Orvos válaszol

Dr. Bartakovics Katalin

Dr. Bartakovics Katalin

 
részletek
Dr. Cvetkov Márta

Dr. Cvetkov Márta

 
részletek
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

 
részletek
Dr. Papp János

Dr. Papp János

 
részletek
Dr. Sebő Zsuzsanna

Dr. Sebő Zsuzsanna

 
részletek
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
 • Bőrgyógyászat
 • T25veXJhbiBQcnDD
 • Megválaszolva: 2018. 07. 19.
Tisztelt Szakértők! Hálásan köszönöm eddigi segítségüket! Legutóbb -nem is betegség - szőrtelenítés kapcsán írtam, csak nem tudom, vajon elment-e a levelem. :-( Az volt a kérdés, hogy a 10 éves kislányomnál használhatok-e szőrtelenítő krémet. Gyönyörű erős haja, szemöldöke, szempillája van, azonban a karján és lábán is hosszú és sötét szőrzet nő és már rettenetesen gátlásos emiatt. Most a nagy melegben is hosszú nadrágot választ ha megyünk valahová, a tanév során sem merte sokszor levenni a melegítőfelsőt testnevelés órán stb. Nem merek addig próbálkozni, míg szakember nem szól hozzá. Laikusként nem tudom hogy vajon nem ártok-e vele, mivel fejlődik, nem fog-e esetleg még jobban megerősödni a szőrzet? Várom válaszukat és hálásan köszönöm! Tisztelettel: Cili
Dr. Sebő Zsuzsanna

Dr. Sebő Zsuzsanna

Kedves Cili!


Válaszoltam levelére, nem tudom, miért nem tudta olvasni.

Megértem a kislányt is zavaró gondot - azonban jó lenne tisztázni, hogy ez csupán genetikai hajlam-e (apa, anya, női rokon küzd hasonló gondokkal? ), vagy esetleg valamilyen (pld. hormonális ) eltéréssel állunk-e szemben. 

Ennek tisztázásában kérjék a gyermek háziorvosának segítségét. 

Az esetleges kozmetikai beavatkozás lehetőségéről egy gyakorlott kozmetikus, esetleg bőrgyógyász is tud javaslatot tenni, segítséget adni. 

Honlapunk homeopátiás tanácsadással foglalkozik, kérem keressék fel a háziorvost !


Üdvözlettel : Dr. Németh Zsuzsanna

 • Kismama kérdések
 • ZW5wbW5hYW56
 • Megválaszolva: 2018. 07. 17.
Tisztelt Doktornő, milyen szert használhatok majd a kórházban a szülés után abban az esetben, ha pár napon belül nem jelentkezik széklet? Az első gyermekemnél megszenvedtem ezzel és most szeretném, ha könnyebben zajlana a dolog...bízom benne, hogy második babámat is már a kórházban is szoptatni tudom, tehát szoptatás mellett is alkalmazható szerre lenne szükségem. Előre is köszönöm segítő válaszát, tisztelettel Krisztina
Dr. Cvetkov Márta

Dr. Cvetkov Márta

Kedves Kérdező!


Ha a szülés utáni székrekedés fájdalmas hasi görccsel jár, akkor a Plumbum metallicum, ha puffadás is kíséri, akkor a Raphanus sativus, ha pedig teljesen hiányzik a székelési inger, és a lágy széklet is nehezen ürül, akkor az Alumina CH5-ös higításából javasolt naponta 2x5 golyócska. Szeretném megnyugtatni, hogy valamennyi homeopátiás szer biztonsággal szedhető a szoptatás alatt is.

Boldog és egészséges várandósságot kívánok, üdvözlettel: Dr Cvetkov Márta

 • Állatos kérdések
 • b255YnR1bXZnbjhAdHpud
 • Megválaszolva: 2018. 07. 16.
Kedves Dr.-nő! Kérdésem fogászati jellegű, remélem van számomra segítség! 6 éve viselek a felső fogsoromon hidakat és a tegnapi fogászati vizsgálaton kiderült, a hidat tartó fogak közül 3-on ciszta alakult ki és a foginy is chronikus gyulladásban van szinte végig. Érzem az izületeimben a fájdalmakat, szeretnék valami természetes megoldást is a fogászati kezelések mellett. Köszönöm a segítséget! Zita
Dr. Bartakovics Katalin

Dr. Bartakovics Katalin

Kedves ZIta!
A cisztára szedjen ApisCH 15 -ből ,napi 2x 5 golyót 1 hétig ,majd napi 1x re váltson a következő héten. A gyulladásra a Belladonna CH9/15 -et szedheti , hasonlóképpen , de ezt kb 1 hétig , a hogy lement a sötétpiros szín , a fájdalom fokozatosan hagyja abba.Ajánlom   a Mercurius CH 9 ,napi 1x 5 golyót  a duzzadt , vérzékeny ínyre.
Gyógyulást l
Üdvözlettel,Dr.Bartakovics Katali
 • Állatos kérdések
 • cTE0czI0
 • Megválaszolva: 2018. 07. 16.
T. Doktornő! A lányomnak van egy 2 és fél éves törpe német pinscher kutyusa. Sajnos a kiskutyának már kétszer tört el a lába. Kezeli az állatorvos, hónapok alatt gyógyult meg az első törés. Étrend kiegészítő vitamint is adott az állatorvos. Most ismét eltört a lába. Nem tudjuk miért? Valamilyen homeopátiás szerrel esetleg lehetne segíteni a törés gyógyulását, illetve megelőzésre valamilyen homeopátiás szert lehetne adni a kutyusnak? Köszönettel: Zsóka
Dr. Bartakovics Katalin

Dr. Bartakovics Katalin

Kedves Gazdi!
A csonttörések gyógyulásának elősegítésére adjon a kutyusnak Calcium phosphoricum és C.fluoratum CH 9 ,napi 1x 5 golyót , 6 hétig , heti 1 nap szünettel. Hasonló adagolásban még javaslom a Symphytum CH 9 adását.-
Gyógyulást a kutyusnak, üdvözlettel,dr.Bartakovics Katalin
 • Általános
 • VmFy
 • Megválaszolva: 2018. 07. 09.
Kedves Doktornő! Alvásproblémák miatt most ismét szedem a Sedatif PC-t. Találtam itthon egy 2016/07 lejárati dátumú dobozt, amiben még elég sok tabletta van. Úgy tudom, a homeopátiás szerek gyakorlatilag "nem járnak le soha", csak a törvényi előírások miatt kell rájuk írni lejárati dátumot. Jól tudom? Beszedhetem a két éve "lejárt" Sedatifot? Köszönettel!
Dr. Sebő Zsuzsanna

Dr. Sebő Zsuzsanna

Hivatalosan nem mondhatom, hogy az alkalmazási előírást nem kell betartani, de azt elmesélhetem, hogy nekem is van itthon, lejárat régi, de ha kell, bizony beszedem. Üdvözlettel S. Zs.
 • Bőrgyógyászat
 • T25veXJhbiBQcnDD
 • Megválaszolva: 2018. 07. 16.
Tisztelt Németh Zsuzsanna! Segítségét szeretném kérni. Igazából nem is betegségről van szó, inkább "kozmetikai" problémáról, de mindenképp szerettem volna egy gyermekgyógyász válaszát. A nagylányom 10 éves és erős szőrzettel rendelkezik, gyönyörű szép szemöldöke, erős haja van. Ám a karján és lábán is nagyon hosszú és sötét, viszonylag dús szőr van már. Sajnos ez már szó szerint gátlást okoz Neki , a tanévben testnevelés órán már nagyon nehezen vett fel rövid ujjú pólót. Most pedig nyáron.... hát... megígértem Neki, hogy utánajárok a dolognak. Szeretném megkérdezni, hogy ilyen korban esetleg krémmel lehet-e már szőrteleníteni, vagy esetleg mivel most fejlődik, lehet hogy nagyobb gondot okozunk? Esetleg megerősödhet? Elnézést hogy ilyen bagatell kérdést teszek fel ( számára természetesen nem az), de laikusként nem tudom és nem mertem szakember válasza nélkül hozzáfogni.... Válaszát hálásan köszönöm és nagyon szép nyarat kívánok! Tisztelettel:Cili
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


Teljes mértékben megértem aggodalmait, gondjukat. A leírt gond hátterében hormonális ok, genetikai hajlam is állhat. A legszerencsésebb volna a gyermek háziorvosához fordulni a problémával - honlapunk homeopátiás tanácsadással foglalkozik. 

Kozmetikai javaslattal, hogy mit lehet és érdemes ilyen korban tenni, leginkább gyermek bőrgyógyász tud segíteni, egy jó kozmetikus mellett. 


Üdvözlettel: Dr. Németh Zsuzsanna

 • Női problémák
 • T255aDk
 • Megválaszolva: 2018. 07. 09.
Kedves Doktornő! 38 éves vagyok, és a premenstruációs problémáimra szeretnék segítséget kérni. Évek óta szenvedek premenstruációs szindrómában, de az elmúlt hónapokban egyre rosszabb. Már a félidőtől kezdődően feszül, fáj a mellem, és csak melltartóban tudok aludni, illetve a félidőben 2-3 napig, majd a mensi előtt szintén 2-3 napig iszonyatos falási rohamok törnek rám. Tudna homeopátiás szert ajánlani? Segítségét köszönöm. Zsuzsa
Dr. Cvetkov Márta

Dr. Cvetkov Márta

Kedves Zsuzsa!


Az emlőduzzadás és érzékenység alatt a panaszok idején szedjen a Bryonia CH9-es higításából naponta 3x5 golyócskát, a falási rohamok estén pedig az Anacardium CH15-ből 2x5 szemet. Ezenkívül éhség esetén próbáljon meg magas rosttartalmú, főleg fehérjében gazdag élelmiszereket fogyasztani, kiegészítve Magnézium pótlással. Sokat javíthat a panaszokon az alkati szer is, ennek kiválasztásában homeopata szakorvos segíthet Önnek részletes kikérdezés és személyes vizsgálat alapján.

Remélem tudtam segíteni, üdvözlettel: Dr Cvetkov Márta

 • Bőrgyógyászat
 • R2hhcGx4c
 • Megválaszolva: 2018. 06. 19.
Kedves Doktornő! 3 hónapos kisfiam bőrével van folyamatosan gondunk. Bőrgyógyász, gyerekorvos többször látta, már sokmindent rákentem a bőrére a természetes olajoktól kezdve a szteroidos kenőcsökig, illetve tej és tojásmentes étrenden vagyok. A nagyobb testvér is allergiás. Pár hetesen kezdödtek a panaszok, sárgás felrakódások a homlokán, szemöldökén, orra körül,fülcimpáján, majd masszív visszatérő koszmó, ez utóbbi a mai napig vissza visszatér. Majd minden hajlata csúnyán kivörösödött, főleg a füle mögött, nyakánál körbe, és a combhajlatok, de gyakran az ujjai köze is. Jelenleg is ez a panaszunk. A homloka, hajas fejbőre is olyan száraz, hogy hámlik, kivörösödik. Szegénykémet állandoan olajozom, kenegetem, tisztogatom, de mikor már nagyon csúnya, kénytelen vagyok a locoidos krémhez nyúlni. Kérem adjanak tanácsot, mert szeretném inkább homeopátiával kezelni. Nagyon nagyon köszönöm! Üdv: Tünde
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Tünde!


Bár  nem írta, de feltételezem, hogy szoptat. A tejfehérje érzékenység a leírtak alapján nagyon valószínű.

Ha kap a baba kiegészítő tápszert, annak is teljesen hidrolizáltnak kell lennie. A diéta hatásához kell néhány hét, a baba még csak három hónapos, tehát Ön nem régen kezdhette a tejmentes étkezést. 

Az lenne a legcélravezetőbb, ha személyesen keresnének fel tapasztalt homeopata gyerekorvost, aki alkati és tüneti szerekkel is segítene a kicsinek. A tünetek súlyossága miatt azt gondolom, egy internetes tanácsadás a vizsgálat lehetősége nélkül nem elegendő. 

Mindenképp szüksége lenne az orvosi segítség, segíteni fog a homeopátia!


Gyors javulást kívánok Önöknek. Dr. Németh Zsuzsanna

 • Baba problémák
 • UWJlcG4
 • Megválaszolva: 2018. 06. 12.
Kedves Doktor Nő! Köszönöm a gyors választ. Megpróbálom amit javasolt. Amit tudni kell, kislányom koraszülött volt tehát a korrigált kora 15 hónap. Semmi különleges nem történt vele mostanában. A 18 hónapos oltásokat még nem kapta. Most kezdett el egyedül menni. Olvastam, hogy ez is okozhatja a nyugtalalnságot. Illetve a koraszülöttségéből adódóan kicsit pörgősebb mint más gyerek.
Dr. Sebő Zsuzsanna

Dr. Sebő Zsuzsanna

OK, akkor próbálja meg a Coffea-t, és ha van ideje, számoljon be a tapasztalatokról. Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna • Baba problémák
 • UWJlcG4
 • Megválaszolva: 2018. 06. 11.
Kedves Doktor Nő! 18 hónapos kislányom hetek óta nehezen alszik el. Fáradt, már úgy veszem észre félálomban van, de nem tud megnyugodni és elaludni. Felül, felsír, forgolódik, keze lába jár. Van amikor 1,5-2 óra kell neki mire megnyugszik. És ez a délutáni és esti elalvásnál is így van. Sajnálom szegényt, és már nem tudom hogyan segíthetnék neki. A homeopátiára gondoltam. Tudna nekem segíteni? Válaszát előre is nagyon köszönöm!
Dr. Sebő Zsuzsanna

Dr. Sebő Zsuzsanna

Kedves Kérdező. A viselkedési, alvási problémák összetettebbek annál, hogy ebben az internees formában biztos gyógyszer tudjak ajánlani. Jó lenne tudni, volt-e valamilyen szokatlan esemény a panaszokat megelőzően. Jó lenne tudni, megkapta-e már a 18 hónapos oltását a kislány és mikor. Mindenesetre addig is próbálják meg a Coffea 15 CH -t, amit késő délután adjon be a gyereknek. Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna
homeopátiás orvosok
jelentkezzen
országos orvoslistánkba!

Önnek, mint homeopátiával foglalkozó orvosnak lehetősége van honlapunk HOMEOPÁTIÁS ORVOSOK listájára felkerülnie, amennyiben az alábbi kritériumoknak megfelel:

1. Jelenleg is praktizál, orvosi pecsétszámmal rendelkezik

2. A CEDH Hungária Homeopátia Oktatási és Ismeretterjesztő Kft. képzésében részesült.

A listára való felkerüléshez lépjen kapcsolatba adminisztrátorunkkal az alábbi űrlapon keresztül. Az űrlap elküldése után megvizsgáljuk a kérést és jóváhagyás után feltesszük az orvoslistába a megadott adatokat. Ez néhány napot igénybe vehet.

Az adatok elküldésével Ön beleegyezik abba, hogy a listába feltegyük az adatait. Amennyiben a későbbiekben szeretne leiratkozni, (vagy módosítaná az adatait), kérjük, lépjen velünk kapcsolatba ezen a címen (info kukac homeopatia.info.hu)

A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018