Homeopátiás szerek

HOMEOGENE 9

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Komplex készítmény.a torokgyulladás kezelésére. Gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatású.

HOMEOGENE 9 – kilenc homeopátiás összetevővel

Gége- és légcsőgyulladás, illetve torokgyulladás miatt kialakult torokfájás kezelésére ajánlott a kilenc összetevőből álló homeopátiás gyógyszer. Hurutoldó és gyulladáscsökkentő hatású.

Milyen tüneteket enyhít?

Nyugalomban is jelentkező, nyelésre erősödő torokfájás, köhögés, rekedtség, torokkaparás, torokszárazság, nyelési nehézség. A garat nyálkahártyája gyulladt, olykor gennyes váladék is megjelenhet. A láz ugyancsak gyakori kísérő tünet. Allergiás betegek torok- és gégepanaszainak enyhítésére is alkalmas.

Szedhető a HOMEOGENE 9 más gyógyszerekkel együtt?

A HOMEOGENE 9 más gyógyszerekkel együtt is szedhető.

A torokgyulladás tüneteit általában vírusos vagy bakteriális kórokozók váltják ki. Ezek: nyugalomban is jelentkező, nyelésre erősödő torokfájás, köhögés, torokkaparás-érzet. A garat nyálkahártyája enyhén vagy erősen gyulladt, olykor fehér lepedék, illetve gennyes váladék is megjelenhet rajta. A láz ugyancsak gyakori kísérő tünet lehet. Fertőzéses eredetű gége- és garatgyulladás, illetve torokfájás kezelésére kitűnő a kilenc összetevőből álló homeopátiás szer, mely hurutoldó, fájdalom- és gyulladáscsökkentő hatást fejt ki, és serkenti a gyógyulást. 

A készítmény hatóanyagai: 

Arum triphyllum ................. 3C ........................................................................ 0,667 mg

Arnica montana .................. 3C ........................................................................ 0,667 mg

Bromum ................................ 3C ........................................................................ 0,667 mg

Spongia tosta ...................... 3C ........................................................................ 0,667 mg

Atropa belladonna ............ 3C ........................................................................ 0,667 mg

Mercurius solubilis ............. 3C ........................................................................ 0,667 mg

Pulsatilla vulgaris ............... 3C ........................................................................ 0,667 mg

Phytolacca decandra ........ 3C ........................................................................ 0,667 mg

Bryonia dioica ..................... 3C ........................................................................ 0,667 mg

Egyéb összetevők: szacharóz (kb. 183 mg), arabmézga, talkum, magnéziumsztearát.


A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

Vásárolja meg online a Medicinanet.hu oldalon

  Homeogene 9 - letölthető betegtájékoztató
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2020