Alapítvány

Adó 1% a Terápia Natúra Alapítványnak

Szereted, hasznosnak találod Facebook oldalunkat, vagy a homeopatia.info.hu weboldalt? Ha igen, kérjük, támogasd homeopátiás oktatási és ismeretterjesztési munkánkat adód 1%-val!

Mire fordítjuk a támogatást? Honlapjainkat fejlesztjük, fenntartjuk az ingyenes orvosi tanácsadó, patika és orvoskereső rovatot. Tanfolyamokat szervezünk anyáknak és szakembereknek. Kiadványainkkal segítjük a komplementer gyógyítás otthoni, biztonságos használatát.

Minden támogatást köszönünk!

Hogyan tudod nekünk adni adód 1%-át?

Egészen 2019. május 22-ig de akár már most is rendelkezhetsz erről:

Ha ügyfélkapud van, ami a legegyszerűbb mód, adó 1%-áról való rendelkezésre,

Ha nincs ügyfélkapud, akkor itt tudhatod meg, hogy kell regisztrálni: https://ugyfelkapu.gov.hu/

Amennyiben a postai módot választod, 17EGYSZA nyomtatvány kitöltésével.


A kedvezményezett adószáma: 18509315-2-41 (TERÁPIA NATÚRA ALAPÍTVÁNY)

 

A civil szervezeteknek a 11 jegyű adószámmal, az egyházaknak, illetve a kiemelt költségvetési előirányzatnak a 4 jegyű technikai számmal ajánlhatja fel az szja 1% -át!

A rendelkezés benyújtására 2019. május 22-ig van lehetőség, ez a határidő jogvesztő, elmulasztása igazolási kérelemmel sem menthető ki.

Forrás: NAV.hu

  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2021