Férfi problémák

Merevedési zavarok – van "gyengéd" megoldás?

A merevedés, az orgazmus és a magömlés reflexek – de nem automata módon működő reflexek.

 • Merevedési zavarok – van "gyengéd" megoldás?

  Merevedési zavarok – van "gyengéd" megoldás?

Gondolataink és érzéseink, a társadalmi kötöttségek és a teljesítménykényszer befolyásolják ezeket az érzékeny területeket. A probléma pszichés hátteréről számos könyvet írtak. Ebben a cikkben azt szeretnénk megmutatni, hogy létezik homeopátiás segítség a férfiak szexuális problémáira.

Az aktustól való félelem

Okozhatja a megfelelő ismeretek hiánya, félelem a betegségektől, vagy gyermekkori érzelmi trauma is. Ha a férfi személyisége bizonytalan, gátlásos, és nem képes kapcsolatot teremteni, pszichiáter, vagy alkati kezelést javasló homeopata segítsége szükséges.

Érdemes azonban kipróbálni a következő szereket, napi 2x5 golyó adagban, 5 napon keresztül:

LYCOPODIUM CLAVATUM​ 15 CH, olyan férfinak, akinek erős a vágya, de fél a kudarctól.

ARGENTUM NITRICUM​ 30 CH, annak, aki mániákusan tart a betegségektől.

IGNATIA AMARA​ 30 CH, ha egy gyász, vagy szerelmi csalódás óta nem működik a dolog.


Erekciós problémák

Az erekciós problémák sokszor fizikai eredetűek. Gyakori ok a cukorbetegség, a stressz, egyéb idegi probléma, sőt a helyzetet okozhatja gyógyszer vagy stimuláns mellékhatása is.

Ha időnként fordul elő, ennek legtöbbször a kimerültség az oka. Ha azonban a férfi a sikertelenség ördögi körébe kerül, és nincs betegség a dolog hátterében, az alábbi szerek segíthetnek: (adagolás a fentiek szerint)

LYCOPODIUM CLAVATUM​ 15 CH, olyan férfinak, akinek erős a vágya, de fél a kudarctól, a hímvessző hideg és mozdulatlan, vagy még behatolás előtt megtörténik a magömlés.

Agnus 30 CH, amikor túl gyakori nemi élet következményeképpen a férfi nem tud megfelelő merevedést produkálni.

ARNICA MONTANA​ 30 CH, ha sérülés éri az ágyékát (tökönrúgás után)

HYPERICUM PERFORATUM​ 30 CH, ha a tünet a gerincet ért ütés után tapasztalható. (Orvosi kivizsgálás elengedhetetlen!)

CONIUM MACULATUM​ 30 CH, hosszú önmegtartóztatás után nem tud erekciót produkálni, bár a vágya sürgető. A lába hideg és görcsökre hajlamos.

Caladium 30 CH, álomból ébredve merevedést tapasztal, de az lelohad, ahogy teljesen felébred.

 

  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024