Alapítvány

Adó 1% a Terápia Natúra Alapítványnak

1 gyógymód. 1 alternatíva. 1 esély. Szívügyünk, hogy minél többen tudják saját és családjuk egészségét tudatos döntésekkel támogatni!

Segíts nekünk, hogy az érdeklődő szakemberek és gyógyulni vágyók hasznos új ismeretekre tudjanak szert tenni a homeopátia és más természetes gyógymódok alkalmazási lehetőségeiről. Célunk, hogy minél többen képesek legyenek biztonságosan, önállóan kisebb-nagyobb panaszokat kezelni, és tudják azt is, hogy mikor kell szakemberhez fordulniuk!

Az Alapítvány 2013-ban jött létre. Azóta közel 2500 egészségügyben dolgozó szakember és 8000 alternatív gyógymódok iránt érdeklődő vett részt a képzéseinken és előadásainkon.

A Terápia Natúra Alapítvány 2023-ban 12 szakmai rendezvényt és 13 webináriumot tartott a nagyközönség részére, melyen közel 5200-an vettek részt.

Támogasd tevékenységünketadód 1%-val, vagy vásároljtámogató jegyet, amely segítségével még több színvonalas programot szervezhetünk, és sok új ismeretterjesztő cikket oszthatunk meg a téma iránt érdeklődő közönséggel!


Adományaitokat, felajánlásaitokat ezúton is szívből köszönjük!


Terápia Natúra Alapítvány

Számlaszámunk:10403181-50526648-74781003

Kapcsolat:info @ terapianatura.hu Hogyan tudod nekünk adni adód 1%-át?

Egészen 2024. május 21-ig, de akár már most is rendelkezhetsz erről az szja bevallással együtt, vagy ettől függetlenül:

Ha ügyfélkapud van, ami a legegyszerűbb mód az adó 1%-áról való rendelkezésre: https://ugyfelkapu.gov.hu/

Amennyiben a postai módot választod, papíralapon postán, vagy lezárt borítékban a NAV ügyfélszolgálatain személyesen, illetve meghatalmazott útján nyújthatod be:

 • a személyi jövedelemadó-bevallással együtt, annak EGYSZA lapját kitöltve,
 • az e-SZJA felületen megtalálható kitöltő program segítségével elkészített, majd kinyomtatott nyilatkozati lapon,
 • a 20EGYSZA jelű nyomtatványon vagy annak adattartalmával egyező nyilatkozati lapon, továbbá
 • ha a munkáltató vállalja a nyilatkozatok összegyűjtését, 2024. május 21-ig lezárt borítékban leadva a munkáltatónak. 
 • A borítékon a leragasztás helyén szerepelnie kell a felajánló aláírásának.
 • Ha a nyilatkozatokat eseti meghatalmazott nyújtja be, a nyilatkozathoz csatolni kell a meghatalmazást.

Forrás: NAV.hu

Fontos, hogy a 2024. május 21-i határidő utáni rendelkezés érvénytelen.  

A kedvezményezett adószáma: 18509315-2-41 (TERÁPIA NATÚRA  ALAPÍTVÁNY)

 A civil szervezeteknek a 11 jegyű adószámmal, az egyházaknak, illetve a kiemelt költségvetési előirányzatnak a 4 jegyű technikai számmal ajánlhatod fel az szja 1% -át!


  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024