A homeopátiáról bővebben

Just one drop - Magyarországon először a homeopátiáról szóló dokumentumfilm

Az ausztrál és amerikai bemutató után Budapesten is levetítjük Laurel Chiten filmjét, amelyet 8 éven keresztül a világ számos országában forgatott orvosokkal, történészekkel, tudósokkal, homeopatákkal, betegekkel és szkeptikusokkal.

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Lebilincselő és kiegyensúlyozott film, amely a homeopátia történetétől az emberek saját történetéig teljes körűen és elfogulatlanul mutatja be a homeopátiát,hogy azok, akik nyitottak ennek megismerésére, objektíven tájékozódhassanak.

A homeopátiamegosztó tudomány: az emberek vagy lelkesen használják, vagy mereven elutasítják. A kritikusai időről időre masszív támadást intéznek ellene,hatástalannak, drágának és feleslegesnek kiáltják ki, a használóit pedig megvezetett embereknek tartják.

De mi a helyzet azokkal, akik saját maguk megtapasztalták a hatásosságát? Hogyan szól azok története, akiken a homeopátia segített? A Just One Drop (Csak egy csepp)című film bemutatja a homeopátiát, a gyógyászatnak ezt a megosztó ágát, amit milliók használnak világszerte.

A filmben megszólal az a család, akiknek a kisfiát autizmussal diagnosztizálták, egy NewYork-i filmes elmeséli saját történetét, ami azzal kezdődik, hogy halálos MRSA-t diagnosztizáltak nála. A film elkalauzolja a nézőt Indiába, ahol a hagyományos és a homeopátiás orvoslást sikeresen integrálják, Haitira, ahol a 2010-es földrengés áldozatait kezelték homeopátiával, valamint Angliába, ahol annak ellenére, hogy a királyi család homeopátiával gyógyul, és nem is csinál titkot belőle, időről időre komoly támadások érik a gyógymódot.

Tudta, hogy az USA volt a világ vezető homeopátiával gyógyító országa a tizenkilencedik század fordulóján? És hogy az 1800-as években német tudós találta fel a homeopátiás gyógymódot? Érdekli, mit mondanak az orvosok, a homeopaták és mit a szkeptikusok?

Jöjjön el,vegyen részt Just One Drop budapesti zártkörű premierjén! Hozza el azt a két barátját, ismerősét, akik érdeklődnek a homeopátia iránt, és szívesen tájékozódnának a gyógymódról! Szívesen látjuk őket. A részvétel ingyenes.

Regisztrálnia minden résztvevőnek szükséges. Egy regisztrációval egy fő vehet részt a vetítésen.

A helyek korlátozott száma miatt csak regisztrált érdeklődőket tudunk fogadni. 

Mivel az első vetítési időpont betelt, új időpontot hirdettünk meg.

2017.november 16-án 18 -19.30 között. - BETELT! ERRE MÁR NEM LEHET JELENTKEZNI.

Új időpont:

2017. november 16-án 19.30

Helyszín: WestEnd City Center (Cinema City Westend mozi)

Budapesten kívül is szívesen rendezünk vetítéseket, amennyiben összegyűlik 50 érdeklődő egy településen. Kérjük, ezt a következő email címre írják meg: info @ homeopatia.info.hu

A filmvetítésre regisztrálni itt lehet!


A JUST ONE DRop film trailere

Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2017