Elsősegély, sérülések, sport, csípések, égés, napszúrás

Kullancsok – védekezzünk ellenük!

Homeopátiás gyorstipp

Ha erdőbe, rétre megyünk, vagy kerti munkát végzünk, szopogassunk el előtte 5 golyócskát a LEDUM PALUSTRE​ (Ledum) 5 CH homeopátiás szerből! A tapasztalatok alapján a szúnyog és a kullancscsípés esélyét is csökkenti. Ne feledkezzünk el a külső védelemről sem. 

Háziállatainknak adjunk heti 1 alkalommal 1-2 golyócskát a Ledum 200 CH-s potenciájából, az ivóvízbe keverve, vagy a szájukba adva. Ez jó teszt is, vajon kevesebb kullanccsal érkezik haza a cica?

Ha megcsípett a kullancs…

Az állatharapások, csípések egyik fő szere a homeopátiában a Ledum. Minél előbb vegyük ki a kullancsot, és tegyük el egy kis üvegcse tiszta szeszbe (vodka), hogy később meg lehessen vizsgálni.

A csípés után….

dr. Peter Alex német homeopata a “Hogyan gyógyítsuk a Lyme kórt homeopátiával”-című könyvében  következő protokollt ajánlja:

LEDUM PALUSTRE​ 30 CH-t az első napon napi 3 alkalommal, utána egy hétig napi 2x.  

Ha a csípés után nem szedtünk semmit, és vándorló fájdalom illetve ízületi panasz is jelentkezik, akkor az orvosi kezelés mellett egy hétig szedjünk napi 2x5 golyót a Ledum 200 CH-s potenciájából, és folytassuk a szedést heti 2x, amíg a tünetek el nem múlnak.


  kapcsolódó szerek
  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Utazási e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Túlélési tippek fesztiválozóknak

   tovább
  • letöltöm

   Szúnyogcsípés e-kártya

   tovább
  • letöltöm

   Csípések, szúrások e-kártya

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024