Immunerősítés

Echinacea

(kasvirág). Az Echinacea angustifolia és Echinacea purpurea, magyarul bíbor kasvirág, Észak-Amerika őshonos gyógynövénye. Neve az echinos – sündisznó szóból ered.

 • Echinacea

  Echinacea

 • kinyomtatom

 • elküldöm

 • ajánlom

Eredetileg az indiánok alkalmazták, miután rájöttek, hogy sok betegség gyógyításában fontos szerepet játszik. Olyan alkotórészeket tartalmaz, amelyek serkentik az immunrendszer működését. A növényből készített homeopátiás szer immunserkentő és gyulladásgátló hatású. Enyhe, középsúlyos megfázás, légúti és húgyúti fertőzés kiegészítő és megelőző kezelésére alkalmas.

Erősíti az immunrendszert, vagyis a szervezet védekező képességét. A nehezen gyógyuló sebek, állatharapások, gyulladásos bőrbetegségek gyógyulását hatékonyan segíti.

Az echinacea-nak a fertőzések kezelésénél tapasztalt jótékony hatása mellett a gennyesedések gyógyításában is gyógyszerkísérletekkel alátámasztott, tapasztalatokkal igazolt jelentősége van. A súlyos és makacs gennyedéssel járó elváltozások hagyományos és homeopátiás kezelését az echinacea előnyösen egészíti ki. Alacsony homeopátiás hígításban (5 CH) megőrzi fitoterápiás hatékonyságát is.

Rosszabbodás: hideg levegő hatására 

Javulás: pihenéstől, fekvéstől, erős testi vagy szellemi erőfeszítés után

kapcsolódó cikkek
AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TEMATIKUS KÁRTYÁK
 • letöltöm

  Influenza, láz, megfázás homeopátiás kezelése

  tovább
 • letöltöm

  Jól működő immunrendszer? Természetesen!

  tovább
 • letöltöm

  Influenza & téli betegségek e-könyv

  tovább
 • letöltöm

  Óvodáskori problémák e-könyv

  tovább
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2019