Homeopátiás szerek

CALCAREA FLUORICA

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga a kalciumfluorid.

Erős hajszálértágulat az egész arcon. Jellemző tünetek: Csontosodási zavarok és csontkinövés. Laza ízületek és/vagy laza ínszalagok. Megvastagodott, berepedezett bőr. A laza kötőszövetek megerősítésére adható. Gyermeknél történő alkalmazás: Hajlam ficamra, túl laza ínszalagok. Gerincferdülés. Növekedési zavar.
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018