Homeopátiás 1x1

Mit kell tudni a tubusokról?

A homeopátiás monokészítmények különböző színű tubusokban kerülnek forgalomba. Zöld: 5 CH Kék: 9 CH Vízzöld: 12 CH Narancs: 15 CH Mályva: 30 CH

  • Mit kell tudni a tubusokról?

    Mit kell tudni a tubusokról?

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

A tubusos homeopátiás gyógyszerek gyártója a Laboratoires Boiron.

A Laboratoires Boiron világelső a homeopátiás gyógyszerek gyártásában. A Boiron gyógyszerei hazai gyógyszerészeti törzskönyvvel rendelkeznek, szigorú minőség-ellenőrzés és gyógyszerkönyvi előírás szerint készülnek a világ legnagyobb homeopátiás gyógyszereket gyártó gyárában. A  Boiron egyedülálló hármas impregnálás technológiája biztosítja az állandó hatóanyag tartalmat és minőséget. (minden Boiron termék minden egyes golyócskája ugyanannyi hatóanyagot tartalmaz) A Boiron 245 –féle monokomponensű homeopátiás gyógyszert forgalmaz, 5 CH, 9 CH, 12 CH, 15 CH és 200 CH potenciában!

Higiénikus és könnyű az adagolás!

A csavaros tubusokból a kéz érintése nélkül, könnyen, pontosan adagolható a gyógyszer, bárhol, bármikor! A nagyméretű golyócskák nem tapadnak össze a tubusban, az adagoláshoz nem kell műanyag kanál!

A minőség állandó!

A Boiron az alapanyagok begyűjtésétől kezdve a gyógyszer előállításán keresztül a csomagolásig mindent saját rendszerén belül végez.

A tubusos csomagolás kis helyet foglal, nem törékeny, utazásra is ideális!

A tubusos csomagolást akkor vezették be, amikor francia orvosok jelezték az igényt egy könnyen adagolható, higiénikus, zsebben is elférő praktikus csomagolásra. Zsebre vághatja, táskában hordhatja, odaadhatja kisgyermeknek is, nem törik össze a bőröndben, hosszú utazás alatt sem. A tubus védi a gyógyszert a napsütéstől is.

A Boiron tubusai 80 db. golyócskát tartalmaznak. Ez pontosan elég mennyiség, hogy egy akut betegséget kezelni tudjon vele! (5 nap, napi 3x5 golyócska szedése esetén). 

A legtöbb gyógyszertár forgalmazza a Boiron gyógyszereit országszerte!

A tubusok használatának menete:

1. Távolítsa el a perforáló csíkot

2. Fordítsa meg a tubust

3. Húzza le könnyedén a kupakot

4. Forgassa el annyiszor, ahány golyócskára szüksége van

5. Vegye le kupakot és öntse belőle a nyelve alá a golyócskákat.

 

Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2019