Gyomor-bél rendszeri zavarok, hányás, hasmenés, aranyér, étvágyzavar

Lycopodium

(kapcsos korpafű). Élőhelye: az északi félteke mérsékelt égövi mocsaras területein, savanyú talajú erdőkben.

 • Lycopodium

  Lycopodium

Feldolgozása: nyáron a hajtásokat levágják, a spórákat összegyűjtik, alkoholba áztatják, majd szűrik, hígítják és dinamizálják.


A LYCOPODIUM CLAVATUM​ hatásosan alkalmazható szorongás, húgy-ivar szervi, prosztata problémák, fejfájás, mellkasi fertőzések esetén.

A Lycopodium antibakteriális, nyugtató hatású növény. Használják emésztést serkentő, vizelethajtó és lázcsillapító szerként.

Jellegzetes tünetei: szorongás valamilyen eseményre várva, csökkent önértékelés, felpuffadás, székrekedés, édesszájúság.

A Lycopodium alkatú személy önbizalomhiányos, melyet arroganciával leplez. Idegenkedik a közeli kapcsolatoktól, és az egyedülléttől. Testi tünetei emésztési zavar formájában jelentkeznek.

Jellegzetességük a gyenge állóképesség.

  kapcsolódó szerek
  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Stressz, pánik és alvászavar kezelése homeopátiával e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Alvászavar e-kártya

   tovább
  • letöltöm

   Beszoktatás alatti lelkiállapotok e-kártya

   tovább
  • letöltöm

   Szülés homeopátiával, babaszerek

   tovább
  • letöltöm

   Aranyér e-kártya

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024