Állatok

Szilveszteri petárdázás –egy állatorvos javaslata

Minden kutyatulajdonos rémálma a szilveszteri petárdázás, ami megőrjíti a kedvencét.

A félelemtől reszkető kutyák egy része áttör a kerítésen és talán soha nem kerül haza, mások vonyítva bújnak ahová csak tudnak. Valamikor Dorka kutyámat nem sok választotta el, hogy elpusztuljon a félelemtől, egész este rohangált, lihegett, nem evett, ivott. Semmivel nem lehetett megnyugtatni és napokig tartott, míg újra a régi Dorka lett. Akkor még nem ismertem a homeopátiát. A későbbi években a szerek segítségével jelentősen javult a szilveszteri helyzet, elviselhetőbbé vált mind számunkra, mind Dorka kutyám számára.

 dr. Mátray Árpád homeopátiás állatorvos javaslata Szilveszterre: 

A várható kritikus időszakok vagy események előtt 2-3 nappal célszerű elkezdeni adagolni az alábbi homeopátiás szereket, amik az én javallatomban petárdázás, égzengés stb. zajterhelések esetén a PHOSPHORUS​ + RHODODENDRON​ 30 CH, C30 -asban,  naponta 2x 5 golyó. Egyéb feszültségnél jó még az ARGENTUM NITRICUM​,  BORAX​ illetve a GELSEMIUM SEMPERVIRENS​ (Gelsemium). 

Vannak egyébként kiváló természetes alapú szerek a hagyományos (akadémikus) palettán is, amik az állatpatikákban beszerezhetők. Ezek a homeopátiás szerekkel együtt is adagolhatók és egymás hatását fokozzák! 


Összegyűjtöttük a 16 alap homeopátiás szert, amelyet ajánlunk házipatikádba

Ha maradt még kérdésed, kérdezz homeopátiás szakértőinktől!

Szerkesztette: R.Sz.

  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Kutyabaj és macskajaj homeopátiás kezelése e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Beszoktatás alatti lelkiállapotok e-kártya

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024