Immunerősítés gyerekeknél

Gyermekek tavaszi immunerősítése

Már kapható a piacon a csodanövény, a medvehagyma.

 • Gyermekek tavaszi immunerősítése

  Gyermekek tavaszi immunerősítése

 • kinyomtatom

 • elküldöm

 • ajánlom

Tavaszi „nagytakarításként” kúraszerűen tegyük vajkrémbe, levesbe, salátába, mert 12x erősebb vér és májméregtelenítő, gomba és baktériumölő hatású, mint a fokhagyma.

Tavasszal hagyományosan átállunk a „vizes” táplálékokra, zöld levelekre, hajtásokra. Ezek segítenek a kiürült vasraktárakat is helyrehozni.

Homeopátiásan támogathatjuk a leveles zöldségeket FERRUM PHOSPHORICUM​ 9 CH kúraszerű szedésével.

Napi 2x5 golyó javasolt, legalább 2 héten át.

Számos méregtelenítő szer kerül forgalomba, egy dolog azonban mindegyiknél fontos:

Méregteleníteni csak bőséges folyadékfogyasztás (víz) mellett lehet sikeresen, mert ami kiválasztódik, annak távoznia is kell a szervezetből. Ha marad, még nagyobb bajt okoz. Kicsiknél ügyelni kell erre is! Felnőtteknél legalább 4 liter folyadék javasolt, gyerekeknél ennek a fele.

kapcsolódó szerek
AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TEMATIKUS KÁRTYÁK
 • letöltöm

  Influenza, láz, megfázás homeopátiás kezelése

  tovább
 • letöltöm

  Jól működő immunrendszer? Természetesen!

  tovább
 • letöltöm

  Influenza & téli betegségek e-könyv

  tovább
 • letöltöm

  Óvodáskori problémák e-könyv

  tovább
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2019