Elsősegély, sérülések, sport, csípések, égés, napszúrás

Rovarcsípés elsősegély piros, duzzadt csípésekre!

Histaminum – csökkenti az allergiás reakció erősségét.

 • Rovarcsípés elsősegély piros, duzzadt csípésekre!

  Rovarcsípés elsősegély piros, duzzadt csípésekre!

 • kinyomtatom

 • elküldöm

 • ajánlom

HISTAMINUM​ – csökkenti az allergiás reakció erősségét. 

A hisztamin felszabadulást gátolja a hízósejtekből.

APIS MELLIFICA​– a duzzadt, rózsaszín bőrkiütések szere a méhből készült Apis.

15 CH vagy 30 CH potenciában szedjük a két szert, kezdetben tízpercenként (egymás után is bevehetők) amikor elkezd javulni az állapot, ritkíthatjuk a szedést. 15 CH vagy 30 CH potenciában szedjük a két szert, kezdetben tízpercenként (egymás után is bevehetők) amikor elkezd javulni az állapot, ritkíthatjuk a szedést. Pl. ha a kezdetben nagyon erős viszketés enyhül, a duzzanat kisebb lesz, akkor csökkentsük a szedés gyakoriságát, még aznap vegyük be 3 alkalommal a szereket.. Ha másnapra elmúlik a tünet, nem kell tovább szedni. Ha még marad enyhe duzzanat és viszketés, vegyük be a szereket reggel és este.

Forrás: Michéle Boiron - Francois Roux: Bevált homeopátiás ajánlások gyakori problémákra, Springmed kiadó 

A terápiás tapasztalat szerint a LEDUM PALUSTRE​ alacsony potenciában (5 CH) csökkenti a rovarcsípések valószínűségét. Ha szúnyogos helyre megyünk, a természetes rovarriasztók mellett vessük be ezt is reggel és este! A kirándulás, nyaralás előtt pár nappal érdemes elkezdeni a szedést!


AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TEMATIKUS KÁRTYÁK
 • letöltöm

  Utazási e-könyv

  tovább
 • letöltöm

  Homeopátiás elsősegélycsomag

  tovább
 • letöltöm

  Túlélési tippek fesztiválozóknak

  tovább
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2020