GYIK- gyakori kérdések

Mikor alkalmazhatunk öngyógyítást?

A homeopátia sok esetben elegendő lehet egy akut betegség gyógyításához, mert a homeopátiás gyógyszer megbízható, gyors hatású.

 • Mikor alkalmazhatunk öngyógyítást?

  Mikor alkalmazhatunk öngyógyítást?

Ha megfelelően adagoljuk, akkor gyógyulást eredményezhet. Komolyabb probléma esetén mindig kérjük ki orvos tanácsát, mielőtt öngyógyításba kezdenénk!

Öngyógyítás előtt tájékozódjunk!

Mikor forduljunk  homeopátiás orvoshoz?

Amennyiben az általunk kiválasztott szer alkalmazása ellenére sem látható javulás, vagy éppen rosszabbodik a beteg állapota, akkor feltétlenül orvoshoz kell fordulni a pontos diagnózisért és terápiáért. A homeopata orvos nemcsak az adott betegségünket gyógyítja meg, hanem személyiségünkhöz illő alkati terápiát javasol.

 

 

  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024