Orvos válaszol

Dr. Bartakovics Katalin

Dr. Bartakovics Katalin

 
részletek
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

 
részletek
Dr. Sebő Zsuzsanna

Dr. Sebő Zsuzsanna

 
részletek
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
 • Gyermekgyógyászat
 • U1Rs
 • Megválaszolva: 2020. 11. 23.
Kedves Doktornő! Lányom 13 éves 3 éves kora óta rágja sajnos a körmét, ahogy óvodába került én anno otthon voltam az 1 éves húgával. Szeretne leszokni erről a szokásról de nem tud azt mondta h ideges milyen kegyet kap a suliba ,soye szidtuk ossze meeg a kettesert sem.Apukajaval elváltunk de jó a viszonyunk . Vakummal született, ha esetleg ez számít.Nagyon csúnya a kis körme es a bőr is minden újján. Körömlemezkéi néha hullámosak ,szegyelli is allandoan sebes v véres. Ha fertőtlenítem sír h csípi. Kérem ajánljon valamit nagyon szeretnék neki segíteni de nemtudok egyenlőre. Köszönöm szépen.
Dr. Sebő Zsuzsanna

Dr. Sebő Zsuzsanna

Kedves Kérdező. A körömrágás rossz szokás és szorongás, amit nem lehet egy adott szerrel megszüntetni. Mindenképpen "mélyebbre kell ásni" és a nagylánynak alkati szert keresni. Keressenek fel egy homeopatát. Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna
 • Mozgásszervi betegségek
 • SW5ldG4gV
 • Megválaszolva: 2020. 11. 23.
Tisztelt Doktornő! A férjemnél egy éve diagnosztizáltak eszenciális tremort. A remegés kezdetben az ujjain jelentkezett, az idő előre haladásával folyamatosan romlik, jelenleg a felkarja is remeg. Tudna ajánlani homeopátiás készítményt? Válaszát köszönöm. Varga Ibolya
Dr. Sebő Zsuzsanna

Dr. Sebő Zsuzsanna

Kedves Kérdező. Meg lehet próbálni a Gelsemium 15CH napi adagolását, de nem biztatom Önöket. Talán az alkati szerrel előbbre lehetne jutni, de ehhez fel kell keresniük egy homeopatát. Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna
 • Általános
 • VnplciBNYnlnw6FhIE
 • Megválaszolva: 2020. 11. 23.
Üdvözlöm! Évekkel ezelőtt alsó szemhéjamon nagy méretű jégárpa keletkezett, mellyel felkerestem a szemészetet, ahol műtétet javasoltak. Ehelyett delphinium staphisagria 15ch -t szedtem, napi 2X5 golyót. Kb egy hónap múlva a jégárpa fokozatosan felszívódott, eltűnt. Most kb. 9 hónapja a felső szemhéjamban van 2db jégárpa, az egyik eléggé nagy, időnkét irritálja a szemgolyót is. Most is delphinium staphisagria 15 ch-t szedek, napi 2x5 golyót, kb. másfél hónapja, de sajnos nincs javulás. Kérdésem: próbálkozzak ugyanezzel a szerrel más hígításban vagy másik szert kéne próbálnom? Válaszát előre is köszönöm!
Dr. Sebő Zsuzsanna

Dr. Sebő Zsuzsanna

Silicea 15 CH napi egyszer megpróbálható, de tekintettel a panaszai elhúzódására és a kiújulására, az alkati szer nagyobb reménnyel kecsegtet. Ehhez azonban egy homeopatával kell találkoznia. Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna
 • Mozgásszervi betegségek
 • ZnJxdn
 • Megválaszolva: 2020. 11. 23.
Üdvözlöm! Kislányom 9 éves és időnként fájlalja a combját, lábszárat, bokát, ami érzésem szerint növekedési fájdalom lehet. Egyszer már kaptunk rá készítményt a doktor néninktől de elfogyott és nem írtam fel, hogy melyik volt az. Szeretnék tanácsot kérni, mit javasol az ilyen tünetek enyhítésére. Hideg borogatást szoktunk rá tenni de a lányom annyira megszokta a homeopátiás szereket, hogy követeli a golyócskákat is ilyen fájdalom esetén. Válaszát előre is köszönöm, Rebeka édesanyja
Dr. Sebő Zsuzsanna

Dr. Sebő Zsuzsanna

Kedves Anyuka. Mindenképpen lássa orvos a gyermeket a panaszok miatt. Egyébként Ca phosphoricum 15 CH-t javaslok napi 1x
 • Baba problémák
 • QXZP
 • Megválaszolva: 2020. 11. 23.
Kedves Doktornő! Szeretnénk a segítségét kérni. Kislányunk 8 hetes, kizárólag anyatejes baba. Széklete 3-4 naponta van csak, a kis lábait gyakran húzogatja, ezért arra gondolunk, hogy a pocakja fáj. Éjszaka és délelőttönként jól alszik, délután 3-4 órától este 11 óra, éjfélig viszont csak 5-10 percekre alszik el, a legtöbb esetben ilyenkor úgy riad fel. Ezekben a délutáni, késő esti órákban nagyon izgatott. Ha letesszük, kezével-lábával kalimpál, szapora a légzése, egy idő után pedig elkezd sírni. Csak kézben tartva jobb neki, de ilyenkor sem marad el egy-egy tartásban hosszasan, sír, nem lehet megnyugtatni. Nagyon szeretnénk segíteni neki, mit tanácsol, mit csináljunk? Válaszát előre is nagyon köszönöm!
Dr. Sebő Zsuzsanna

Dr. Sebő Zsuzsanna

A legtöbb csecsemőnek a délután nehéz. Ezek a panaszok 1-2 hónapon belül meg fognak szűnni. Addig is próbálják meg a Chamomilla 15CH-t és a Colocynthis 9CH-t. Előbbit napi 1x, 2x, utóbbit 1x, 3x. Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna
 • Általános
 • Zm15
 • Megválaszolva: 2020. 11. 18.
Tisztelt Doktornő, Két hónapja a fogínyemen egy dudor keletkezett, ami kemény és piros. Azóta ezüstkolloiddal öblögettem, mintha csökkent volna, talán már nem is annyira piros, de még ott van és kemény. Milyen szert alkalmazzak? Hepar Sulfurra gondoltam, de nem tudom ilyen potenciál és kell e mellé kísérő szer? Nagyon hálás vagyok a válaszáért! Köszönöm szépen! Melinda
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Mónika!  


Tekintettel arra, hogy ez már egy krónikus folyamat, inkább a Silicea 9CH napi 1x5 golyó szedését javaslom, két hétig.


Gyógyulást kívánok Önnek: Dr. Németh Zsuzsanna 

 • Kismama kérdések
 • TmFxdjE5
 • Megválaszolva: 2020. 11. 15.
Kedves Doktornő! 5 hónapja szültem császármetszéssel, és a bal lábamról nem múlik el a láb ödéma, a boka környéke folyamatosan be van dagadva, a menstruációm már visszatért, utána szoktam tapasztalni kevés javulást. Illetve elkezdett hullani a hajam, nem kóros mértékben, de ha van rá homeopátiás szer, akkor örülnék neki. Köszönettel: Laczkó Andrea
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Andrea!


A lábdagadás miatt javasolt Bovista 5CH napi 1x5 golyószedése. 

A hajhullást okozhatja vérszegénység, emiatt szedjen Ferrum phoshoricum 9CH és CHina rubra 9CH napi 1x5  golyót. 

De ha csak a szülés utáni természetes hajhullásról van szó, akkor nem szükséges gyógyszeres kezelés.


Jó egészséget, sok örömet kívánok a babához: Dr. Németh Zsuzsanna


 • Immunerősítés
 • UmF
 • Megválaszolva: 2020. 11. 15.
Kedves Doktor Nő! 8. osztályos kislányom , sokat tanul és plusz felvételi felkészítő órákra is jár az iskola mellett heti 3x. Elég keveset van levegőn, fáradékony, sápadt ( kicsit vérszegény) és stresszel is . Segítségét szeretném ebben kérni hogy mit ajánlana, amit esetleg a 11 éves huga is szedhet immunerősítőként, Neki nagyon jo étvégya van csak ebbe a Covid-os időkben szeretném támogatni a kis szervezetüket is. Immunerősítő mint szülőknek mi szedhető! Köszönöm szépen! Jó Egészséget kívánok.
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdeő!


Vérszegénység kezelésére, a hagyományos vaspótlás mellé javasolt Ferrum phosphoricum 9CH és China rubra 9CH napi 1x5-5 golyó szedése. 

Immunerősítésként szedjenek heti 1 tubus Oscillococcinumumot, valamint Echinacea 5CH napi 1x5 golyót hétköznapokon, hétvégén pedig 1x5 golyó Thymuline 9CH 1x5 golyót. 


Betegégmentes téli időszakot kívánok Önöknek üdvözlettel: Dr. Németh Zsuzsanna

 • Gyermekgyógyászat
 • RnZldmZu
 • Megválaszolva: 2020. 11. 09.
Kedves Doktornő! Kérném segítségét abban hogy figyelemzavaros/hiányos gyermekemnek milyen készítményt tudnék alkalmazni? 5éves lesz, okos, értelmes kisfiú de csoportban, nagy zajban nem tudja követni a feladatokat/társait sem. Ez az óvódában és az úszás oktatáson is nagy problémát jelent. Éjjel jól alszik, az elalvás kissé nehézkes de utána reggelig nem ébred, nem pisil be(mióta szobatiszta 2,5 éves kora óta). Válaszát előre is köszönöm.
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


Kisfiának Avena sativa 5CH napi 2x5 golyó szedését javaslom, tarósan, hónapokon át. 

NAgyon hasznos lenne még az alkati szer, ennek megállapításához kérjék gyakorlott hoemopata gyermekorvos segítségét. 


Üdvözlettel: Dr. Németh Zsuzsanna

 • Általános
 • VW55emJmIFJ
 • Megválaszolva: 2020. 11. 08.
Tisztelt Doktornő! A Covid-19-ről kérdezem, kissé bizonytalanul abban, hogy kinek is lenne célszerű feltenni ezt az egyelőre elméleti kérdést. Lesz olyan ember/foglalkozáscsoport, amely(ek)nek tagjai munkájuk elvesztése nélkül nem mondhat(nak) nemet a majdan elkészülő védőoltás felvételére. Vajon lehetséges lesz ebben az esetben a homeopátiás oltáskivezetés, oltási nozóda , spagirikus szerek vagy bármi más használata ? Tud valami biztatót mondani, javasolni azoknak, akik kényszerűen el fogják fogadni az oltást? Köszönöm megtisztelő válaszát, jó egészséget és egyensúlyt kívánok midannyiunknak!
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves  Kérdező


Bár kérdésfelvetése jogos, de azt hiszem, túlságosan előre szaladt, ezekre még nincs válasz. csak annyi: reméljük, lesznek lehetőségek.

Hiszen még nincs meg az oltás, így a nozódája sem lehet meg és nem tudhatjuk, milyen hatása, mellékhatása lesz, ha lesz egyáltalán. 

Bízunk benne, hogy a lehető legkevesebb áldozattal, mihamarabb lecseng a járvány. Addig is, Önök is, mi is  mindent megteszünk a védekezés, tünetek csökkentése érdekében!


Jó egészséget Önöknek, visszatérünk majd kérdésére!! 


Üdvözlettel : Dr Németh Zsuzsanna

homeopátiás orvosok
jelentkezzen
országos orvoslistánkba!

Önnek, mint homeopátiával foglalkozó orvosnak lehetősége van honlapunk HOMEOPÁTIÁS ORVOSOK listájára felkerülnie, amennyiben az alábbi kritériumoknak megfelel:

1. Jelenleg is praktizál, orvosi pecsétszámmal rendelkezik

2. A CEDH Hungária Homeopátia Oktatási és Ismeretterjesztő Kft. képzésében részesült.

A listára való felkerüléshez lépjen kapcsolatba adminisztrátorunkkal az alábbi űrlapon keresztül. Az űrlap elküldése után megvizsgáljuk a kérést és jóváhagyás után feltesszük az orvoslistába a megadott adatokat. Ez néhány napot igénybe vehet.

Az adatok elküldésével Ön beleegyezik abba, hogy a listába feltegyük az adatait. Amennyiben a későbbiekben szeretne leiratkozni, (vagy módosítaná az adatait), kérjük, lépjen velünk kapcsolatba ezen a címen (info kukac homeopatia.info.hu)

A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2020