GYIK- gyakori kérdések

A homeopátia és a placebo hatás

Hinni kell a homeopátiában hogy hatásos legyen?

Több mint 400 millió ember használ homeopátiás gyógyszereket szerte a világon.

Az állatgyógyászat terén elért eredmények nagy mértékben hozzájárulnak a homeopátia népszerűségének folyamatos növekedéséhez. Hiszen képes-e az állat a homeopátiás illetve hagyományos gyógyszereket megkülönböztetni egymástól? Képes-e pozitív placebo hatást mutatni csak azért mert hisz a gyógyszer erejében? Biztosan nem!


Forrás

Michéle Boiron-Francois Roux gyógyszerészek: Bevált homeopátiás ajánlások gyakori problémákra

SpringMED kiadó, 2011


Összegyűjtöttük a 16 alap homeopátiás szert, amelyet ajánlunk házipatikádba 

Ha maradt még kérdésed, kérdezz homeopátiás szakértőinktől!

Szerkesztette: R.Sz.


  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024