Hírek

Csodálatos film a homeopátiáról

Ananda More filmje, a "Magic Pills: Promise or Placebo" már megnézhető online

Ananda More homeopata és filmes, több, mint 10 éves tapasztalattal a háta mögött határozta el, hogy egy őszinte képet bemutató filmet készít a homeopátia valódi eredményeiről, lehetőségeiről és helyéről a gyógyításban. Bejárta Indiát, ahol rekordszámú rákos beteg kap homeopátiás ellátást, forgatott Afrikában, ahol HIV fertőzöttek kezelésében szerzett tapasztalatokat. Filmjében megszólaltat számos nemzetközi szaktekintélyt, hogy széles nézői körhöz tudjon objektív információt juttatni. 

A Magic Pills: Promise or Placebo (Varázsbogyók: Ígéret, vagy Placebo) c. film megtekinthető online: https://magicpillsmovie.com/

Forrás:

https://www.facebook.com/HomeopathyWorldCommunity/

Trailer:  https://www.youtube.com/watch?v=_r6TnJphDtY

  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2023