A homeopátiáról bővebben

Just one drop -újabb vetítés Budapesten!

A hatalmas érdeklődésnek köszönhetően újra vetítjük Laurel Chiten homeopátiáról szóló dokumentumfilmjét. (Just one drop)

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Az ausztrál és amerikai bemutató után Budapesten is levetítjük Laurel Chiten filmjét, amelyet 8 éven keresztül a világ számos országában forgatott orvosokkal, történészekkel, tudósokkal, homeopatákkal, betegekkel és szkeptikusokkal.

Lebilincselő és kiegyensúlyozott film, amely a homeopátia történetétől az emberek saját történetéig teljes körűen és elfogulatlanul mutatja be a homeopátiát,hogy azok, akik nyitottak ennek megismerésére, objektíven tájékozódhassanak.

De mi a helyzet azokkal, akik saját maguk megtapasztalták a hatásosságát? Hogyan szól azok története, akiken a homeopátia segített? A Just One Drop (Csak egy csepp) című film bemutatja a homeopátiát, a gyógyászatnak ezt a megosztó ágát, amit milliók használnak világszerte.

A filmben megszólal az a család, akiknek a kisfiát autizmussal diagnosztizálták, egy NewYork-i filmes elmeséli saját történetét, ami azzal kezdődik, hogy halálos MRSA-t diagnosztizáltak nála. A film elkalauzolja a nézőt Indiába, ahol a hagyományos és a homeopátiás orvoslást sikeresen integrálják, Haitira, ahol a 2010-es földrengés áldozatait kezelték homeopátiával, valamint Angliába, ahol annak ellenére, hogy a királyi család homeopátiával gyógyul, és nem is csinál titkot belőle, időről időre komoly támadások érik a gyógymódot.

Tudta, hogy az USA volt a világ vezető homeopátiával gyógyító országa a tizenkilencedik század fordulóján? És hogy az 1800-as években német tudós találta fel a homeopátiás gyógymódot? Érdekli, mit mondanak az orvosok, a homeopaták és mit a szkeptikusok?

Jöjjön el,vegyen részt Just One Drop budapesti zártkörű premierjén! 

Regisztrálnia minden résztvevőnek szükséges. Egy regisztrációval egy fő vehet részt a vetítésen. A helyek korlátozott száma miatt csak regisztrált érdeklődőket tudunk fogadni. 


A vetítés ideje:  2017.december 14-én 17.00. (csütörtök)
Helyszín: Premier Kultcafé, Budapest, Üllői út 2-4, 1085


Budapesten kívül is szívesen rendezünk vetítéseket, amennyiben összegyűlik 20 érdeklődő egy településen. Kérjük, ezt a következő email címre írják meg: info @ homeopatia.info.hu

A filmvetítésre regisztrálni itt lehet!


A JUST ONE DRop film trailere

Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018