Homeopátiás szerek

CORYZALIA

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Komplex készítmény. A tüsszögés, bő, vizes jellegű orrfolyás, szemviszketés tüneteinek csökkentésére alkalmas. Javítja a náthával járó rossz közérzetet.

A szénanátha és a megfázásos, vírusos eredetű nátha kezelésére kifejlesztett homeopátiás komplex gyógyszer. Összetételének köszönhetően csökkenti az orrfolyást, orrdugulást és a nátha okozta rossz közérzetet. A homeopátia a szervezet öngyógyító folyamatait ösztönzi. 

A CORYZALIA homeopátiás gyógyszer, mely a nátha különböző tünetei esetén javallott, és egyaránt hatásos akut megfázás, krónikus nátha, valamint allergiás nátha esetén. 

Összetétel:1 tabletta hatóanyagtartalma: 

Allium cepa . . . . . . . . . . . . . . .C3 . . . . . .. .0,333 mg 

Atropa belladonna . . . . . . . . . .C3 . . . . . .. .0,333 mg

Sabadilla officinalis . . . . . . . . . .C3 . . . . . . .0,333 mg

Kalium bichromicum . . . . . . . . . .C3 . . . . . .0,333 mg

Gelsemium sempervirens . . . . . . .C3 .  . .. .0,333 mg

Pulsatilla vulgaris . . . . . . . . . . . .C3 . . . .  . .0,333 mg

Segédanyagok: : magnézium-sztearát, talkum, szacharóz (kb. 270 mg), arabmézga, zselatin, fehér méhviasz, karnauba pálmaviasz. 

ADAGOLÁS:

Szokásos adagja: a tünetek jelentkezésekor az első napon óránként 1-1 tablettát, a második naptól 2-3 óránként 1-1 tablettát lassan elszopogatni; a javulás arányában az alkalmazás gyakorisága ritkítható. Amennyiben a tünetek 3 napon túl is fennállnak, és javulás nem következik be, forduljon orvosához.

MELLÉKHATÁS: Esetleges nyálfolyás felléphet, ekkor a CORYZALIA szedését átmenetileg abba kell hagyni.

KISZERELÉS: 40 tabletta.


A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

Vásárolja meg online a Medicinanet.hu oldalon

  Coryzalia - letölthető betegtájékoztató
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2020