Férfi problémák

Merevedési zavarok – van "gyengéd" megoldás?

Merevedési zavarok – van "gyengéd" megoldás?

A merevedés, az orgazmus és a magömlés reflexek – de nem automata módon működő reflexek. Gondolataink és érzéseink, a társadalmi kötöttségek és a teljesítménykényszer befolyásolják ezeket az érzékeny területeket. A probléma pszichés hátteréről számos könyvet írtak. Ebben a cikkben azt szeretnénk megmutatni, hogy létezik homeopátiás segítség a férfiak szexuális problémáira.

Az aktustól való félelem

Okozhatja a megfelelő ismeretek hiánya, félelem a betegségektől, vagy gyermekkori érzelmi trauma is. Ha a férfi személyisége bizonytalan, gátlásos, és nem képes kapcsolatot teremteni, pszichiáter, vagy alkati kezelést javasló homeopata segítsége szükséges.
Érdemes azonban kipróbálni a következő szereket, napi 2x5 golyó adagban, 5 napon keresztül:

Lycopodium 15 CH, olyan férfinak, akinek erős a vágya, de fél a kudarctól.
Argentum nitricum 30 CH, annak, aki mániákusan tart a betegségektől.
Ignatia 30 CH, ha egy gyász, vagy szerelmi csalódás óta nem működik a dolog.

Erekciós problémák

Az erekciós problémák sokszor fizikai eredetűek. Gyakori ok a cukorbetegség, a stressz, egyéb idegi probléma, sőt a helyzetet okozhatja gyógyszer vagy stimuláns mellékhatása is.
Ha időnként fordul elő, ennek legtöbbször a kimerültség az oka. Ha azonban a férfi a sikertelenség ördögi körébe kerül, és nincs betegség a dolog hátterében, az alábbi szerek segíthetnek: (adagolás a fentiek szerint)

Lycopodium 15 CH, olyan férfinak, akinek erős a vágya, de fél a kudarctól, a hímvessző hideg és mozdulatlan, vagy még behatolás előtt megtörténik a magömlés.
Agnus 30 CH, amikor túl gyakori nemi élet következményeképpen a férfi nem tud megfelelő merevedést produkálni.
Arnica 30 CH, ha sérülés éri az ágyékát (tökönrúgás után)
Hypericum 30 CH, ha a tünet a gerincet ért ütés után tapasztalható. (Orvosi kivizsgálás elengedhetetlen!)
Conium 30 CH, hosszú önmegtartóztatás után nem tud erekciót produkálni, bár a vágya sürgető. A lába hideg és görcsökre hajlamos.
Caladium 30 CH, álomból ébredve merevedést tapasztal, de az lelohad, ahogy teljesen felébred.

 

Kapcsolódó címkék