Alapítvány

Adó 1% a Terápia Natúra Alapítványnak

Szereted, hasznosnak találod Facebook oldalunkat, vagy a homeopatia.info.hu weboldalt? Ha igen, kérjük, támogasd homeopátiás oktatási és ismeretterjesztési munkánkat adód 1%-val!

Mire fordítjuk a támogatást? A homeopatia.info.hu oldal 2007 óta népszerűsíti a homeopátiás gyógymódot. Honlapjainkat fejlesztjük, fenntartjuk az ingyenes orvosi tanácsadó, patika és orvoskereső rovatot. Tanfolyamokat szervezünk anyáknak és szakembereknek. Kiadványainkkal segítjük a komplementer gyógyítás otthoni, biztonságos használatát. A legtöbb ilyen rendezvény és kiadvány ingyenes, és támogatás nélkül nem valósulhatna meg. 

Kérjük, ha fontosnak tartod, hogy egy következő generáció is ezzel a szelíd gyógymóddal gyógyulhasson, támogasd munkánkat adód 1%-val.  Az oldal csapata - homeopata orvosok és homeopátiát használó anyák - szívügyének érzi, hogy szülők, leendő szülők, és természetes módon gyógyulni vágyók úgy ismerhessék meg a homeopátiát, hogy képesek legyenek biztonságosan, önállóan kisebb panaszokat kezelni, és tudják azt is, mikor kell szakszerű segítség.  

Minden támogatást köszönünk!

Hogyan tudod nekünk adni adód 1%-át?

Egészen 2022. május 20-ig, de akár már most is rendelkezhetsz erről az szja bevallással együtt, vagy ettől függetlenül:

Ha ügyfélkapud van, ami a legegyszerűbb mód az adó 1%-áról való rendelkezésre:https://ugyfelkapu.gov.hu/

Amennyiben a postai módot választod, papíralapon postán, vagy lezárt borítékban a NAV ügyfélszolgálatain személyesen, illetve meghatalmazott útján nyújthatod be:

 • a személyi jövedelemadó-bevallással együtt, annak EGYSZA lapját kitöltve,
 • az e-SZJA felületen megtalálható kitöltő program segítségével elkészített, majd kinyomtatott nyilatkozati lapon,
 • a 20EGYSZA jelű nyomtatványon vagy annak adattartalmával egyező nyilatkozati lapon, továbbá
 • ha a munkáltató vállalja a nyilatkozatok összegyűjtését, 2021. május 20-ig lezárt borítékban leadva a munkáltatónak. 
 • A borítékon a leragasztás helyén szerepelnie kell a felajánló aláírásának.

Ha a nyilatkozatokat eseti meghatalmazott nyújtja be, a nyilatkozathoz csatolni kell a meghatalmazást.

Fontos, hogy a 2022. május 20.-i határidő utáni rendelkezés érvénytelen.  

A kedvezményezett adószáma: 18509315-2-41 (TERÁPIA NATÚRA  ALAPÍTVÁNY)

 A civil szervezeteknek a 11 jegyű adószámmal, az egyházaknak, illetve a kiemelt költségvetési előirányzatnak a 4 jegyű technikai számmal ajánlhatod fel az szja 1% -át!

 


Köszönjük, hogy felajánlásoddal segíted munkánkat!

Forrás: NAV.gov.hu

  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2023