Elsősegély, sérülések, sport, csípések, égés, napszúrás

Ledum palustre

(mocsári molyűző). A skandináv országokban hagyományosan a tetvek távoltartására használják.

 • Ledum palustre

  Ledum palustre

 • kinyomtatom

 • elküldöm

 • ajánlom

Elsősegély szerként gyakran használják szúrt sebekre, melyek nem véreznek, rovarcsípésekre, szemsérülésekre. Alacsony potenciában szedve rovarcsípések megelőzésére is alkalmas. Feldagadt, lilás elszíneződéssel járó sebek fertőtlenítésére is alkalmazzák. A seb környéke hideg, mégis a hideg borogatásra javul az állapot. Segíthet a lassan gyógyuló szem körüli véraláfutások, monoklik kezelésében is. A lábfejből felfelé sugárzó reumás fájdalmak gyógyítására is alkalmas.

Javulás: hideg borogatástól

Rosszabbodás: melegtől, éjszaka érintéstől

kapcsolódó szerek
AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TEMATIKUS KÁRTYÁK
 • letöltöm

  Utazási e-könyv

  tovább
 • letöltöm

  Homeopátiás elsősegélycsomag

  tovább
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2020