Hírek

Homeopátia a szülészetben

Agnes Castor francia szülésznő több mint egy évtizede használja munkája sorám a homeopátiás szereket.

2010-ben egyetemi diplomát szereztem és azóta folyamatosan dolgozom a szülészeti osztályon, illetve rendszeresen tartok tanácsadást is. Amikor elkezdtem szülésznőként dolgozni, már érdekelt a homeopátia. Segíteni akartam azoknak a betegeknek, akiknek nem tudtunk alternatívát kínálni, ha a konvencionális gyógyszer nem volt javasolható. A várandósság és szülés időszakában fokozottan ügyelni kell a mellékhatások kiküszöbölésére. 

Nincs két egyforma anyuka, várandósság és nincs két egyforma kisbaba sem.  A homeopátia az egyéni tünetekhez igazított kezelést kínál. 

A homeopátia eredményes megoldás lehet többféle gyakori tünetre, mint pl.  a bőrviszketés, a reggeli rosszullét, vagy akár a húgyúti problémák is. A homeopátiát első kezelésként vagy konvencionális gyógyszerekkel kombinálva alkalmazzuk, mindig a megfelelő, ideális megoldát keresve. Nagyon hasznos azokban az esetekben, amikor a várandós anyának egyes gyógyszerek nem javasoltak. 

Amikor a szülőszöbában vagyunk, vajúdás során tudjuk csillapítani a szülő nő félelmeit, sőt a leendő apa vagy a testvérek feszültsége is oldható a megfelelő szerrel.

A homeopátia megfelelően alkalmazva mellékhatások nélküli gyógymód, biztonságosan használható a szülés során is. A szülési fájások természetesek, nem akarjuk ezeket tompítani, vagy elmulasztani, de a homeopátia segít a fájásokat elviselni, az összehúzódásokat hatékonyabbá tenni, így lerövidíti a vajúdás idejét is. 

Forrás: https://www.monhomeomonchoix.fr/en/essentials/homeopathy-from-a-midwifes-perspective/

  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Várandósság, szülés, szoptatás homeopátiával e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Szülés homeopátiával, babaszerek

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024