Immunerősítés gyerekeknél

Immunerősítés homeopátiával az őszi-téli időszakban

Immunerősítés homeopátiával az őszi-téli időszakban

Kisgyermekeknél a bölcsődébe, óvodába kerülés idején előtérbe kerülnek a légúti megfázások, nátha, torokgyulladás, köhögés. Ezeket meg lehet előzni, jelentősen ritkítani, ha a kicsi alkati szerét ősztől- tavaszig ritkán, de rendszeres időközökkel adjuk, valamint ismerünk jól bevált immunerősítő szereket is.
Immunerősítés gyerekeknél télen

Immunerősítés gyerekeknél télen

Általános tanácsok: Figyeljünk oda táplálkozásra: Legyen az étlapon sok zöldség, gyümölcs a téli hónapokban is!Hideg időben is fontos a friss levegőn való játék és a testmozgás, mert segít szervezetünk ellenállóképességének fokozásában.

Adható az echinacea gyerekeknek?

A homeopátiás orvosok gyakran kapnak az immunrendszer erősítéssel kapcsolatban kérdéseket. Gyakori probléma, hogy az egyik legnépszerűbb immunerősítő gyógynövény, az Echinacea legtöbbször alkoholos kivonatban kapható a patikákban. Hogyan adhatunk Echinaceat gyermekünknek?
Gyermekek tavaszi immunerősítése

Gyermekek tavaszi immunerősítése

Már kapható a piacon a csodanövény, a medvehagyma. Tavaszi „nagytakarításként” kúraszerűen tegyük vajkrémbe, levesbe, salátába, mert 12x erősebb vér és májméregtelenítő, gomba és baktériumölő hatású, mint a fokhagyma.