GYIK- gyakori kérdések

Kerülendő ételek a homeopátiában

Vannak olyan ételek, italok, amiket kerülni kell a homeopátiás gyógyszer szedésekor?

Nincsenek. Az erős aromaanyagokat tartalmazó készítmények, mint a menta, a kávé, a tea, a dohány, a kamilla stb., nem javasoltak homeopátiás gyógyszer szedésekor, de ha nincs más lehetőség, a bevétel és az aromát tartalmazó anyag elfogyasztása között meghatározott időtartamnak el kell telnie. A homeopátiás gyógyszereket „tiszta, kiöblített szájon át” kell bevenni. Krónikus betegségek homeopátiás kezelésénél a kávéfogyasztásról kérje ki orvosa véleményét!


Forrás: 

Michéle Boiron-Francois Roux gyógyszerészek: Bevált homeopátiás ajánlások gyakori problémákra

SpringMED kiadó, 2011

  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024