Hírek

Homeopátiával gyógyuló olajfák

Kréta hegyei között egy különleges olajfa ültetvényt találunk, ahol a fákat homeopátiás szakember gondozza

A cél az volt, hogy kizárólag a növény létfontosságú erején alapuló olívaolajat állítsanak elő, miközben a legtisztább és legtermészetesebb módon gondozzák a talajt és a terület növényeit.  Ahogy maga a „Theodosia” név is elárulja (Theo = Isten és dosia< dino = Adj), ez valami Istentől kapott, azaz Isten ajándéka. Ilyen isteni ajándéknak tekinthetjük a természet ajándékát a homeopátiásan termesztett  olívaolajat.

A homeopátiás szereket a talaj aktiválására, a fák táplálására, valamint a betegségeinek kezelésére, de akár az időjárás okozta károk enyhítésére is használják. 

Az ültetvényről Nikolaos Skarvelakis homeopata gondoskodik, aki Görögországban és Németországban szerezte képesítését. 


Forrás: https://www.oleahomeopathica.com/

Az ültetvényt bemutató kisfilm: https://www.youtube.com/watch?v=R3HkfzJ3Dbw


  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024