Dohányzás, alkohol, szenvedélybetegségek, másnaposság

Hogyan segíthet a homeopátia a dohányzásról való leszokásban?

A homeopátia nem kínál varázsszert, tökéletes megoldást a cigarettáról leszokni kívánóknak. Segítséget azonban igen. A leszokás legnagyobb kihívása, hogy a szervezetnek meg kell küzdenie a nikotinelvonás tüneteivel.

 • Hogyan segíthet a homeopátia a dohányzásról való leszokásban?

  Hogyan segíthet a homeopátia a dohányzásról való leszokásban?

Ilyenkor jelentkezhet ingerlékenység, hangulatváltozás, „hiperaktivitás”, álmatlanság, a koncentrációkészség csökkenése, fáradtság, köhögés, fejfájás, gyomorproblémák, csak hogy a leggyakrabban előforduló panaszokat említsük.

A dohányzást könnyű abbahagyni, a probléma az, hogy általában mindenki újra kezdi. A dohányzás nemcsak testi, de szociális függőség is. A test a nikotinhoz szokott, a lélek pedig egy képhez, mely önmagát dohányosnak, lazának állítja be.

Homeopátiás segítség

Homeopátiás alkati kezeléssel az egyén általános állapota erősíthető. A test nikotinéhsége csökken, és a lélek „függősége” is javítható. Az alkati kezelést mindig képzett homeopata orvosra kell bízni!

A dohány alacsony homeopátiás hígításban, TABACUM​ 5 CH segíthet a nikotinéhség leküzdésében. Az ideges gyomorproblémák fő szere a NUX VOMICA​ 9 CH.

A leszokás során azonban a legfontosabb feladat a kísérő lelki tünetek, és a hozzájuk kapcsolódó testi panaszok enyhítése.

Komplex homeopátiás készítmény csökkenti az elvonási tüneteket. A hagyományos nyugtatókkal szemben nem okoz bágyadtságot, idősek, terhes anyák is szedhetik.

Általános igazság, hogy legjobb az első cigi után leszokni. A második legjobb alkalom – most és azonnal. Ehhez kínál a homeopátia hathatós segítséget.

  kapcsolódó szerek
  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Stressz, pánik és alvászavar kezelése homeopátiával e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Alvászavar e-kártya

   tovább
  • letöltöm

   Beszoktatás alatti lelkiállapotok e-kártya

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024