Immunerősítés gyerekeknél

Immunerősítés homeopátiával gyerekeknél

Különösen az őszi-téli időszakban kell erre figyelnünk!

 • Immunerősítés homeopátiával gyerekeknél

  Immunerősítés homeopátiával gyerekeknél

 • kinyomtatom

 • elküldöm

 • ajánlom

Kisgyermekeknél a bölcsődébe, óvodába kerülés idején előtérbe kerülnek a légúti megfázások, nátha, torokgyulladás, köhögés. Ezeket meg lehet előzni, jelentősen ritkítani, ha a kicsi alkati szerét ősztől- tavaszig ritkán, de rendszeres időközökkel adjuk, valamint ismerünk jól bevált immunerősítő szereket is.

Az Anas barbariae tartalmú komplex készítmény az influenza és influenza-szerű betegségek megelőzésében kiváló, lázas, száraz köhögéssel járó betegségeknél és heveny fülgyulladás kezdetén is bizonyítottan jó hatású.

Az ECHINACEA​ golyócska, mely a bíbor kasvirágból készül, elismert immunerősítő hatású szer. A gyógynövényt elsőként az indiánok alkalmazták, neve az echinos (sündisznó) szóból ered, mert rájöttek, hogy sok betegség gyógyításában játszik fontos szerepet. Enyhe, középsúlyos megfázás, légúti, és húgyúti fertőzések ellen is adható kiegészítő és megelőző kezelésként. Alacsony, (5 CH) hígításban megőrzi a növény immunerősítő hatékonyságát is. Egy hétig naponta javasolt a szedése, majd egy hét szünet, s így felváltva szedhető végig a hűvös-hideg évszakokban.

Ajánlható a nemsokára kapható THYMULINE​ is, mely egyik legfontosabb védekezésben résztvevő szervünk, a csecsemőmirigy stimulálásával a sejtes immunfolyamatokat serkenti. Szintén kiválóan hatékony immunerősítésre, mind megelőzés céljából, mind betegségek gyorsabb gyógyulásához. Érdemes kombináltan szedni az említett szereket az erős és egészséges immunrendszer érdekében.

Immunerősítő szerek javasolt szedése

A két első szert különböző napokon vegyük be!

Az influenzás tünetek homeopátiás komplex gyógyszerének adagolása: heti 1 tubus, októbertől márciusig

THYMULINE​ - heti 1 tubus, 5 héten keresztül a téli időszak elején, hogy az immunrendszer megerősödjön. Novembertől az influenzás időszakban, megelőzésre heti 1 tubus.

ECHINACEA​- egy hét szedés, egy hét szünet–naponta 2x5 golyó az 5 CH potenciából.

AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TEMATIKUS KÁRTYÁK
 • letöltöm

  Influenza, láz, megfázás homeopátiás kezelése

  tovább
 • letöltöm

  Jól működő immunrendszer? Természetesen!

  tovább
 • letöltöm

  Influenza & téli betegségek e-könyv

  tovább
 • letöltöm

  Óvodáskori problémák e-könyv

  tovább
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2019