Bőrpanaszok, herpesz, övsömör, ekcéma, ótvar, szemölcs, akne

Uszodai kellemetlen ajándék a futószemölcs

A szemölcsök homeopátiás kezelésénél szükségünk lesz némi türelemre.

 • Uszodai kellemetlen ajándék a futószemölcs

  Uszodai kellemetlen ajándék a futószemölcs

Egy makacs futószemölcs egy-másfél hónap alatt múlik el, így kitartás! Ha nem hoz az alábbi kezelés eredményt, forduljunk homeopata orvoshoz alkatra szóló szerért.

Futószemölcs kezelésére szedjünk THUJA OCCIDENTALIS ​15 CH, -t, minden héten 1x10 golyócskát.

Mellette  DULCAMARA​-t, 9 CH-ban naponta 2x5 golyót.

Alkati szerként gyakran Medorrhinumot rendelnek a hajlam kezelésére.

Egyéb szemölcsök:

A szemölcsök változatos helyeken és formában jelentkezhetnek. Különböző fajták különböző szereket igényelnek. A THUJA OCCIDENTALIS ​15 CH mindegyik szer mellett ajánlott heti 1x10 golyócska adagban.

ANTIMONIUM CRUDUM​ 9 CH, ha a szemölcs kemény, szaruval fedett, főleg a talpon.

Ha a körmök környékén jelentkezik, CAUSTICUM​ 9 CH javasolt. A vérző, berepedező szemölcs szere a NITRICUM ACIDUM ​9 CH.


  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024