Hírek

10 éves a VithoulkasCompass homeopátiás software

Hogyan segíthet egy software a szerválasztásban? Összegyűjthető a legnagyobb szaktekintélyek tudása?

2011-es megjelenése óta, világszerte több ezer homeopata használja a Vithoulkas Compass programot. Sikerének titka egyrészt abban rejlik, hogy több ezer eset elemzésén alapul a szer rendelési és kiválasztási protokollja, másrészt a munkafolyamat során azokat a kérdéseket teszi fel, amiket egy tapasztalt homeopata orvos intéz a betegéhez. Ez az információkészlet minden homeopátiás szakember számára felbecsülhetetlen értékű eszköz a tünetek és szer képletek leírásának összehasonlításakor.  Magában foglalja a homeopátia mestereinek máshol nehezen fellelhető, vagy elfeledett „finom” információit, tapasztalatait. A 2021-es új verzió már biztonsággal fut mobil applikációként is, gyorsabb és egyszerűbb használatot eredményez. 

Forrás: http://www.vithoulkascompass.com/en/Homeopathy/Detail/488/new-vc-version-5

  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024