Orvos válaszol

Dr. Bartakovics Katalin

Dr. Bartakovics Katalin

 
részletek
Dr. Cvetkov Márta

Dr. Cvetkov Márta

 
részletek
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

 
részletek
Dr. Papp János

Dr. Papp János

 
részletek
Dr. Sebő Zsuzsanna

Dr. Sebő Zsuzsanna

 
részletek
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
 • Mozgásszervi betegségek
 • QWLDqXp2N
 • Megválaszolva: 2019. 01. 12.
Kedves Doktornő! A segítségét szeretném tisztelettel kérni. Csecsemő koromban Pavlik kengyelt kellett viselnem. Most felnőtt vagyok és eddig semmi baj nem volt a csípőmmel. Nem voltam/vagyok érzékeny időjárásra, a sport (úszás, biciklizés, súlyemelés) remekül ment eddig. December óta viszont a jobb csípőmnél a forgó körül akár állok, akár fekszem, éles fájdalmat érzek. Nem tudtam, hogy izom vagy ín, vagy idegi probléma lehetet, ezért elmentem egy röntgenre, ami nem mutatott ki semmi elváltozást. Meg kell jegyeznem, hogy a fájdalom jelentkezése előtt 2 héttel már nem sportoltam, mert nem volt időm rá, s azóta sem teszem. A jobb fari rész középső részén van a hasogató, éles fájdalom, mely érdekes módon nem egész nap jelentkezik, sőt valamikor enyhül, de van hogy felállni sem bírok. Ezek a tünetek úgy jelentkeznek, hogy teljesen mindegy, hogy mit csinálok, ülök, állok, megyek, fekszem. A hátsó fari rész közepéből kiindulva valamikor a térdem hátsó részébe sugárzik a szúró fájdalom, de ez ritka. Ideggyógyászhoz beutalt a háziorvos, de ő sem mondott semmit. Véleményét szeretném kérni, mi lehet ez izom, ideg, vagy ín probléma? Lenne rá olyan golyó ami használna? Azt el szeretném mondani, hogy nem csak a valódi menés okoz mostanában problémát, hanem az életemben való előrehaladás is úgy érzem, hogy főleg külső tényezők miatt gátolva van. Köszönöm tisztelettel előre is a szakértő meglátását.
Dr. Cvetkov Márta

Dr. Cvetkov Márta

Kedves Kérdező!


Az eddig elkészült leletek áttekintése és alapos vizsgálat nélkül sajnos én sem tudok diagnózist felállítani Önnek. A csípőfájdalomnak akár lúdtalp, vagy egyenlőtlen megterhelés, rossz cipő/papucs viselése is lehet oka. Fontos lenne azt is tudni, hogy Ön hány éves, van-e valamilyen krónikus betegsége, szed-e gyógyszert, van-e túlsúlya és még számos válasz szükséges lenne a megfelelő homeopátiás szer kiválasztásához. Így nagy általánosságban annyit javasolhatok, hogy szedjen a Bryonia és az Arnica CH9-es higításából naponta 2x5-5 golyócskát és ha panaszai nem enyhülnek, akkor személyesen keressen fel egy homeopata kollégát.

Remélem tudtam segíteni, üdvözlettel: Dr Cvetkov Márta

 • Baba problémák
 • YWzDrWXFkSBy
 • Megválaszolva: 2019. 01. 07.
Tisztelt Doktornő! A sógornőmnek szeretnék segíteni. 1 éves a baba, kisfiú. Az alvás gond nála. Éjszaka nem alszik folyamatosan, sokszor felébred, felkel, sír. Mivel nagyon sűrűn történik ez meg vele az éjszaka során, édesanyja kiveszi és mellette alszik. Napközben is nehezen alszik el, sokszor csak egyszer, akkor is 40 percet. Nem tud pihenni, látszik rajta a kialvatlanság. Nyűgös is napközben. Sógornőm kúpot ad neki elég gyakran. Nem adható neki egy homeopátiás szer, ami az alvást segíti? Azt javasolták neki, hogy szoktassa vissza a kiságyba, mindig nyugtassa meg és hagyja ott, hogy megszokja, aludni kell. Állítólag meg kell tanítani aludni. Sógornőmnek nincs szíve ehhez, mert annyira sír a kisfiú. Tudna tanácsot adni, mit csináljon, hogy alvás is legyen és ne sérüljön a kisfiú? köszönjük a válaszát.
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


A kisfiúnak lehet adni esténként egy tabletta Sedatif PC-t, vízben oldva, segíthet neki az éjszaka átalvásában. 

Ha kúpot ad a sógornője a gyermeknek (milyent,) , az néha, ritkán megengedhető, de sokat tárthat vele. 

A legártalmasabb, főleg hosszú távon , a határozatlan, problémát és megoldást fel nem vállaló szülői magatartás - a legjobb volna anyukának szakemberrel beszélni, a konfliktust sajnos fel kel vállani a gyermeknevelésben. A gyermek sírása segítségkérés is egyben, hiszen ő még nem képes ezt megoldani. 

Remélem, találnak megoldást, de ezt ne egyetlen tablettától, kúptól, gyógyszertő reméljék, az egy kicsit tud segíteni . 


Üdvözlettel: Dr Németh Zsuzsanna

 • Bőrgyógyászat
 • Rm1ic3Z
 • Megválaszolva: 2019. 01. 03.
Kedves Doktornő! 5 hete rózsahámlásom van, kaptam rá többféle készítményt, betartom a tisztálkodásra vonatkozó utasításokat, nem használok illatanyagot, de még most is “jönnek” újabb pöttyök, amik aztán elkezdenek hámlani, viszketés nem jellemző. C és D vitamint, vmint cinket szedek, pár napja halolajat és probiutikumot is elkezdtem szedni.Kérdésem az lenne, hogy van-e erre a problémára homeopátiás készítmény? Válaszát előre is köszönöm.
Dr. Cvetkov Márta

Dr. Cvetkov Márta

Kedves Kérdező!


Egyetlen és egyben mindenkinél és minden esetben hatásos szert nehéz ajánlanom, hiszen a homeopátiában soha nem egy diagnózist, hanem az egész beteget kezeljük, annak minden tünetével és panaszával együtt, ehhez pedig részletes kikérdezés és személyes vizsgálat szükséges. Próbáljon meg a Belladonna és az Arsenium album CH9-es higításából naponta 2x5-5 golyócskát szedni 10 napig. Ha nem tapasztal javulást, akkor forduljon személyesen egy homeopata kollégához.


Remélem tudtam segíteni, üdvözlettel: Dr Cvetkov Márta

 • Általános
 • cG1uYXZ
 • Megválaszolva: 2019. 01. 03.
Kedves Doktornő! A következő tünetek miatt kérnék segítséget:orrdugulás,mely napközben és éjszaka is jelentkezik,hol sárgás hol fehéres orrváladék,mely nyúlós állagú,néha a garatban is érezhető a váladék,köhögés nincs.Köszönettel!
Dr. Cvetkov Márta

Dr. Cvetkov Márta

Kedves Levélíró!


Szedjen a Hydrastis canadensis és a Belladonna CH15-ös higításából naponta 5-5 golyócskát, amíg a panaszok el nem múlnak.


Gyors jobbulást és betegségektől mentes boldog új évet kívánok: Dr Cvetkov Márta

 • Gyermekgyógyászat
 • SXZ4Z2Jldm4w
 • Megválaszolva: 2019. 01. 07.
Kedves Doktornő! A 4 éves lányomnál székrekedés problémája áll fenn,azon belül is a visszatartás a fő probléma.Voktak nehezebb időszakok,és ritkán volt ürítés és nagy mennyiség,így fél a széklettől. A mozgással,evéssel,ivással nincs probléma.Hasfájásra nem panaszkodik,hasa 2 nap után puffad. Hatalmas harc az egész családnak,ugrál a WC-n,amikor odajutunk,gyorsan fájdalom nélkül ürít.A széklet állaga,színe normális. A gyerekorvosunk tanácsa az volt,hogy hagyjuk a témát,várjuk meg,míg ő szól,hogy mennie kell.Sajnos 7 nap simán eltelne,hogy nem szól. Voltunk már gasztroenterológusnál is.Szervi baja nincs. Macrogolt kapott, egy kis ideig hatott,aztán semmi. Kislányom jókedvű, játékos,közvetlen és sokat foglalkozom vele. Hogyan tovább? Köszönettel várom válaszát! Johanna
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Johanna!


A leírtak alapján én a  gyermekorvosuk véleménye mellé csatlakozom.  'Hatalmas harc az egész családnak' - na ezt adják fel, hiszen leírása alapján, a gyermeknek  most nem jelent problémát a dolog, egészségére nics kihatással. 

HA sikerül, a probléma jó eséllyel meg fog oldódni rövid időn belül. 


Üdvözlettel: Dr Németh ZSuzsanna

 • Állatos kérdések
 • WEJT
 • Megválaszolva: 2018. 12. 30.
Kedves Doktornő! A szemem alatti rész már jó ideje duzzadt. A háziorvos és a szakorvosok kizárták a szemészeti, kardiológiai elváltozást. Vesére gyanakodtak ezek után, de a vesét vizsgáló vérvétel és az ultrahang is negatív lett. Végül a háziorvosom azt mondta a vese-meridiánommal lehet gond, de mást nem mondott, ennyiben maradt az ügy. Lehet-e a szem alatt puffadást kezelni homeopátiával? Illetve lehet-e a „vesemeridiánt gyógyítani”? Azt el szeretném még mondani, hogy egyfolytában fáradtnak érzem magam, még ébredés után is, nem csak napközben. Amúgy kiegyensúlyozott vagyok. Minden egyéb vérpanelem is jó. Kezét csókolom! Köszönöm a megtisztelő válaszát!
Dr. Cvetkov Márta

Dr. Cvetkov Márta

Kedves Levélíró!


A veseműködés segítésére szedjen a Berberis és a Solidago CH9-es higításából naponta 5-5 golyócskát és a Phosphorus CH15-ből heti egy napon 10 szemet egy hónapig. Vese-meridián teát drogériában,vagy gyógynövény boltban tud vásárolni, a dobozon olvasható utasítás szerint fogyassza kúraszerűen, szintén egy hónapig.

Remélem tudtam segíteni. Boldog Új Évet kívánok: Dr Cvetkov Márta

 • Mozgásszervi betegségek
 • Wk5FUEZWMT
 • Megválaszolva: 2018. 12. 24.
KEDVES DR ÚR! A FIAMAT MOTORBALESET ÉRTE AZ ÉRMÚTÉT UTÁN SOKKOT KAPOTT A LÁBA SOKÁRA MÚTÖTTÉK AZ ERET,AHOVA A MENTŐ VITTE OTT A TÉRDFIXÁLÓT FELRAKTÁK DE NEM VOLT ÉRSEBÉSZ,ÁTSZÁLÍTOTTÁK MÁSIK KÓRHÁZBA AZ ÉRMÚTÉTHEZ ,AMIKOR ÚJRA INDULT A KERINGÉS A LÁBÁBAN NAGYON FELFÚJÓDOTT ÉS SZÉTVÁGTÁK KÉTOLDALT A LÁBSZÁRÁT OTT TISZTULT. ELVÁGTÁK A LÁBFEJET FELHÚZÓ IZMOT ÉS ELHALT,NYOLC HÉT KÓRHÁZ UTÁN HAZAENGEDTÉK HÚZGÁLTA EGY KÖTÉLLEL A LÁBFEJÉT DE MAGÁTÓL CSAK EGY KICSIT MOZDUL.MOST MEGMÚTÖTTÉK A TÉRDÉT ELTÖRTÉK ÚJRA MERT ROSSZUL CSONTOSODOTT ÖSSZE.MÁR MÁR NÉGY HÓNAPJA HOGY NEM HASZNÁLHATJA MÉG A LÁBÁT.VAN E VALAMILYEN HOMEOPÁTIÁS SZER AMI AZ IZMOKRA HAT,ÉS FÁJDALOMCSILLAPÍTÁSRA MERT ÖRÖKÖS FÁJDALOM VAN A LÁBFEJÉBEN AZ ELHALT IZMOK MIATT.KÖSZÖNÖM VÁLASZÁTESETLEG MÉG DR ÚR TUD E JAVASOLNI EGY LÁBSPECIALISTÁT MERT EZ A SZOLNOKI HETÉNYI KÓRHÁZ NEM AZ IGAZI.A TÉRDÉBEN SEM CSINÁLTAK MEG MINDENT AMIT KELETT VOLNA A TÉRDSZALAGOKAT NEM CSINÁLTÁK MEG.PEDIG AZT MONDTA AZ ORVOS HOGY HA FELVÁGJA MINDENT MEGCSINÁL AMIT LEHET.KÖSZÖNÖM A VÁLASZÁT MÁRIA
Dr. Papp János

Dr. Papp János

Kedves Mária,

ilyen súlyos sérülésnél nagyon korlátozottak a homeopátia lehetőségei is.

A Traumeel tabletta és a Traumeel kenőcs egy kicsit segítheti a javulást.

Lábspecialistát sajnos nem tudok ajánlani.

dr Papp János

 • Általános
 • QWLDqXp2N
 • Megválaszolva: 2018. 12. 21.
Itt van a téli náthás, influenzás időszak. Betegség megelőzésére milyen orrcseppet tud ajánlani a Kedves Doktornő, illetve már a kialakult betegség alatt? Köszönöm szépen!
Dr. Cvetkov Márta

Dr. Cvetkov Márta

Kedves Kérdező!


Ismételten feltett kérdésére már válaszoltunk.

Betegségektől mentes, kellemes ünnepeket kívánok: Dr Cvetkov Márta

 • Általános
 • QWLDqXp2N
 • Megválaszolva: 2018. 12. 21.
Itt van a téli náthás, influenzás időszak. Betegség megelőzésére milyen orrcseppet tud ajánlani a Kedves Doktornő, illetve már a kialakult betegség alatt? Köszönöm szépen!
Dr. Cvetkov Márta

Dr. Cvetkov Márta

Kedves Levélíró!


Az influenza megelőzésére az Oscillococcinum golyócskát javasolom, ebből hetente egyszer egy tubusdózist vegyen be.

A téli betegségek megelőzéséről sok érdekes cikket olvashat honlapunkon, például itt:

https://homeopatia.info.hu/a-homeopatiarol/jarvany-alatt-tamogassuk-celzottan-az-immunrendszer-munkajat


Remélem tudtam segíteni, üdvözlettel: Dr Cvetkov Márta

 • Bőrgyógyászat
 • Rk5hdnj
 • Megválaszolva: 2018. 12. 26.
Kedves Doktornő! Szeretném megkérdezni, hogy 1.seprűvéna és visszér problémára milyen homeopátiás gyógyszert érdemes szedni. Most Diozmin+Heszpeidim+vadgesztenye+C.vi.t kapszulát szedek 2 db/nap és vadgesztenye krémmekenem az alsó lábszáramat reggel este és kompressziós térdharisnyát hordok, ami sokat segített a nehéz láb gondomon. 2. Vannak a mellem alatt és a hónaljam alatt nyeles ( pici, lifegő bőrszínű) szemölcsök, a gyógyszerész azt mondta, hogy ezek vírusos fertőzések, erre mit tanácsol? Megtisztelő válaszát előre is hálásan köszönöm. Tisztelettel Simonné Anikó
Dr. Sebő Zsuzsanna

Dr. Sebő Zsuzsanna

A seprűvénákra általánosságban két szert javasolnék, az egyik az Arnica, mint a hajszálerek egyik fő szere, a másik az Aesculus, mint a vénás tágulatok nagy szere.Mindkettőt 9CH potenciában, napi 2x-3x lehet szedni, szünetekkel. (pl. 2 hét szedés után 1 hét szünet.). A nyeles bőrelváltozás miatt szedjen Thuja 15 CH-t heti 3x. Mivel egyik tünete sem heveny, hanem régi keletű, érdemes lenne  egy homeopatát is felkeresnie az alkati szer miatt. Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna
homeopátiás orvosok
jelentkezzen
országos orvoslistánkba!

Önnek, mint homeopátiával foglalkozó orvosnak lehetősége van honlapunk HOMEOPÁTIÁS ORVOSOK listájára felkerülnie, amennyiben az alábbi kritériumoknak megfelel:

1. Jelenleg is praktizál, orvosi pecsétszámmal rendelkezik

2. A CEDH Hungária Homeopátia Oktatási és Ismeretterjesztő Kft. képzésében részesült.

A listára való felkerüléshez lépjen kapcsolatba adminisztrátorunkkal az alábbi űrlapon keresztül. Az űrlap elküldése után megvizsgáljuk a kérést és jóváhagyás után feltesszük az orvoslistába a megadott adatokat. Ez néhány napot igénybe vehet.

Az adatok elküldésével Ön beleegyezik abba, hogy a listába feltegyük az adatait. Amennyiben a későbbiekben szeretne leiratkozni, (vagy módosítaná az adatait), kérjük, lépjen velünk kapcsolatba ezen a címen (info kukac homeopatia.info.hu)

A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2019