Homeopátiás szerek

SPONGIA

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga az égetett tengeri szivacs.

Száraz, sípoló (deszkafűrészeléshez hasonló), ugató köhögés, nehezebb be- és kilégzéssel. A beteg rémült. Romlik: éjszaka, éjfél körül, beszédtől, nyeléstől, alacsony fejpárnától. Javul: meleg italtól, evéstől. Jellemző tünetek: Az orr és a gége nyálkahártyájának szárazsága, égő érzettel. Rekedt, ugató köhögés, nyomással, fulladásérzettel. Zárt gége érzete. Gyermeknél történő alkalmazás: Gyermekek heveny, sípoló gégegyulladása. Asztma.
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018