Alapítvány

Adó 1% a Terápia Natúra Alapítványnak

Adó 1% a Terápia Natúra Alapítványnak

Szereted, hasznosnak találod Facebook oldalunkat, vagy a homeopatia.info.hu weboldalt? Ha igen, kérjük, támogasd homeopátiás oktatási és ismeretterjesztési munkánkat adód 1%-val!

Mire fordítjuk a támogatást? Honlapjainkat fejlesztjük, fenntartjuk az ingyenes orvosi tanácsadó, patika és orvoskereső rovatot. Tanfolyamokat szervezünk anyáknak és szakembereknek. Kiadványainkkal segítjük a komplementer gyógyítás otthoni, biztonságos használatát.

Minden támogatást köszönünk!

Letölthető támogatási nyilatkozat

TERÁPIA NATÚRA ALAPÍTVÁNY
A kedvezményezett adószáma: 18509315-2-41

 

Az alábbiak forrása: NAV.hu

Közlemény a 2017. rendelkező évre előzetesen regisztrált szja 1%-os civil kedvezményezettekről. (letölthető pdf)

A civil szervezeteknek a 11 jegyű adószámmal, az egyházaknak, illetve a kiemelt költségvetési előirányzatnak a 4 jegyű technikai számmal ajánlhatja fel az szja 1% -át!

A rendelkezés benyújtására 2017. május 22-ig van lehetőség, ez a határidő jogvesztő, elmulasztása igazolási kérelemmel sem menthető ki.

A rendelkező nyilatkozat benyújtható:

  • a személyi jövedelemadó-bevallással együtt (ügyfélkapun keresztül elektronikusan, postai úton, vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen),
  • az új online felületen 2017. március 15-e után a WebNYK program segítségével,
  • munkáltatói adómegállapítás esetén 2017. május 10-ig lezárt borítékban leadva a munkáltatónak, (Fontos, hogy a lezárt borítékon rajta legyen az adóazonosító jele, a leragasztás helyén pedig az aláírása!)
    • a 16EGYSZA jelű nyomtatványon (ügyfélkapun keresztül elektronikusan, vagy postai úton, vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen, ez esetben lezárt, adóazonosító jellel ellátott borítékban).
    • a 16EGYSZA jelű nyomtatvány adattartalmával egyező nyilatkozati lapként, önállóan lezárt, adóazonosító jelével ellátott postai borítékban (postán vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen).
  • a bevallástól elkülönülten, közvetlenül a NAV-hoz

Azt, hogy az Ön által idén megjelölt kedvezményezett(ek) részesült(ek)-e a felajánlott 1(+1)%-os összeg(ek)ből, jövő év januártól a NAV honlapján megtekintheti.

Forrás: NAV.hu