Homeopátiás szerek

ÁRNIGÉL - kozmetikum

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Árnika tartalmú, nyugtató hatású gél.

A hegyi árnika (Arnica montana), melyet szövetregeneráló hatása miatt évszázadok óta használnak a népi gyógyászatban és a fitoterápiában sérülések kezelésére. Külsőleg antiflogisztikus, gyulladáscsökkentő hatása van.

Az árnika gyulladás és helyi fájdalomcsillapító hatású, szövetregeneráló, bőrnyugtató, segíti a zúzódások és véraláfutások gyógyulását, enyhíti az izomfáradtságot.


Az ARNIGEL hegyi árnika östinktúrát tartalmaz.

Előnyei:

nem tartalmaz parabént

nincs benne parfüm és színezék, nem allergizál

gél vivőanyaga gyorsan felszívódik, nem kell bemasszírozni 

a gél fizioterápiás gépi kezelésekre is alkalmas (ultrahang, stb.)

 

KIEGÉSZÍTŐ JAVASLAT, TIPP

Az ARNIGEL kiegészíthető az ARNICA MONTANA növény homeopátiás hígításával, belsőleg.


A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2024