Hírek

Az USA Veteránügyi Minisztériuma ajánlása

Oscillococcinum homeopátiás gyógyszer a felső légúti fertőzések kezelésére

Az Egyesült Államok fegyveres erőinek (hadsereg, haditengerészet, légierő, tengerészgyalogság és parti őrség) egykori tagjai a veteránok, akik aktív szolgálatuk lejárta után állami támogatásokra és ellátásra jogosultak. Amerikában nagy becsben tartják őket, kiemelt tisztelet övezi azokat, akik az életüket is kockázatták a honvédelem érdekében vagy fegyveres konfliktusok megoldásában.

Az USA Veteránügyi Minisztériuma (U.S. Department of Veterans Affairs) azt hivatott szolgálni, hogy az egykori katonák megkapják a szükséges felvilágosítást és egészségügyi és szociális ellátást az életükben felmerülő kihívások kezelésére. A Veteránok Egészségügyi Szolgálata (Veterans Health Care) az ország legnagyobb egészségügyi szolgáltatási hálózatát foglalja magában, több mint 1255 egészségügyi intézménnyel, amely évente 9 millió veterán katonának biztosít ellátást.

A minisztérium honlapján többek közt azok a javaslatok is megtalálhatóak, amelyeket az intézmény a veteránok vírusos felső-légúti megbetegedéseinek kezelésére ajánl. Az információk között kihangsúlyozzák, hogy a homeopátia nagyon biztonságos módszernek számít a felső légúti vírusos fertőzéses állapotok kezelésére. A homeopátiás szerek előnyeként megfogalmazzák, hogy azok ugyanolyan hatékonyak lehetnek, mint a hagyományos allopátiás kezelések, ellenben a kezelés alatt kevesebb mellékhatás megjelenésére lehet számítani. Az ajánlásban több más szer mellett az Oscillococcinum homeopátiás gyógyszer is megtalálható.  

Az Oscillococcinum a világ egyik leggyakrabban alkalmazott homeopátiás gyógyszere, amely több mint 50 országban kapható. Az Oscillococcinum a 68 millió lakosú Franciaországban vezető termék a Cold&Flu (Nátha és influenza) szerek gyógyszerpiaci szegmensében.

Forrás: 

https://www.va.gov/WHOLEHEALTHLIBRARY/tools/prevention-and-treatment-of-viral-upper-respiratory-infections.asp

https://www.oscillo.com/about/ 


  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Influenza & téli betegségek e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Influenza, láz, megfázás homeopátiás kezelése

   tovább
  • letöltöm

   Nátha e-kártya

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024