Allergia, csalánkiütés, napallergia, szénanátha

Komplex homeopátiás szer szénanáthában szenvedőknek

A szénanátha legismertebb tünetei a vizes orrfolyás, orrviszketés, tüsszögés, orrdugulás.

 • Komplex homeopátiás szer szénanáthában szenvedőknek

  Komplex homeopátiás szer szénanáthában szenvedőknek

Gyakran kísérik szemtünetek, viszketés, könnyezés, kötőhártya-gyulladás, szem környéki ödéma formájában. Gyakori a szénanátha társulása más allergiás kórképekkel, leggyakrabban asztmával, atópiás bőrtünetekkel.

Előfordul, hogy fáradtság, fejfájás, a koncentrálóképesség csökkenése kíséri a tüneteket. Vannak, akik a kellemetlen nátha következtében ingerlékennyé és depresszióssá válnak, nem nyugodt az éjszakai pihenésük. A panaszok súlyossága egyénenként, esetenként változó a legenyhébbektől egészen a már a munkaképességet is érintő súlyos formáig.

Hasznos homeopátiás komplex: CORYZALIA​  komplex gyógyszer több összetevőt tartalmaz, melyek hatásosan csillapítják az allergiás náthát.

Hogyan fokozható a Coryzalia hatása?

A CORYZALIA​szer hatása fokozható HISTAMINUM​15 CH  együttes szedésével. A HISTAMINUM​ homeopátiás monokészítmény a szervezetben az allergiás folyamatokban felszabaduló hisztamin nevű anyag hatását csökkenti, így az allergiás tüneteket mérsékli. Ha a szemviszketés a legjellemzőbb tünet, a Coryzalia mellé érdemes EUPHRASIA OFFICINALIS​9 CH-t szedni.

  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Allergia e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Allergiás nátha kezelése összefoglaló e-kártya

   tovább
  • letöltöm

   Kutyabaj és macskajaj homeopátiás kezelése e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Túlélési tippek fesztiválozóknak

   tovább
  • letöltöm

   Allergiás nátha orrdugulással e-kártya

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024