Dohányzás, alkohol, szenvedélybetegségek, másnaposság

Tegyük le a cigit nyáron!

Bár a fogadalmak ideje az újév, mégis tegyük le a cigit most nyáron! A dolog jó része, hogy a cigire költött pénzt másra is költhetjük.

 • Tegyük le a cigit nyáron!

  Tegyük le a cigit nyáron!

Egy darabig tegyük félre, és vegyünk magunknak belőle olyan dolgot, amire régóta vágyunk. A mai árak mellett ez egy hét alatt összejön erős dohányosnál. :-) 

A kellemetlenebb az elvonási tünet. Ezt csillapíthatjuk különböző nikotintapaszokkal, de akinek régóta hozzászokott a szervezete a cigarettához, más, sokszor fizikai jellegű problémát is tapasztalhat. Ilyen például a székrekedés. Segít a magnéziumban gazdag étrend, illetve a magnézium, mint táplálék-kiegészítő, a sok mozgás, és a kellő folyadékbevitel. (víz, természetesen)

Az alábbi homeopátiás „mankó” a leszokás fizikai és lelki tüneteit is mérsékli.

Általános szerek:

NUX VOMICA​ 15 CH

STAPHYSAGRIA​15 CH

Mindegyik szerből 2x5 golyó naponta.


Stressz ellen:

Komplex homeopátiás szer stressz ellen: 2 tabletta reggel, délben, és este.

IGNATIA AMARA​ 15 CH, napi 3-6 x5 golyó.

 

  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024