizületi gyulladásom lett. Nagyon fájdalmas. A fájdalmat leginkább közvetlen a fülem előtti területen érzem, ami kisugárzik a halánték és hátsó nyaki területekre is. A fájdalom állandó.... egyenlőre gyógytornára és fájdalomcsillapító bevétele után sem nagyon szűnik. Enyhe duzzanat is látható az arcomon, a rágóizület környékén. Szerencsére szájzáram nincs. Ásításnál a "jó" oldalon egy halk kattogás hallatszik, a fájós oldalon egy enyhe "morcogó" hang. Lázam nincs. ( 48 éves nő vagyok ) Szeretném kérni a tanácsát, hogy melyik homeopátiás szer tudná a fájdalmat és a gyulladást csökkenteni? Válaszát előre is nagyon köszönöm!
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!Panaszaira Apis mellifica 15CH, Hepar sulfur 15CH napi 2x5-5 golyó javasolt, borogatás is segíthet.HAa nem javulnak panaszai, mindenképp 2-3 nap után keresse fel ismét kezelőorvosát!!


Jobbulást kívánok:Dr.Németh Zsuzsanna


 • Általános
 • cG1uYXZ
 • Megválaszolva: 2023. 03. 13.
Kedves Doktornő! Lányom hurutos köhögésre szeretnék segítséget kérni, a a felköhögött váladék sárga színű, szinte öklendezésig ingerli a sok váladék, köptetőt, antibiotikumot kapott, inhalátort használ.
Dr. Sebő Zsuzsanna

Dr. Sebő Zsuzsanna

Antimonium tartaricum 9CH, napi 2x-3x, amíg sok a váladék és Ipecacuana 9CH napi 2x3x, amíg öklendezik. Kicsit kevés az információ, így nehéz jó szert találni. Pl. mikor jobb vagy rosszabb (evés, ivás, levegő, éjjel, nappal stb), van-e egyéb kísérő tünet, van-e valamilyen kiváltó ok, ami megelőzte a betegséget. Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna
 • Általános
 • cG1uYXZ
 • Megválaszolva: 2023. 03. 13.
Kedves Doktornő! Lányomnak hétfőn kezdődtek az influenzás tünetei,hétfőtől szerdáig lázas volt,mára napközben láztalan,estére hőemelkedés,hurutos köhögés,torokfájás nyelésre,sűrű de átlátszó orrváladék melyet nehéz kifújni,mert a garatra csorog.Belladonna c15,pulsatilla c15 kap illetve fluimucil köptetőt,holnap megünk vissza kontrollvizsgálatra a házi orvoshoz.Mivel segíthetném a gyógyulását?
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


Az orrváladék miatt Mercurius solubilis15CH, a hátracsorgó váladék miatt Hydrastis 15CH napi2x5-5 golyó javasolt gyógyulásig. 


Jobbulást kívánok : Dr. Németh Zsuzsanna

 • Női problémák
 • Wm50cXY
 • Megválaszolva: 2023. 03. 08.
Kedves Doktornő! Szeretném megkérdezni, hogy tud-e ajánlani valami szert libidó növelésre? 52 évesen még "aránylag rendszeres" a menstruációm, az utóbbi 1 évben 2x maradt ki 1-1 hónap csak.. Viszont a szexuális vágyam az elmúlt 1 évben jelentősen csökkent, ami lelki okokra nem vezethető vissza. Párkapcsolatomat viszont eléggé megviseli. Tud olyan szert ajánlani, ami a hormonális dolgokban nem okoz változást, de kezeli a libidó csökkenést? Köszönöm szépen előre is a segítségét!
Dr. Sebő Zsuzsanna

Dr. Sebő Zsuzsanna

Kedves Kérdező. Sexuális vágyat fokozó homeopátiás szer nincsen, de homeopátiás segítség van, nevezetesen egy alkati kezelés, ami egyénre szabott és egy alapos kikérdezés után lehet megtalálni. Javaslom, keressen fel egy homeopatát. Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna
 • Általános
 • Q8OhYXBtw6l5IFNyZXJ
 • Megválaszolva: 2023. 03. 08.
Kedves Doktornő! Érdeklődni szeretnék, hogy a kezdődő szürkehályogra ajánlott Naphtalinum szert hol lehet beszerezni? Milyen potenciálban kellene szedni és mennyi ideig? Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel és üdvözlettel: Pánczélné Erzsébet
Dr. Sebő Zsuzsanna

Dr. Sebő Zsuzsanna

Kedves Kérdező. Sajnos csak külföldön szerezhető be, illetve vannak gyógyzertári hálózatok, akik beszerzik. Az osztrák Remedia-nak biztosan van. Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna
 • Általános
 • cG1uYXZ
 • Megválaszolva: 2023. 03. 07.
Kedves Doktornő! Édesanyámnak rosszindulatú hugyhólyag daganata van,melyet 03.29.-én műtenek.A műtétig a rossz közérzet javítására,gyengeség,erőtlenségre van e homeopátiás segítség?
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


Édesanyjának a KAlium phosphoricum15CH és Avena sativa 5Ch napi 1x5-5 golyóó szedése javasolt. 


Gyógyulást kívánok: Dr. Németh Zsuzsanna

 • Gyermekgyógyászat
 • SXZ4Z8OzZXZ
 • Megválaszolva: 2023. 03. 07.
Tisztelt Doktornő! Kisfiam szerepelni fog az iskolában és már most stresszel rajta, zavarja, hogy az összes gyermek előtt kell verset mondania és mindenki őt fogja figyelni. Évekkel ezelőtt már hegedűvel kisebb létszám előtt lépett fel, akkor is izgult, de azóta már 12 éves lett, így talán még jobban zavarja. Egyébként jókedvű, sportos gyermek, de ha szerepelnie kell nagyon izgul, rosszul érzi magát, hányingere lesz. Azt szeretném kérdezni Tisztelt Doktornőtől, hogy melyik szert lehetne alkalmazni nála, hogy csökkenjen a stressz. Válaszát köszönöm szépen.
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


A fellépés előtti este és aznap reggel adjon  y gyermeknek Argentum nitricum és Gelsemium 15CH 5-5 golyócskát. 


Sok sikert kívánok a szerepléshez : Dr. Németh Zsuzsanna

 • Bőrgyógyászat
 • VnliYW4g
 • Megválaszolva: 2023. 03. 06.
Tisztelt Doktornő! Szeretném a segítségét kérni, kb másféléve covidos voltam, ez után félévre kiütések jelentek meg hajtőnél és a nyakamon majd az arcomon. Mint kiderült gluténérzékeny iĺl laktázenzim problémáim lettek. Vizsgálatokat követően ezeknek megfelelően étkezem azóta is, de ennek ellenére a bőrkiütések megmaradtak, valamikor halványodnak majd ismét visszatérnek. Nem tudom , mit tehetnék hogy végleg megszünjön a jelenlegi problémám. És még egy dolog az arcom jobboldalán, orrom mellett barnafolt jelent meg ami egyre nagyobb, ez nem anyajegy hanem, májfolt. Előre is köszönöm! B. Ilona
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


Már hosszabb ideje tartó bőrpanaszokat kezelni homeopátiával interneten nagyon nehéz , könnyen vezethet kudarchoz. Az elváltozásokat muszáj megnézni, eddigi terápiát áttekinteni, Önt alaposan kikérdezni. 

Javaslom, személyesen keresen fel egy homeopata orvost. 

Üdvözlettel: Dr. Németh ZsuzsannaBórpanaszok kezlése, főleg h már hosszabb ideje tartanak, 

homeopátiás orvosok
jelentkezzen
országos orvoslistánkba!

Önnek, mint homeopátiával foglalkozó orvosnak lehetősége van honlapunk HOMEOPÁTIÁS ORVOSOK listájára felkerülnie, amennyiben az alábbi kritériumoknak megfelel:

1. Jelenleg is praktizál, orvosi pecsétszámmal rendelkezik

2. A CEDH Hungária Homeopátia Oktatási és Ismeretterjesztő Kft. képzésében részesült.

A listára való felkerüléshez lépjen kapcsolatba adminisztrátorunkkal az alábbi űrlapon keresztül. Az űrlap elküldése után megvizsgáljuk a kérést és jóváhagyás után feltesszük az orvoslistába a megadott adatokat. Ez néhány napot igénybe vehet.

Az adatok elküldésével Ön beleegyezik abba, hogy a listába feltegyük az adatait. Amennyiben a későbbiekben szeretne leiratkozni, (vagy módosítaná az adatait), kérjük, lépjen velünk kapcsolatba ezen a címen (info kukac homeopatia.info.hu)

A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2023