Állatok

Cicák és a homeopátia

Felborult hormonháztartás sikeres kezelése homeopátiával

Amálka, a kacér szépség esete

Amálka, a szépséges 2,5 éves ragdoll cica nemcsak a tenyésztőjéből, hanem udvarlóiból is rendre bolondot csinált. Annak ellenére, hogy látszólag normálisan tüzelt, hívogatta a kandúrokat, fel is kínálkozott nekik, de minden esetben, amikor "komolyra fordult volna a dolog", mintha hirtelen meggondolta volna magát, kibújt a frigyet beteljesíteni készülő fiú cica alól.

Amálka azért nem állt készen a párosodásra, mert tüzeléskor olyan labilis hormonális állapot alakult ki nála, ami ellehetetlenítette azt.

Ezt egy későbbi hormonvizsgálat is megerősítette: túlságosan alacsony progeszteron szint volt a diagnózis.


Homeopátiás kezelése:

MUREX​ (Murex purpurea): 15 CH napi 1x, 10 napig,

APIS MELLIFICA​ 5 CH, CIMICIFUGA RACEMOSA /ACTEA RACEMOSA​: 5 CH, SEPIA OFFICINALIS​: 5 CH, naponta 3x, 3 héten át.


A 3 hetes kezelést követően Amálka ismét tüzelni kezdett, többször is normálisan létrejött a nász és 2 hónap múlva 4 gyönyörű kiscicát hozott világra.

Fél évvel később egy újabb alommal örvendeztette meg tenyésztőjét.

A homeopátia individuális, egyénre szabott gyógymód, így a szakember soha nem a betegség tüneteit, hanem a szenvedő alanyt, állatot, embert gyógyítja, aki hordozza a kórkép tüneteit. A gyógykezelés úgy lehet hatékony, ha személyes konzultáció keretein belül keressük meg a gazdi társállatának megfelelő homeopátiás gyógyszert és kezelést.

 

További információk/kapcsolat: http://kimintvet.hu/bemutatkozas/


  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Kutyabaj és macskajaj homeopátiás kezelése e-könyv

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024