Hírességek és homeopátia

Károly walesi herceg a homeopátia lelkes támogatója

Károly, Wales hercege egy nemzetközi orvoskonferencián szólalt fel a manapság jellemző túlzott antibiotikum használat ellen.

 • Károly walesi herceg a homeopátia lelkes támogatója

  Károly walesi herceg a homeopátia lelkes támogatója

A herceg alternatív gyógymódként homeopátiával kezelteti állatait, ezzel csökkentve az antibiotikum használat veszélyeit – derül ki a The Guardian, vezető brit napilap cikkéből.

A brit királyi család tagja, Károly walesi herceg egy konferencián 20 ország tudósai előtt fejtette ki álláspontját a túlzott antibiotikum használattal kapcsolatban és hitet tett a homeopátia mellett. Károly herceg elmondta, hogy az antibiotikumok természetes alternatívájaként homeopátiával kezelteti állatait. A herceg a biogazdálkodás elkötelezett híveként már régóta alkalmaz homeopátiás készítményeket állatai gyógyítására.

A herceg leszögezte: „Biofarmomon az állatok homeopátiás kezelést kapnak, hogy csökkentsem az antibiotikumok használatát. Aggaszt az a tény, hogy a mezőgazdaságban egészséges állatok kapnak prevenciós céllal antibiotikumot. Vajon mit szólnánk, ha valaki azt javasolná, hogy mi, emberek az ivóvízbe keverve szedjük a gyógyszert, hogy megakadályozzuk a betegségeket.”

A Herceg homeopátia iránti elkötelezettsége már régóta ismert, a Nemzeti Egészségügyi Szolgálatnál is többször felszólalt a homeopátia TB támogatása mellett.

Forrás: http://www.theguardian.com/lifeandstyle/2016/may/12/prince-charles-use-homeopathy-in-animals-to-cut-antibiotic-use

  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Kutyabaj és macskajaj homeopátiás kezelése e-könyv

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024