Elsősegély, sérülések, sport, csípések, égés, napszúrás

Rozi és az Arnigél

Rozi az egyik legkülönlegesebb páciensem.

Eleven, mozgékony, táncol, tornázik, kerékpározik, gördeszkázik. Kicsi kora óta apró „versekkel” ajándékoz meg engem, ha találkozunk. Míg más gyerek rajzokat hoz, ő rímel.

A minap, kiszabadulva a hosszú szobafogságból, önfeledten gördeszkázott, míg egy bukkanó megakasztotta és hatalmasat esett. Szerencsére nagyon nagy baj nem történt, de alaposan megütötte a karját, vállát. Telefonos konzultáció után Arnica-t ( ARNICA MONTANA) kezdett szedni és a fájó vállát Arnigel-lel (ÁRNIGÉL - fitoterápiás készítmény​) kente az édesanyja.

Két nap múlva email-t kaptam tőlük, amiben Rozi egy kis verssel köszönte meg a tanácsaimat. Íme a „költemény”: 

Elestem és bekentem

Mert te ajánlottad nekem. 

Így a vállam nem is kék

Köszönet neked Arnigel.

Nos, Rozi a 11 évesek bölcsességével már tudja, mit jelent számára a homeopátia.


  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Balesetek, sérülések kezelése homeopátiával e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Kutyabaj és macskajaj homeopátiás kezelése e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Homeopátiás elsősegélycsomag

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024