Influenza, láz

Oscillococcinum

Az Oscillococcinum homeopátiás gyógyszerkészítmény a kacsa szívéből és májából készül.

 • Oscillococcinum

  Oscillococcinum

 • kinyomtatom

 • elküldöm

 • ajánlom

Ezt a szert már a világ több mint ötven országában szedik influenza-szerű tünetekre, a szervezet felkészítésére és a betegség minden szakaszának gyógyítására.

Biológusok és járványügyi szakértők megfigyelték, hogy a kacsák nyolcvan százalékának bélcsatornájában az összes influenzavírus megtalálható. A kacsából készült Oscillococcinum a szervezett öngyógyító képességét serkenti a vírusok ellen.  

A klinikai vizsgálatok szerint enyhíti az influenzás tüneteket (hidegrázás, fájdalom, láz, orrfolyás és köhögés). A legkedvezőbb hatás elérése érdekében a tünetek megjelenésekor haladéktalanul, de legkésőbb negyvennyolc órán belül meg kell kezdeni a gyógyszer szedését.

kapcsolódó szerek
AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TEMATIKUS KÁRTYÁK
 • letöltöm

  Influenza, láz, megfázás homeopátiás kezelése

  tovább
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2017