GYIK- gyakori kérdések

Hogyan tároljuk a homeopátiás szereket?

A szereket szobahőmérsékleten ajánlott tárolni, nem kell hűtőszekrénybe tenni, de napsugárzás, erős hőhatás ne érje őket.

 • Hogyan tároljuk a homeopátiás szereket?

  Hogyan tároljuk a homeopátiás szereket?

Ne tegyük a bogyókat másik üvegbe, tároljuk őket az eredeti tartályban, vagy erre a célra készített tárolódobozban sötét, hűvös, száraz helyen, távol a sugárzó készülékektől (mikro, TV, rádió, számítógép).

A homeopátiás gyógyszereket ne tartsuk erős illatú anyagok, illóolajok, parfümök mellett illetve azok közelében.

A bogyók nem mérgezőek, ha egy kisgyermek elfogyasztja a tartály egész tartalmát, nem lesz belőle baj, nem okoz tüneteket. Mindenesetre kerüljük a bosszúságot, és tartsuk a szereket gyermekektől távol.  

Megfelelő tárolás mellett a homeopátiás gyógyszerek 5 évig eltarthatók

Mivel a magas színvonalú gyártás elvei (GMP) szerint gyártott gyógyszer magában foglalja a minőségbiztosítást is, a gyógyszer eredeti csomagolásának felbontásával a gyógyszerész magára vállalja az egyébként gyógyszergyári felelősséget.

  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024