Hírek

Gazdaságos állattartás homeopátiával

Egy angol tejgazdaság mindennapjait gyökeresen megváltoztatta egy új szemléletű állatorvos.

Andrew Brewer 600 hektáron gazdálkodik Cornwallban, Angliában, és 700 különféle tejelő tehenet nevel.

Ezt mondja a homeopátiáról:

"Az állatorvosunk nagyon gondoskodó. Ő az osztrák, szintén állatorvos édesapja gyakorlati tapasztalatai alapján alkalmazza a homeopátiát.  Eleinte nagyon gyakran használtuk, de mostanra az állomány általános egészsége annyit javult, hogy ritkábban kell bevetnünk.

Ettől függetlenül hiszünk a megelőzésben sok homeopátiát alkalmazunk például az ellés körüli stresszes időszakban. Én azért használom, mert gyakran jobban működik, mint a hagyományos megoldások. 

Különösen akkor érünk el gyors eredményt, ha az első tünetektől elkezdjük a kezelést és nem várjuk meg a súlyosabb állapot kialakulását. 

Nagy előny még számomra, hogy alacsony költséggel tudok egy egyszerűen fenntartható gazdaságot működtetni.  A homeopátiával számottevően kevesebb a veszteségünk, alacsonyabb az állatorvosi számla és az egyszerű eseteket magunk is el tudjuk látni. 

Stresszes helyzetekben homeopátiát alkalmazunk, és látjuk, hogy az állatok gyorsabban gyógyulnak.”


Forrás: https://www.farminguk.com/news/homoeopathic-farmers-scornful-of-mp-s-comments_21477.html


  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Alvászavar e-kártya

   tovább
  • letöltöm

   Téli lifestyle e-kártya

   tovább
  • letöltöm

   Kutyabaj és macskajaj homeopátiás kezelése e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Stressz, pánik és alvászavar kezelése homeopátiával e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Balesetek, sérülések kezelése homeopátiával e-könyv

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024