Immunerősítés gyerekeknél

Immunerősítés gyerekeknél télen

Általános tanácsok és homeopátiás szerek

 • Immunerősítés gyerekeknél télen

  Immunerősítés gyerekeknél télen

 • kinyomtatom

 • elküldöm

 • ajánlom

Általános tanácsok

Figyeljünk oda táplálkozásra

Legyen az étlapon sok zöldség, gyümölcs a téli hónapokban is!Hideg időben is fontos a friss levegőn való játék és a testmozgás, mert segít szervezetünk ellenálló képességének fokozásában.

Aki hajlamos az influenzaszerű fertőzésekre, egészsége védelmében mindezeket kiegészítheti valamilyen immunerősítő terápiával is.

Homeopátiás segítség

A vírusok elleni harcra kiválóan felkészíti az immunrendszert az influenzás tünetek homeopátiás komplex gyógyszerének heti egyszeri szedése októbertől márciusig.

Ezt kiegészíthetjük ECHINACEA​-val. Az Echinacea Észak-Amerika őshonos gyógynövénye. Eredetileg az indiánok alkalmazták, miután rájöttek, hogy sok betegség gyógyításában fontos szerepet játszik. A növényből készített homeopátiás szer immunserkentő és gyulladásgátló hatású.

Alacsony homeopátiás hígításban (5 CH) megőrzi fitoterápiás hatékonyságát is. Napi 1-2x5 golyót kell elszopogatni, kúraszerűen (pl. 2 hét szedés – 1 hét szünet, vagy 5 nap szedés – 2 nap szünet).

Hasonló módon használható a vírusok elleni immunvédekezést serkentő Vincetoxicum  is.

A sejtes immunitást fokozhatjuk a THYMULINE​-nal, 9 CH potenciában szedjük heti 1-2 alkalommal, főleg járványos időszakban.  

AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TEMATIKUS KÁRTYÁK
 • letöltöm

  Influenza, láz, megfázás homeopátiás kezelése

  tovább
 • letöltöm

  Jól működő immunrendszer? Természetesen!

  tovább
 • letöltöm

  Influenza & téli betegségek e-könyv

  tovább
 • letöltöm

  Óvodáskori problémák e-könyv

  tovább
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2019