Homeopátiás szerek

COCCULINE

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Komplex készítmény, utazási rosszullét megelőzésére és kezelésére javasolt.

A COCCULINE az utazás alatt bekövetkező rosszullét kezelésének homeopátiás gyógyszere, melynek alkalmazása nem jár együtt semmilyen ismert mellékhatással. Megelőzésre és a tünetek kezelésére egyaránt használható. 

Mi okozza az utazási betegség tüneteit?

Egy mozgó jármű belsejében a belső fül egyensúlyszerve és a szem másképp érzékeli a mozgást. A két szerv eltérő jelzéseket küld az agynak és felborul a rendszer. Az utazási betegség gyakori tünete a szédülés, hányinger, remegés, sápadtság, hideg verejtékezés, ájulásérzés, nyálzás.

Az utazási betegség kellemetlen állapot, mely gyermeknél és felnőttnél is hasonló tünetekkel jár. Leggyakrabban hányinger, hányás, szédülés, rosszullét lép fel. A járműveken utazókat érinti (autóbusz, vonat, autó, hajó, repülő). Oka a belső fülben található félköríves járatok abnormális ingerülete, amit a járművek mozgása vált ki az arra érzékeny egyéneknél. A legtöbb hagyományos gyógyszer, amellyel mérsékelni lehet a panaszok erősségét, nappali aluszékonysággal és az éberség csökkenésével járó nyugtató hatást fejt ki. 

Hogyan hat a COCCULINE?

A COCCULINE tabletta tartalmazza a fenti tünetek megelőzésére és kezelésére alkalmazott gyakori homeopátiás alapanyagokat.

Mikor kell elkezdeni a COCCULINE szedését?

A COCCULINE akkor a leghatásosabb, ha szedését az utazás előtt egy nappal elkezdjük, és a tablettát az út alatt is szedjük.

A COCCULINE-t szedhetik kisgyermekek, járművezetők, gépkezelők, magasban dolgozók egyaránt. 


A készítmény hatóanyagai: 

Cocculus indicus 4C .......................................................... 0,375 mg 

Nux vomica 4C .................................................................. 0,375 mg

Tabacum 4C ....................................................................... 0,375 mg

Petroleum rectificatum 4C ................................................. 0,375 mg 

Egyéb összetevők: szacharóz (kb. 113 mg), laktóz-monohidrát (kb. 35 mg), magnézium-sztearát 

Adagolás

Megelőzésre: az utazás előtti napon és az utazás napján 2-3x1 tablettát kell elszopogatni. 

Akut esetben: óránként 2 tablettát kell elszopogatni. 

A tünetek enyhülésekor az alkalmazás gyakorisága csökkenthető. Amennyiben a tünetek a kezelés ellenére tartósan fennállnak, illetve az utazás befejezése után sem következik be javulás, forduljon orvosához. 

Figyelmeztetés:Cukorbetegség esetén figyelembe kell venni, hogy a COCCULINE tablettánként kb. 113 mg szacharózt tartalmaz. 

Kiszerelés: 30 tabletta.


A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

Vásárolja meg online a Medicinanet.hu oldalon

  Cocculine - letölthető betegtájékoztató
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2020