Állatok

A kémiai szerek mindegyike kiváltható!

A természetes gyógymódok, megfelelő képzettségű orvos által alkalmazva teljesen kiválthatják a kémiai gyógymódokat.

 • A kémiai szerek mindegyike kiváltható!

  A kémiai szerek mindegyike kiváltható!

Sokkal kíméletesebbek a kisállatok számára, mint az injekciók, műtétek és keserű pirulák sokasága. Amiben pedig magam is hiszek: a gazda ismeri legjobban állatát és az ő segítsége nélkül az én állatorvosi tudásom mit sem ér. Az orvoslásban alkalmazott talán legszemléletesebb példa, hogy a kígyómarás ellenszere is a kígyó mérgéből készül.

Hasonlót a hasonlóval

A homeopátiás gyógyszereket szigorú szabályok betartásával, gyógyszerkönyvi előírások alapján készítik, gyógyszergyárakban. A homeopátiás gyógyszerek hatása biofizikai jelenséggel magyarázható, amely energetikai-informatikai természetű. Ebből adódóan, az élő szervezetre kifejtett inger kölcsönhatásaként a szervezet önregulációs folyamata elindíthatja.

Adagolás: a kívánt hatás elérése érdekében különböző kiszerelési formák találhatóak, mint: injekciós készítmények, tabletták, golyócskák és kenőcsök. A beteg állapotától, vitális tartalékától és a tünetektől függően alacsony, közepes vagy magas hígításokat (potenciákat) írunk elő, meghatározva a szer időrendi adagolását.

Állatok és homeopátia

Állatvédelmi szempontból a homeopátiás szerek használata elsőrangúnak tekinthető, mert a gyógyszerek hatásának és mellékhatásának leírásához nem végeznek toxikus állatkísérleteket, hanem a gyógyszervizsgálatot önkéntes, egészséges emberek önmagukon végzik.

Itt van Púder, a helyes, öreg uszkár esete

Púder nagyon sokféle tünettel jött hozzám. Kedves, okos szemű, kicsit már vénecske, de nagyon nagy szeretetben élő állatka, megejtő látványt nyújtott, ahogy esendőn nézett rám, mintha kérte volna: gyógyíts meg! Rengeteg tüneti kezelésre alkalmas szert kapott, gazdája egy kosár pénzt hagyott mindenféle állatorvosoknál, a kutyus speciális tápokat evett, de tünetei sokaságából szinte lehetetlen volt kihámozni az igazi, valódi okot. A gyógyszereket is magával hozta a gazdi, egy teljes TESCO szatyor volt teli velük. Fele szatyornyi gyógyszer a másik gyógyszerek tüneteit volt hivatott enyhíteni. A fejemet fogtam!
Hetek munkájával, és nagyszerű, valóban odafigyelő gazdájának szeretetével sikerült Púdert visszavarázsolni a boldog, agg kutyahölgyek sorába. A harmadik homeopátiás szer vált be végül. Lassan letettük az összes allopátiás szert, és kiegészítő kezelések után, körülbelül három hónap leforgása alatt Púder óriási változáson esett át. Megfiatalodott, ezt a parkban is észrevették a többi kutyások. Szőre újra a régi fényében pompázott, fogazata letisztult, újra ehette a kedvenc csemegéit, ami bizony egy éltes kutyahölgynek élete jogán jár.
Púder ma már nem élne, ha gazdája nem ilyen kitartó, nem ilyen bizakodó, és nem hisz feltétel nélkül abban, hogy Púdernek élnie kell még. A gyógyító munkájához ugyanis ez az egy elengedhetetlen. A gazda és a kutya nagyszerű összhangja, melyben mindketten együtt, az állat és az ember harmóniájáért, az egészséges életért dolgoznak.

  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Kutyabaj és macskajaj homeopátiás kezelése e-könyv

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024