Just one drop

Újabb JOD vetítések! Ezeken a helyszíneken mutatjuk be újra a Just one drop című filmet!

A sikeres magyarországi bemutatót követően, Budapesten már több alkalommal volt lehetőségünk vetítésre, amelyek rendszerint telt ház előtt zajlottak. A rendkívül nagy érdeklődésnek köszönhetően több helyszínen vetítjük Lauren Chiten filmjét.

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

A homeopátia megosztó tudomány: az emberek vagy lelkesen használják, vagy mereven elutasítják. A kritikusai időről időre masszív támadást intéznek ellene, hatástalannak, drágának és feleslegesnek kiáltják ki, a használóit pedig megvezetett embereknek tartják. 

De mi a helyzet azokkal, akik saját maguk megtapasztalták a hatásosságát? Hogyan szól azok története, akiken a homeopátia segített? 

A Just One Drop (Csak egy csepp) című film bemutatja a homeopátiát, a gyógyászatnak ezt a megosztó ágát, amit milliók használnak világszerte. 

A filmben megszólal az a család, akiknek a kisfiát autizmussal diagnosztizálták, egy New York-i filmes elmeséli saját történetét, ami azzal kezdődik, hogy halálos MRSA-t diagnosztizáltak nála. A film elkalauzolja a nézőt Indiába, ahol a hagyományos és a homeopátiás orvoslást sikeresen integrálják, Haitira, ahol a 2010-es földrengés áldozatait kezelték homeopátiával, valamint Angliába, ahol annak ellenére, hogy a királyi család homeopátiával gyógyul, és nem is csinál titkot belőle, időről időre komoly támadások érik a gyógymódot.

Tudta, hogy az USA volt a világ vezető homeopátiával gyógyító országa a tizenkilencedik század fordulóján? És hogy az 1800-as években német tudós találta fel a homeopátiás gyógymódot? Érdekli, mit mondanak az orvosok, a homeopaták és mit a szkeptikusok?Jöjjön el, vegyen részt Just One Drop vetítésén! A részvétel ingyenes.


Helyszín: Győr Generációk Háza (Aradi vértanúk útja 23.)

A vetítés ideje: 2018. április 09. (hétfő) 17.00

Jelentkezni itt lehet >>


Helyszín: Budapest - Premier KultCafé, Üllői út 2-4, 

A vetítés ideje: 2018. április 12.  (csütörtök)  18:00  órakor

Jelentkezni itt lehet >>


Helyszín: Szeged, Belvárosi Mozi (Vaszy Viktor tér 3) 

A vetítés ideje: 2018. április 26.  (csütörtök)  18:00  órakor

Jelentkezni itt lehet >>


A helyek korlátozott száma miatt csak regisztrált érdeklődőket tudunk fogadni. Amennyiben az első vetítés betelik, új időpontot hirdetünk meg.

Szeretné, ha az lakóhelye környékén is lenne vetítés? Ha össze tud toborozni 20 nézőt, szívesen levisszük a filmet! Kérjük, írj nekünk a jelentkezes@terapianatura.hu címre!

Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018