Állatok

Műtét esetén alkalmazható homeopátiás szerek

Hogyan tehetjük kedvencünk műtétjét fájdalommentesebbé?

 • Műtét esetén alkalmazható homeopátiás szerek

  Műtét esetén alkalmazható homeopátiás szerek

Az ARNICA MONTANA​ az operációk előtt és után is adható alapszer. Gyorsítja a sebgyógyulást, vérzéscsillapító, fájdalomcsillapító hatású. A műtét napján a vérzés, fájdalom csillapítására kiegészíthető még PHOSPHORUS​-sal, ami a máj és veseműködés támogatását is szolgálja.Az ébredést segíti, a narkózis szövődményeit csökkenti a NUX VOMICA​.

Súlyos vérveszteség esetén a CHINA RUBRA​ javasolt.

Bélrenyheség, szorulás estén az OPIUM​ és a STAPHYSAGRIA​ ajánlható. Ez utóbbit adjuk, ha katéterezés történt, de a sebgyógyulás is gyorsabb lesz tőle. Szintén a sebgyógyulást támogatjuk, ha a Staphysagriát Arnicával és CALENDULA OFFICINALIS​-al egészítjük ki.

Rendellenes puffadás estén a CARBO VEGETABILIS​ ajánlható, étvágytalanság ellen LYCOPODIUM CLAVATUM​-ot adjunk.

Hasi műtéteknél a BELLIS PERENNIS​ csökkenti a fájdalmat, az összenövéseket pedig FLUORICUM ACIDUM​-mal előzhetjük meg.

Homeopátiás szakember segítségét kérje ki a szer és a potenciaválasztásban!

  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Kutyabaj és macskajaj homeopátiás kezelése e-könyv

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024